تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 1298 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ما امیرکبیر چهار راه سلمان هستیم... والا خودم خونه پارس آنلاین دارم... واسه یکی از بچه ها که نزدیک همون چهار راه سلمانه
    نت مخابرات گرفیتم طرح 1 مگ که از قبل بود... اون توی مغازست و راستش شبانه اصلا نمیزنه چیزی دانلود بشه... زیاد اطلاعی ندارم
    ولی در کل خودم خونه از پارس دارم 128 نامحدود ماهی 30 تومن میدم تا 20 گیگ سرعت دانلودش روی 1 مگ (=حدودای 120) میده
    و بعدش میاد روی 16 سرعت! ... واسه من که مصرف توی روز زیاد خوبه... راستش من فرا داشتم... بایت داشتم... صبانت داشتم... پارس آنلاین هم که دارم... شاتل هم یکی از فامیلا داره... از بین اینا راسیتش فقط از شبانه صبانت راضی بودم... یعنی سرویس 1 مگ میگیرفتم
    توی شب کمتر از 120 نمیومد... ببین اگه خطت فیبر نوری نیست و حتما شبانه میخوای من صبانت رو پیشنهاد میکنم
    بایت که 1 مگش شبانه رایگان نداره... نهایت سرعتت توی شب با 512 تا 60 میره... شاتل هم !! پارس آنلاین رو راستش باید 1 مگ
    بگیری تا به زور سرعت 120 بده... راستی گفتم صبا نت... آقا اینا پدر ما رو در آوردن تا خط رو رانژه کنن
    راستش یه آدم ناوارد گذاشت توی شرکتش پدر در میاره... در کل یه چیزی بگم...
    اگه سرعت دانلود توی روز برات مهمه و البه پشتیبانی فقط بایت(البته فقط توی روزانه)
    اگه سرعت دانلود شبانه برات مهمه اول صبانت(اینم توجه کن که پشتیبانیش زیر صفره... یعنی مثلا اگه بری ثبت نام کنی 15 روز بعد خطط رانژه میشه!!!!)
    در کل من خودمم توش موندم از کجا باید اینترنت گرفت ولی اینو میدونم شبانه توی کاشان بی معنیه!
    داداش باز هم ممنون كه كامل توضيح دادي .... منم اتفاقا چهار را سلمان . كوچه وطنخواه ميشينم ...! اما مگه خط شما dlc نيست ... تو منطقه امير كبير پيش شماره همه 530-531 هست و روي dlc هست و شركتاي ديگه مثل صبا و پارس نميتونن بگيرند ...شما چطوري ميگيري ؟
    دادا باز هم ممنون

2. 3 کاربر از adslali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

داداش باز هم ممنون كه كامل توضيح دادي .... منم اتفاقا چهار را سلمان . كوچه وطنخواه ميشينم ...! اما مگه خط شما dlc نيست ... تو منطقه امير كبير پيش شماره همه 530-531 هست و روي dlc هست و شركتاي ديگه مثل صبا و پارس نميتونن بگيرند ...شما چطوري ميگيري ؟
    دادا باز هم ممنون
    نوکرم. من 533 هستم :د
    dlc نیست.

4. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شما طرح برنا داريد يا مهارت ؟؟
    از ساعت 2 تا7 كه رايگانه چقدر ميشه حجم گرفت و بدش قيمتش چند ميشه با 80 درصد تخفيف ؟؟؟؟/
    توی شب با طرح 80 هر گیگ دانلود 200 مگ حساب میشه که میشه هر گیگی 600 تومن. مشکل حجم دانلودی توی شب نیست مشکل پوله مثلا من دیشب 3.7 گیگ دانلود داشتم.

6. 2 کاربر از shitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بازم با همون 80 درصد خیلی گرون میشه الان من برا شرکت 512 بایت گرفتم شبانه 1 گیگ دانلود میشه (برا کل سال هم حدود 130 تومن دادم تقریبا میشه ماهی 11 تومن )حالا یه حساب سرانگشتی با این طرح مخابرت معلوم میشه چقدر گرون میشه (با همون 80 درصد رایگان هم که حساب کنی خیلی میشه)
    راستی من برا شرکت 512 بایت گرفتم چند وقته اصلا شبانش کیفیت نداره مثلا چند شب میبینی هیچی دانلود نشده شبی که هم خوب دانلود بشه 1 گیگ هست در صورتی که باید 1300 مگ دانلود بشه زنگ هم زدم میگن اون موقعی که دانلود مشکل داره زنگ بزن برطرف کنیم میگم مرد حسابی من ساعت 2 بیدار بمونم شما انوقت مشکل حل کنید میگه اره کاریش نمیشه کرد کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟مشکل از سرور ها هم نیست چون مثلا از یه سایت نمیزارم که بگم مشکل از سایت هست ضمنا چند وقته 1 تا 2 دانلود خوبه بعدش هیچی دانلود نشده (ارتباط هم قطع نشده)
    حیف که یکساله گرفتم وگرنه کوچ میکردم یه سرویس دیگه تموم بشه حتما عوض میکنم یا پارس میگردم یا صبا اونم 1 مگش رو
    با تشکر

8. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی بچه ها کاشون بهم pm بدن ببینم چند نفر میشم ارزش داره بریم مخابرات یا نه اگه کمتر از 10 نفر بشیم فایده نداره
    ضمنا با همون 10 نفر یا بیشتر هم کلا کاشون فایده نداره صدا به جایی نمیرسه

10. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حیف که یکساله گرفتم وگرنه کوچ میکردم یه سرویس دیگه تموم بشه حتما عوض میکنم یا پارس میگردم یا صبا اونم 1 مگش رو
    با تشکر
    آره دیگه... شبانه ی بایت کاملا افتضاحه... فقط همه ی هنرش اینه توی روز دانلود سرعت 500 تا 600 میده به مردم...
    شب هم که دیگه هیچی... داداش یه تجربه از طرف من... سرعت روزانه ی صبا و پارس توی کاشون دقیقا عین همه...
    شبانه اش هم اگه سرعت دانلود بین 100 تا 150 برات کافیه من 100 درصد پارس رو به خاطر پشتیبانی خیلی بهترش نسبت به صبا بهت
    پیشنهاد میکنم... خدا شاهده سره وصل کردن و رانژه ی خطم 2 هفته نت نداشتم تا رفتم صبا... بعد هم که خواستم تخلیه کنم
    با جنگ و دعوا توی 8 روز تخلیه کردن... اینقدر به مخابراتزنگ زدم پیگیری کردم طرف شاکی شده بود...
    فقط تنها ایرادش اینه که اگه 1 مگ بخوای باید 3 ماهه سرویس بگیری.
    من خودم دانلود زیاد دارم... حساب که میکنم میبینم خوبه خوب که هر شب دانلود کنم و مشکلی نباشه شبی 2 گیگ شاید
    بگیرم... توی 1 ماه میشه 60 گیگ... خوب من این 60 گیگو میم بچه های فروم همسایه واسم دانلود میکنن
    گیگ 300 تومن... میشه 18000 تومن... به نظرم اینطوری خیلی به صرفه تره... من که همین کارو میکنم....
    یه مدت خیلی دنبال بهترین دانلود شبانه بودم ولی به این نتیجه رسیدم قیدش رو بزنم راحتترم... اعصاب خورد کنه..

راستی بچه ها کاشون بهم pm بدن ببینم چند نفر میشم ارزش داره بریم مخابرات یا نه اگه کمتر از 10 نفر بشیم فایده نداره
    ضمنا با همون 10 نفر یا بیشتر هم کلا کاشون فایده نداره صدا به جایی نمیرسه
    من که هستم. /توی تاپیک خود کاشون هم اعلام کنید اونجا بیشتر بازدیدکننده کاشونی داره.
    Last edited by fastfind; 15-02-2013 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اونجا هم نوشتم ولی زیاد کسی سر نمیزنه

13. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظر من هيچ فايده نداره , اينا كه تقصير كار نيستند ... همش تقصير اون اصفهاني هاست ...
    ما كلا بايد از دست اينا زجر بكشيم ..!!

15. این کاربر از adslali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سرویس های جدید مخابرات مثل برنا و طرح حرفه ای توکاشون اومده ؟خیلی خوبه فکر کنم اینجور که اینا نوشتن

17. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اره اینا مال کل استان اصفهان هست فرقی نمیکنه کدوم شهر باشی
    نسبت به زرین خوبه ولی نسبت به هر جای دیگه بسنجی بازم گرون هست شما از هر شرکتی بگیری شبی یه گیگ رایگان داری حالا با این شبی یه گیگ دانلود کنی اخر ماه چقدر برات میافته؟حساب کنی میفهمی چقدر گرون میشه

19. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •