تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 634 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

واسه شما تو مپس این ارور
    you current location is unavailable
    نمیده؟
    ســلام

این ارور بستگی به موقعیت مکانی شما داره ... یعنی جایی که شما هستید از لحاظ پوشش جی پی اس یا ضعیفه یا غیر قابل دسترس !

ممنونم دوست عزیز
    1. خوب حالا بهتر شد ، حد اقل میدونم که بعد ها بهتر از این میشه باطریش
    آخه الآن واقعا عجیبه !

2. مجید جان شما توی این زمینه استادی اما من هیچی از این قسمت نفهمیدم : دی
    اول اینکه آپدیت گوشی چه امکاناتی رو برام فراهم میکنه ؟ یعنی چرا باید گوشیو آپدیت کنم ؟
    بعد اینکه احتمالش هست که با اشتباه توی آپدیت کردنو اینا قسمت نرم افزاریه گوشیم مورد دار شه ؟ یا فارسیش بپره یا همچین چیزی ؟
    [ مثل سیمبین نیست که با یه دکمه دانلود میکردو بعد آپدیت میشد ؟ ]

3. ببین توی این ویدئو های این موبایل نشون میداد که طرف گوشیشو میزاره جلو ماشینو مقصدشو تعیین میکنه
    بعد گوشی بش میگه از کدوم خیابون باید بره و اینا
    خوب اینو چطور باید انجام بدم ؟

مثلا من گوگل مپ یا یه چند تا نرم افزار دیگه gps دانلود کردم اما اونا با 300 متر اخلاف مکانمو نشون میدن !

واس منم میده

1 - خیلی بهتر از این ها هم میشه ! : دی

2 - ببین الان من نمیدونم گوشی شما ورژن چند هستش ! اگه اعلام کنی بهتر راهنماییت میکنم ...

ولی ...

آپدیت آندروید به ورژن های بالاتر میتونه مزایای جدید رو به گوشی اضافه کنه ... مثله ظاهری جدید ، رینگ تون و والپیپر های جدید و ...

و میتونه کارایی گوشی رو افزایش بده ... مثلا افزایش قدرت سیگنال های Wi-Fi ، افزایش و بهبود عملکرد CPU گوشی ، بهبود سیگنال های GPS و ...

آپدیت کردن گالاکسی از خوردن یک لیوان آب راحت تره ... منتها چون نمیشه تویه ایران از طریق قانونی آپدیت کرد ، باید با فلش این کار رو انجام داد ... هیچ ترسی هم نداره ... فارسی هم نمیپره ... یعنی در اصل شما ورژن جدیدی که گرفتین و میخواین رویه گوشی بریزین خودش فارسی توش هست ! ...

3 - آها ... بله بله ... اون همون Google Maps هستش ... البته راه اندازی جی پی اس و استفاده از گوگل مپس کمی اذیت میکنه ولی میشه ! ... برای راه اندازی شما آخرین ورژن Google Maps رو بگیرید و نصب کنید .

جی پی اس گوشی رو فعال کنید و نقشه ها رو با استفاده از اینترنت ( ازطریق وایرلس یا GPRS ) بگیرید و بگذارین که تقشه ها لود بشن ... در ضمن برای شناسایی موقعیت شما بر روی نقشه باید در فضای مناسبی باشین که سیگنال های جی پی اس به راحتی دریافت بشن . اینرنت گوشی هم همزمان با جی پی اس باید فعال باشه .

شما در منوی گوشی پس از نصب گوگل مپ ، 4 تا آیکون جدید دارین ... یکی از اونها Navigations نام داره که مربوط به همون مسیر یبای هست که فرمودین در اون کلیپ دیدیدن !

.

2. 3 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

دوست عزیز میشه کمک کنی،واسه بکاپ گرفتن چیکار کنیم؟
    آپدیت رو از pc هم میشه انجام داد؟اونقت واسه root مشکل پیش نمیاد؟ واسه من فارسی نداره.

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان عزیز....چندین با من گفتتم....گلکسی اصلا مشکل باتری نداره...فقط یکم سعی و خطا میخواد که بهترین رام رو واسه گوشی پدا کنین...از نظر من هم دارکی ورژن 9.5 و 10.1 و رام Juwe_Smart_Edition هم عالین...رام رسمی jpjv6 هم خوبه....البته وجود یک تسک منجر هم کمک زیاد میکنه که نرم افزارهای اجرا در پشت رو ببندین....
    همین...

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

ســلام

این ارور بستگی به موقعیت مکانی شما داره ... یعنی جایی که شما هستید از لحاظ پوشش جی پی اس یا ضعیفه یا غیر قابل دسترس !

1 - خیلی بهتر از این ها هم میشه ! : دی

2 - ببین الان من نمیدونم گوشی شما ورژن چند هستش ! اگه اعلام کنی بهتر راهنماییت میکنم ...

ولی ...

آپدیت آندروید به ورژن های بالاتر میتونه مزایای جدید رو به گوشی اضافه کنه ... مثله ظاهری جدید ، رینگ تون و والپیپر های جدید و ...

و میتونه کارایی گوشی رو افزایش بده ... مثلا افزایش قدرت سیگنال های Wi-Fi ، افزایش و بهبود عملکرد CPU گوشی ، بهبود سیگنال های GPS و ...

آپدیت کردن گالاکسی از خوردن یک لیوان آب راحت تره ... منتها چون نمیشه تویه ایران از طریق قانونی آپدیت کرد ، باید با فلش این کار رو انجام داد ... هیچ ترسی هم نداره ... فارسی هم نمیپره ... یعنی در اصل شما ورژن جدیدی که گرفتین و میخواین رویه گوشی بریزین خودش فارسی توش هست ! ...

3 - آها ... بله بله ... اون همون Google Maps هستش ... البته راه اندازی جی پی اس و استفاده از گوگل مپس کمی اذیت میکنه ولی میشه ! ... برای راه اندازی شما آخرین ورژن Google Maps رو بگیرید و نصب کنید .

جی پی اس گوشی رو فعال کنید و نقشه ها رو با استفاده از اینترنت ( ازطریق وایرلس یا GPRS ) بگیرید و بگذارین که تقشه ها لود بشن ... در ضمن برای شناسایی موقعیت شما بر روی نقشه باید در فضای مناسبی باشین که سیگنال های جی پی اس به راحتی دریافت بشن . اینرنت گوشی هم همزمان با جی پی اس باید فعال باشه .

شما در منوی گوشی پس از نصب گوگل مپ ، 4 تا آیکون جدید دارین ... یکی از اونها Navigations نام داره که مربوط به همون مسیر یبای هست که فرمودین در اون کلیپ دیدیدن !

.
    اها دمت گرم حالا افتاد : دی

خوب راستش برام سوال بود که از کجا بفهمم گوشیم چه ورژنی داره : دی 2.1 یا 2.2 !
    .

من گوگل مپو نصبیدمو اینا
    اگه من نتمو فعال کنمو بعد نقشه ها رو load کنه ، بعدش که نیازی نیست اینترنتم فعال باشه ها ؟
    مثلا من توی خونه با وایر لس نقشه های شهرمو توی google map لودش کنم ، همشون load شن
    کوچه هاشو خیابوناشو
    بعد که میرم بیرون بازم باید gps روشن باشه ؟
    اگه آره نقشه ها دوباره با gps خونده میشن ؟ اینطوری که هزینه میره بالا !

-
    خیلی ممنون که کمک میکنی

6. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

دوست عزیز میشه کمک کنی،واسه بکاپ گرفتن چیکار کنیم؟
    آپدیت رو از pc هم میشه انجام داد؟اونقت واسه root مشکل پیش نمیاد؟ واسه من فارسی نداره.

بک آپ از چی میخوای بگیری ؟ از برنامه هات ؟

از رویه PC ؟ ... خب آره دیگه ... با خود گوشی که نمیشه ! : دی

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد ... با خیال راحت آپدیت کن و روت !

فارسی هم اضافه میشه به گوشی اگه آپدیت فارسی رو بگیری !

8. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

اقا دمت شومینه.
    من میخوام یه بکاپ داشته باشم تا اگه تو این روت کردن گند زدم راه برگشت داشته باشم حالا اگه میشه خودت راهنمایم کن.
    منظورم از اپ اینه که مثلا قبله روت کردن گوشیرو وصل کنم به کامپیوتر بعد مثل ان8 راحت اپ بشه بعد روت کنم،میشه این؟ با ویپی ان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

اها دمت گرم حالا افتاد : دی

خوب راستش برام سوال بود که از کجا بفهمم گوشیم چه ورژنی داره : دی 2.1 یا 2.2 !
    .

من گوگل مپو نصبیدمو اینا
    اگه من نتمو فعال کنمو بعد نقشه ها رو load کنه ، بعدش که نیازی نیست اینترنتم فعال باشه ها ؟
    مثلا من توی خونه با وایر لس نقشه های شهرمو توی google map لودش کنم ، همشون load شن
    کوچه هاشو خیابوناشو
    بعد که میرم بیرون بازم باید gps روشن باشه ؟
    اگه آره نقشه ها دوباره با gps خونده میشن ؟ اینطوری که هزینه میره بالا !

-
    خیلی ممنون که کمک میکنی

اول بگم که وظیفه ماست که به شما عزیزان کمک کنم ... به جای بحث های بیخود و دعواهای بچه گانه که تویه بعضی تاپیک ها دیده میشه

برای اطلاع از ورژن گوشیتون برین به قسمت Settings > About Phone > Firmware Version ... زیر این قسمت اون عددی که نوشته ورژن آندروید گوشی شما هستش !

متاسفانه گوگل مپ نقشه هارو تویه خودش آفلاین نگه نمیداره ... یعنی همون چیزی که شما میخوای ...

و برای استفاده مجدد ممکنه ازتون اجازه دسترسی به اینترنت بخواد برای لود کردن مجدد نقشه ها !

البته برنامه ای هست به اسم Maverick که میتونین نقشه های گوگلی رو که گرفتین رو تا همیشه براتون نمایش بده و استفاده کنین !

در ضمن بگم که روشن کردن جی پی اس گوشی و مسیر یابی از روی نقشه هایی که قبلا رویه گوشی ریختین ، هیچ هزینه ای نداره ... چون ماله خود گوشی هست !

.

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

اقا دمت شومینه.
    من میخوام یه بکاپ داشته باشم تا اگه تو این روت کردن گند زدم راه برگشت داشته باشم حالا اگه میشه خودت راهنمایم کن.
    منظورم از اپ اینه که مثلا قبله روت کردن گوشیرو وصل کنم به کامپیوتر بعد مثل ان8 راحت اپ بشه بعد روت کنم،میشه این؟ با ویپی ان
    قربونت عزیز

آهاااا .... ببین اینجوری که فکر میکنی نیست آپدیت و روت ...

شما باید فایل های آپدیتی رو که مد نظرته بگیری و بریزی روی کامپیوتر ... بعدش با نرم افزار فلش مخصوصش ، فایل های آپدیت رو روی گوشی فلش بزنی تا گوشی آپدیت بشه .

بعد از آپدیت شدن گوشی ، شما باید یه چیزی به اسم کرنل ( Kernel ) که ورژن ها و انواع متفاوتی داره رو با توجه به نیاز و سلیقه خودت رویه گوشی فلش بزنی ( اون کرنل رو )

این کرنل به شما قابلیت های زیاد از جمله لگ فیکس و ریکاوری و ... میده که یکیش روت هست !

یعنی بگم که لازمه روت کردن گوشی اون کرنل هستش !

11. 3 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

اول بگم که وظیفه ماست که به شما عزیزان کمک کنم ... به جای بحث های بیخود و دعواهای بچه گانه که تویه بعضی تاپیک ها دیده میشه

برای اطلاع از ورژن گوشیتون برین به قسمت Settings > About Phone > Firmware Version ... زیر این قسمت اون عددی که نوشته ورژن آندروید گوشی شما هستش !

متاسفانه گوگل مپ نقشه هارو تویه خودش آفلاین نگه نمیداره ... یعنی همون چیزی که شما میخوای ...

و برای استفاده مجدد ممکنه ازتون اجازه دسترسی به اینترنت بخواد برای لود کردن مجدد نقشه ها !

البته برنامه ای هست به اسم Maverick که میتونین نقشه های گوگلی رو که گرفتین رو تا همیشه براتون نمایش بده و استفاده کنین !

در ضمن بگم که روشن کردن جی پی اس گوشی و مسیر یابی از روی نقشه هایی که قبلا رویه گوشی ریختین ، هیچ هزینه ای نداره ... چون ماله خود گوشی هست !

.

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

آها اول اینکه ورژنش 2.2.1 هست
    بعد اینکه دارم به جواب سوالام میرسم کامل

من این نرم افزارو نصبیدم : Maverick 1.2.0.apk
    بعد یه سری نقشه دانلود کردم که فرمتشون اینطوریه 0.png.tile و توی مسیر هایی مثل زیر هستن :
    Maps\Babol\Maverick\tiles\GoogleMaps\0\0
    البته اونجا که نوشته 0 ، حدود 17 تا پوشه دیگم هست ، این فقط توی پوشه ی 0 رفتم

یعنی توی پوشه ی gogglemaps از 0 تا 17 پوشه هست
    خوب حالا من باید این نقشه ها رو یه جایی توی گوشیم بریزم درسته ؟
    کجا بریزم ؟

بعد کدوم پوشه رو کپی کنم ؟ پوشه ی babol ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

اقا من هر کاری میکنم کامیوتر گوشی رو نمیشنایه
    از سون بعیده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

آها اول اینکه ورژنش 2.2.1 هست
    بعد اینکه دارم به جواب سوالام میرسم کامل

من این نرم افزارو نصبیدم : Maverick 1.2.0.apk
    بعد یه سری نقشه دانلود کردم که فرمتشون اینطوریه 0.png.tile و توی مسیر هایی مثل زیر هستن :
    Maps\Babol\Maverick\tiles\GoogleMaps\0\0
    البته اونجا که نوشته 0 ، حدود 17 تا پوشه دیگم هست ، این فقط توی پوشه ی 0 رفتم

یعنی توی پوشه ی gogglemaps از 0 تا 17 پوشه هست
    خوب حالا من باید این نقشه ها رو یه جایی توی گوشیم بریزم درسته ؟
    کجا بریزم ؟

بعد کدوم پوشه رو کپی کنم ؟ پوشه ی babol ؟

خب ورژن 2.2.1 ... خوبه ... شما میتونید آخرین ورژن 2.3.3 رو داشته باشین در صورت تمایل ! ... چون فقط اون فارسی ساپورت میکنه !

شما نقشه بابل رو چحوری گرفتین ؟ ... نقشه های گوگل مپ هستن اونا ؟ ... آخه برای دریافتوشن باید از طریق روشی خاص عمل کنین !

اینایی که دان کردی ممکنه جواب ندن !

اقا من هر کاری میکنم کامیوتر گوشی رو نمیشنایه
    از سون بعیده!

یعنی چی نمیشناسه ؟ برای چه کاری ؟ میخوای چی کار کنی که نیاز به شناسایی داره ؟

15. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •