نامه نه دادن و نه قصد فرستادن دارن این بی همه چیزها ... اصلا قشنگ مشخصه چون ثبت نام اینترنتی کردم و از تهران بهشون دستور دادن که پیگیر کارم باشند، اینا هم باهام لج کردن و نامه منو به مخابران نمی فرستند ( فکر کنم به خاطر اون پوله هزینه اولیه است)
نامه نه دادن و نه قصد فرستادن دارن این بی همه چیزها ... اصلا قشنگ مشخصه چون ثبت نام اینترنتی کردم و از تهران بهشون دستور دادن که پیگیر کارم باشند، اینا هم باهام لج کردن و نامه منو به مخابران نمی فرستند ( فکر کنم به خاطر اون پوله هزینه اولیه است)
سرويس 3ماه حجمي 7گيگ رو دارم، 1ماهش رفت اما 1.5گيگ هم نشد دانلود كنم اينقدر افت سرعت داشت! قبلا مخابرات پينگش خوب بود كه اونم داغون شده! الان تو بازي پينگم از 600 تا 2000 متغيره كه گيمرها ميدونن با پينگ بيشتر از 300 بازي زياد جالب نيست! قبلنا كه پينگ 150 بود تو بازي 300 ميشد حدودا الان...
دوست خوبم نامه مستقیماً از تهران ارسال میشه والبته مکتوب نیست !
در واقع اسمش نامست ولی در اصل درخواست از طریق پرتال و به صورت الکترونیکیه ...
برای نوین نت هم من اینو تجربه کردم ... نمایندگی عملاً بود و نبودش یکیه ...
سلام فعلا که بدک نیست
باز هم امروز عصر به بعد سرعت افت شدید کرد
البته سرعت از سرورهای خاص مثل تبیان، مدیافایر و بعضی از سرورهای داخلی ماکزیمم سرعت هستش
تنها نتیجه گیری من اینه دارن فاز دوم اینترنت ملی رو پیاده میکنن و دسترسی به سایت های خارجی رو شدید محدود میکنن. متاسفانه تورنت هم امروز شدیدا افت سرعت دانلود داشت
ممنون، البته میدونستم نامه به صورت الکترونیکی است ولی نمیدونم چرا دارن هی فردا فردا میکنن ..... خدایش دارن روی مخم راه میرن. حالا خوبه این ایرانسله هست و گرنه دیگه داغ میکردم یک کاری دست خودم و خودشان میدادم
صادقانه میگم
تو این چند وقت بیشترین فحش رو من دادم به مخابرات
اما دیروز و امروز اوضاع نت من بد نبود
البته عالی نبود نسبت به قبلا
اما باز نبود و پینگ زیر 200 رو هم داشتم
اگه همیشه اینطور بمونه من شکایتی ندارم
اما می دونم که تا یکی دو ماه آینده همه چیز می ترکه!
یه توصیه دوستانه اگه دانلود ضروری ندارین بیخیال روشن گذاشتن شبانه کامپیوتر بشین
به ضرر خرابی قطعه و .... نمی ارزه
سرعت دقیقا به نصف کاهش پیدا کرده !!!!
دیگه تابلو عمدا سرعت هار و پاییین آوردن تا این همه مشترک رو پاسخ گو باشن
من 512 است و سرعت همون 120 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)