من 6 ماه آسیاتک 256 دارم و هیچ مشکلی تا الان با دانلود نداشتم.حالا دوستان شما به چه مشکلی خوردن نمیدونم
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من 6 ماه آسیاتک 256 دارم و هیچ مشکلی تا الان با دانلود نداشتم.حالا دوستان شما به چه مشکلی خوردن نمیدونم
فعلا در بیابان یک لنگه کفش کهنه و پاره غنیمت. یادت بیاد اون روزهایی که با دیال اپ وصل میشدیم.
منم می خواستم اول از اسیا تک بگیرم
یعنی درخواست دادم و رفت تو مرحله نصب
ولی بعدا انصراف دادم و از پارس انلاین گرفتم
اونم انصافا تا حالا عالی بوده.
خب منظور شما اينه كه پيش شمارتون فعاله يا نه؟
يه كم ساده تر ميگين تا جواب سؤالتون رو بدم؟
![]()
اول سلام.بعدش یکی به داده من برسه!!!
یکی به من بگه چه برخوردی با آسیا تک داشته باشم؟
داستان رو از اول میگم: من مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی هستم.حدود یک سال 128 پارس انلاین استفاده کردم که انصافا سرعتش خوب بود (بین 14-24 متغیر بود)فقط مشکلش برای من محدودیت حجمی بود و گران بودنش(128=8 گیگ=30 تومان).من دانلودم زیاده.
بوسیله یکی از دوستان که از 64 آسیا تک استفاده میکنه با آسیا تک آشنا شدم.این دوست ما هم از همین مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده میکنه.و از آسیا تک راضیه.اما من که حدودا 2 ماه که اشتراک 128 آسیا تک رو گرفتم یک روز خوش نداشتم.باورتون نمیشه سرعت دانلود من بین 2 تا 5 کیلو بایت هستش.بعضی روزها که شلوغ میشه به بایت میرسه!!!
تو این 2 ماه خیلی به پشتیبانی تماس گرفتم.هر دفعه یک جور جواب میدن.زن ها که جواب میدن همش قصد پیچوندن دارن.باز مرداش بهتر راهنمائی میکنن.اما راهنمائیشون به درد خودشون میخوره.
یا میگن از دانلود منیجر استفاده کن!!!که من میگم قبلا از دانلود منیجر استفاده نمیکردم و مشکلی هم نداشتم.اما با این حال دانلود منیجر نصب کردم که توفیقی حاصل نشد.بعدش که تیرشون به سنگ میخوره میگن بزار ببینیم نویز داری که میگن نویز هم نداری خط تلفن سالمه.بعدش میگن مشکل پهنای باند داریم که وعده آخره هفته رو میدن که انشاء ا... درست میشه.میگن داریم از مخابرات پهنا باند میخریم.هنوز مخابرات به ما نداده. اما آخر هفته که میشه باز سرعتم همون طور مونده.زنگ میزنم دوباره این روال رو تکرار میکنن.2 ماه دارن همین طور سر کارم گذاشتن.
وقتی میگم شما مشکل پهنا باند دارین چرا این دوست ما که معرف شما بود و از همین مرکز مخابراتی هم داره استفاده میکنه مشکلی نداره؟!خفه میشن و جواب قانع کننده نمیدن.
فقط قبل از عید یک بار که تماس گرفتم از دهنه یکیشون در رفت که گفتش ما پورت های بالای 1024 رو محدود کردیم!
این یعنی چی؟میشه یکی به من توضیح بده؟لطفا...خواهش میکنم...
بگید چطور با هاشون برخورد کنم؟
این اینترنتی که شما الان داری هر 1 ساعت کار کردن باهاش یه سال از عمرتو کم میکنه
شما به نظر من برو از شاتل بگیر چون دوستان خیلی تعریف میکردن ازش.
در ضمن وقتی پورت بالای 1000 رو محدود کنن در واقع هیچ برنامه ای کار نمیکنه.
مخصوصا برنامه های p2p که خیلی لازمن واسه شما که میگی دانلودت زیاده.
ف ي ل ت ر پورتهاي p2p و تورنت ف ي ل ت ر سايتهاي دانلود مثل رپيدشير البته شما احتمالا به خاطر داشتن وي پي ان اين مشكلاتو نداريد
در بعضي از مناطق قعطي هر 1 ساعت يكبار.
قعطيهاي روزانه 3 تا 4 ساعت
پشتيباني بي ادب و بي سواد
Last edited by cyruspk; 08-04-2008 at 20:14.
بااينكه ميتوني با v p n دورشون بزني ولي به نظر من آدم اگه از اين كلاه بردارها سرويس نگيره بهترين كاره چون پررو شدن همون بلايي كه 6 ماه پيش نصفه نيمه سر پارس انلاين امد بايد سر اينها هم بيارين تا خودشونو جمع كنن
به نظر من يك ماه قطعي رو تحمل كن ولي بعد با خيال راحت از اينترنت استفاده كن![]()
Last edited by cyruspk; 08-04-2008 at 20:13.
من از وی پی ان استفاده نمیکنم براحتی از تورنت هم دارم دانلود میکنم.. قطعی که به جرات میتونم بگم ندارم
واقعا تصمیم گیری برای همه سخت شده. هیچ کس نمیتونه بگه کی بهترین سرویس رو میده. تو یک منطقه خوب تو یک منطقه بد. دو نفر تو یک منطقه یکی خوب یکی بد. چی بگه آ دم. فقط باید بگی یا شانس یا اقبال.
اگر هم منطقه تون خلوت باشه که باید شکر کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)