تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 1049 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان پکیج مثل همین 1311 دنون گرونتر وبهتر میشه معرفی کنید؟ تا حد 2 میلیون تومان پکیج باشه نه اینکه خودم بخوام ست کنم ممنون میشم بفرمایید کجا دارن؟
    پکیج کامل نیست ولی شما می تونی خودت جدا جدا بگیری.چه فرقی می کنه جدا باشه یا کامل؟در هر صورت شما از یک فروشگاه خرید می کنی و مشکلی نداره.بهرحال اگر تا دو تومن می تونی هزینه کنی من بهت دوتا ست پیشنهاد می دم.
    بلندگوی Paradigm سری Cinema 90 .قیمتش حدودا 750 تومن هستش.
    بلندگوی Focal سری sib .قیمتش حدودا 950 تومن هستش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آمپ هم می تونی هر برندی که دوست داری استفاده کنی.دنون خوبه اگر بخوای.برای paradigm آمپ 1611 می تونی ببندی که قیمتش حدود 800 باید باشه.
    ولی برای Focal به نظرم 1611 ضعیفه و بهتره که 1911 ببندی که قیمتش نزدیکای یک تومنه.

در هر صورت اگر می تونی هزینه کنید بهتره که یه سیستم ببندید و صدای بهتری دریافت کنی.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

سلام.
    آقای رایان من بنا به دلایلی از خرید پایونیر rs-77 منصرف شدم و الان قصد دارم که یا پاناسونیک و یا سونی بگیرم. البته بیشتر نظرم روی سونی هستش.میخواستم ببینم ایا شما توی این 2 برند سیستمی سراغ دارید که از نظر کیفیت و کلا از همه نظر مثل این rs-77
    باشه؟البته با توجه به اینکه سورس من کانالهای hd ماهواره و فیلمهای blue ray هستش.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.
    آقای رایان من بنا به دلایلی از خرید پایونیر rs-77 منصرف شدم و الان قصد دارم که یا پاناسونیک و یا سونی بگیرم. البته بیشتر نظرم روی سونی هستش.میخواستم ببینم ایا شما توی این 2 برند سیستمی سراغ دارید که از نظر کیفیت و کلا از همه نظر مثل این rs-77
    باشه؟البته با توجه به اینکه سورس من کانالهای hd ماهواره و فیلمهای blue ray هستش.
    با تشکر
    شما از پاناسونیک و سونی نمی تونی مدلی مثل rs77 پیدا کنی.هم از نظر ورودی خروجی ها و هم از نظر تفکیک صدا.
    سینما بلوری هم تو بازار به نظر من مدل آنچنان چشمگیری نیست.
    من نمی دوتم سینما بلوری چی پیشنهاد بدم.می تونی 5590 فیلیپس بگیری.
    از سونی هم E970 هست که نمیدونم چدیدا چرا انقدر گرون شده.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

شما از پاناسونیک و سونی نمی تونی مدلی مثل rs77 پیدا کنی.هم از نظر ورودی خروجی ها و هم از نظر تفکیک صدا.
    سینما بلوری هم تو بازار به نظر من مدل آنچنان چشمگیری نیست.
    من نمی دوتم سینما بلوری چی پیشنهاد بدم.می تونی 5590 فیلیپس بگیری.
    از سونی هم E970 هست که نمیدونم چدیدا چرا انقدر گرون شده.
    ممنون از راهنماییتون.اتفاقا همین الان داشتم سرچ میکردم ببینم میتونم چند تا رویو خوب از همین مدل e970 سونی گیر بیارم یا نه که هنوز موفق نشدم.میشه لطفا اگر قیمت این 2 مدل که گفتین رو دارین بگید که چه قیمتی هستن؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.اتفاقا همین الان داشتم سرچ میکردم ببینم میتونم چند تا رویو خوب از همین مدل e970 سونی گیر بیارم یا نه که هنوز موفق نشدم.میشه لطفا اگر قیمت این 2 مدل که گفتین رو دارین بگید که چه قیمتی هستن؟
    با تشکر
    5590 نزدیکای 800 و e970 نزدیکای 1400

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . من دیروز رفتم جمهوری تا برای خونه والدین یک تلویزیون و یک سینما بگیرم . تی وی رو همونی که از قبل مد نظرم بود گرفتم . سینما هم قصدم فیلیپس 5550 بود که رفتم توی شرکا دو تا مغازه بود که این مدل رو داشتن . من از چاره قیمت رو 500 داشتم و کیت وایرلس رو 145 . مغازه اولی بدون وایرلس به من قیمت داد 650 !!!! یعنی 150 از چاره گرونتر ! ازش میپرسم چرا قیمتت اینجوریه میگه گرون شده دیگه ! تازه من اگه میدونستم انقدر گرون میشه هیچی نمیفروختم که الان سیستمهامو گرونتر بفروشم ! خلاصه با این حرف ها و رفتار طرف اصلا ازش خوشم نیومد از مغازش اومدم بیرون رفتم سراغ اونیکی 5550 رو بهم قیمت داد 560 و کیت وایرلسش رو 165 ! میگم آقا چرا قیمتا اینجوریه هرکی یه چیزی میگه مگه نمایندگی نیستید شماها ؟ حالا ماکزیمم 10 تومن بالا پایین نه دیگه انقدر اختلاف قیمت ! اونم یه پرت و پلایی جوابمو داد ! ضمن اینکه 1 ماه پیش تو هایپر همین فیلیپس رو 450 قیمت داشتم !!! از چند تا مغازه که قبلا خرید کرده بودم و میشناختمشون رفتم پرسیدم که داستان چیه ؟ اونا هم بهم گفتن که مثل اینکه جدیدا نمایندگی فیلیپس دیگه به مشکل خورده و پشتیبانی نداره از محصولاتش و هر کی هم هر چی داره به هر قیمتی که حال میکنه میفروشه !!! البته رایان جان یک جا آدرس داده بودن که متاسفانه من بعد از اینکه از جمهوری برگشتم پیغامشونو دیدم و نشد که به اونجا سر بزنم . یک دلیل دیگه هم که بر خلاف میل باطنیم فیلیپس نخریدم مشکلی بود که پارسال برای تلویزیون فیلیپس دوستم پیش اومد و با اینکه اون قسمتی از جعبه تی وی رو که سریال نامبر و کارت گارانتی روش بود نگه داشته بود و بقیه کارتن رو دور انداخته بود شرکت فیلیپس با این بهانه که شما باید کل کارتن تلویزیون رو نگه میداشتید با توجه به اینکه هنوز گارانتیش تموم نشده بود تلویزیون دوستم رو تعمیر نکردن !!! و بعد از پرداخت هزینه ای نزدیک 200 تومن راضی شدند تعمیرش کنند که بعد از تعمیر دیگه اون تلویزیون روز اول نشد ! مثلا وقتی PS3 بهش وصل میکنی و میخوای بازی کنی تصویر لگ داره و شدیدا فریم فریم میشه به طوری که وقتی میخوایم فیفا بزنیم تصویر رو روی HD نمیزاریم و رو حالت معمولی بازی میکنیم ! منم دیگه بیخیال فیلیپس شدم و پایونیر 787 رو خریدم . البته هم پایونیر هم فیلیپس این مدل هایی رو که در نظر داشتم برای تست نداشتنکه صداشو بشنوم ببینم چجوریه و من با توجه به تجربیات رایان عزیز و دیگر دوستان بدون تست صدا همین پایونیر رو خریدم به قیمت 545 تومن. حالا هروقت که وصلش کردم و یک تست گرفتم یک ریویو در موردش براتون مینویسم . اما همینجوری که از جعبش در آوردم دیدمش کیفیت ظاهری و ساختش به نظر خوب بود.
    Last edited by dara_az; 05-10-2011 at 08:40.

10. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متاسفانه تنها مشکل لوازم فیلیپس همین پشتیبانی ضعیفش هست و الا واقعا TV و Monitor های عالیی داره.
    منم می خوام یه هدست بگیرم
    اینجا همه اهل صوت هستن! میخواستم اگه آشنایی دارید یه راهنمایی کنید. یه تاپیک زدم ولی هیچ کسی جواب نداد
    دو مدل هدست کریتیو مدنظرم هست
    Creative Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MkII
    Creative Fatal1ty Gaming Headset

این دو مدل که هر چقدر گشتم پیدا نشدن. اگه کسی جایی دیده خواهشا شماره ای چیزی بده که برم بگیرم
    بعد یه مدل فیلیپس هست
    SHP 8900 که این رو الان پیدا کردم. گیمینگ نیست یعنی اصلا فیلیپس چیزی به نام گیمینگ نداره
    حالا می خوام بدونم این هدست به درد گیم می خوره یا نه؟

بعد کارت صوت هم می خوام این رو بگیرم

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty

به نظرتون اون هدست فیلیپس به این کارت صدا می خوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahab_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان مي خواستم يه سينما خانگي بگيرم كه با كيفيت باشه و گارانتي و پشتيباني خوب داشته باشهحداكثر تا ٥٠٠ البته اگر با قيمت پايين ترم بشه چيز خوب گرفت كه بتهر :d
    يه سوال فني فقط! سينما خاني به dvd player و speaker هاش با هم ميگن؟ چون من dvd player نياز ندارم فقط سيستم صوتي ميخوام. ممنون

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان سلام.
    سینمای خانگی در حد 700 الی 800 میخایم از بانه بخریم.
    اینچش 30 الی 42 باشه.
    چی بگیرم کیفیتش خوب و گارانتی خوب هم اگر داشت بد نیست.
    اسپیکر هم داشته باشه و اگر به خودش چسبیده باشه هم مشکلی نیست.
    بعضی مدلها رو هم دیدم گیرنده دیجیتال سرخود هم داشتن.اونم روش باشه خوبه.
    ممنون.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان سلام.
    سینمای خانگی در حد 700 الی 800 میخایم از بانه بخریم.
    اینچش 30 الی 42 باشه.
    چی بگیرم کیفیتش خوب و گارانتی خوب هم اگر داشت بد نیست.
    اسپیکر هم داشته باشه و اگر به خودش چسبیده باشه هم مشکلی نیست.
    بعضی مدلها رو هم دیدم گیرنده دیجیتال سرخود هم داشتن.اونم روش باشه خوبه.
    ممنون.
    اینو بخر : DENON 1311xp
    یه مدل حرفه ایه که صدای شفاف و نرمی داره و صداش خیلی بهتر از مدلهای تجاری سونی و سامسونگ و پایونیر و... است.
    3D
    1080p
    5.1
    اسپیکرهای چوبی
    HD Audio - Dts HD maste - Dolby True HD Prologic II
    4 ورودی HDMI و 1 خروجی HDMI
    افزایش کیفیت موسیقی های فشرده
    650w
    قیمت 820
    با گارانتی جم اینترنشنال

15. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •