قیمت لایزر فوق العاده پایین هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت لایزر فوق العاده پایین هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز قیمتو ول کن کیفیت رو باید دید الام مبین نت هم قیمتاش پایینه و اینکه 2 تا 8 صبح رایگان میده و جمعه هم کلا رایگانه ولی این وضعیت
سرعت اسپید سرویس 1 مگابایت مبین نت از قول یکی از دوستان که تست کردن
اینم سرویس 512 من با وایمکس ایرانسل عزیز در ساعت 9:6 دقیقه شب خودتون مقایسه کنید خدایی فقط پینگ ها رو مقایسه کنید حال کنید
عزیزان من قبل از انتخاب هر چیر یادتون باشه از کسانی که گرفتن سوال کنید که چجوریه ولی فکر نکنم کسی لایزر گرفته باشه هیچ وقت ریسک های اینجوری انجام ندید![]()
Last edited by milad.vista; 05-09-2011 at 20:10.
ميلاد جان متوجه منظورم نشدي من كي گفتم وايرلس بگيرم؟؟؟؟ قشنگ نخوندي. ميگم براي وايمكس يه مودم يو اس بي داره يه مودم واي فاي. حالا من مودم واي فاي رو بايد بگيرم به خاطر اينكه همزمان 2 نفر استفاده ميكنيم. براي همين بايد براي كامپيوتر خودم كارت وايرلس بخرم يا خودم مودم پورت lan داره؟؟؟ چون همسايه پائيني ما گفت به كامپيوترم كابل وصل كردن بعد يكيشونم با لپ تاپ استفاده ميكنه. براي دوستم كه يه نفر ميخواد يو اس بي ميگيرم.
الان دوست من برادرش مارك تجاري داره كه از چين جنس مياره و در جزيره كيش چن تا مغازه دارن كه كلا بازرگاني هستن الان نامه بخواد بزنه براي سرعت بالا چي بايد بزنه چون شركت يا اداره نيست كه معرفي بشه براي خودشون هست متنش رو چي بزنه كه بگم بزنه تو سربرگشون بعد مهر بازرگانيشونم بزنن پاش. بازرگاني هم به نام خودشون هستش.
راستی دوستان چه چیز هایی اگه اطراف مودم وایمکس باشه ممکن باعث افت کیفیت سیگنال بشه؟ (تلفن همراه .مانیتور ...)![]()
Last edited by zed2; 06-09-2011 at 19:12. دليل: قوانین بخش را بخوانید.
لیزر وایمکسش رو خیلی وقته (حدود 2 ماه) که جمع کرده چون دادگاه رای داد که وایمکسش غیرقانونیه و باید جمع کنه
بله درسته خبرش رو خوندم ولي هنوز ليست قيمتها رو بر نداشته البته انگار هنوز دنبال اينه كه يه كاري كنه. ولي تو منطقه 5 و 2 خيلي سرعت خوبي داره ولي وايمكسشو نميدونم. در حال حاضر ايرانسل و مبين نت و شاتل و داتك هستن انگاري. شاتل هم كه به نوبه خودش ناراضي زياد داره. يعني يه ادم بيكار ميخواد بشينه همه رو تست كنه تا ببينه تو محل و منطقه شما كدوم بهتره. من كه ايرانسل ميگيرم خيال خودم راحت ميكنم.
سلام
من مودم USB وایمکس رو در کامپیوتر محل کارم اینستال کردم ولی با وجود اتصال هیچ مرورگری باز نمیشد ! کامپیوترهای محل کار باهم شبکه هستند ، ارتباط شبکه رو Disable کردم درست شد ! الآن کلاً ارتباطات شبکه و ارتباط اینترنت با وایمکس همزمان نمیشن باید یکی رو قطع کنم تا یکی دیگه ارتباط بگیره ، چکار کنم ؟
امروز صبح با وجود Enable بودن شبکه ، اینترنت وایمکس وصل و مرورگرها باز شدن ولی هنگ کردند یعنی نه صفحه عوض میشد نه پیغام Can not display . . . میداد ، disable کردن شبکه هم تأثیری در این قضیه نکرد ، خلاصه ، در وضعیت کنونی با وایمکس مرورگر باز میشه و هنگ میکنه !!!
Last edited by MahdiidhaM; 06-09-2011 at 11:47.
کسی از مودم USB استفاده کرده؟ یه توضیح در موردش میده؟ نیاز به برق داره. تقویت کننده اش چطوری هست؟ نیاز به برق داره یا نه؟ کلا میشه در حین حرکت از این مودم استفاده کرد؟
من دارم. اندازه همین مودم های سیم کارت خوره و نیازی به برق نداره و از برق خود USB تغذیه میکنه. تقویت کننده اش هم همینطور به برق نیازی نداره. در حین حرکت هم وایمکس چنین مجوزی نداره و اتصال شما قطع میشه
واقعا مسخره هست كه در حال حركت قطع ميشه. حمايت از اپراتور سوم؟؟ كدوم اپراتور كه هنوز نتونسته يه سيم كارت بده بيرون. اگر قرار باشه اپراتور سوم اون اينترنتي كه قولش رو داده بده كه عالي ميشه يه مودم جي اس ام ميگيريم و با سرعت بالا ساتفاده ميكنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)