ما که رفتیم این تهران مرکز پشه پر نمیزد فکر کنم تا یه هفته دیگه ام عمرا کلاس تشکیل شه
ما که رفتیم این تهران مرکز پشه پر نمیزد فکر کنم تا یه هفته دیگه ام عمرا کلاس تشکیل شه
پست قبلیم خیلی چرت و پرت بود.
ما امروز صبح ساعت 6.5 پاشیده شدیم.بعد کلی با عجله رفتیم دانشگاه.
بعد که کلاس رو دیدیم .پرسیدم آیا کلاس دایر است یا بایربعد گفتن بایر است.
بعد 2 تا دوست سر راهی پیدا کردیمتهرانیم بودن.یکیشون گفت من پرسیدم گفتن ساعت 10 کلاس دوم اون معلمه تشکیل میشه.خلاصه رفتیم نشستیم تو آلاچیق : دی تا شد 10
10 دوباره رفتیم دیدیم شهلا جون بازم قصد اومدن ندارن.همین دیگه اینم روز اول یونیوما بود.
رفتیم خونه . تموم شد. باز من قزوینیم . اون بیچاره ها از تهران کوبیده بودن تا اینجا . اونوقت دوباره کوبیدن اونجا
خدا کنه فردا اینطوری نشه...
شما همه کلاساتون تشکیل شد؟ در کلاس ما رو که اصلا تخته کرده بودن.البته آهن
الان احساس گوله نمک دارمخرابش نکنید
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
راستی شما میخواید هویت پی سی رو تو دانشگاه حفظ کنید یا نه؟
من موندم بگم کاکا هستم یا نه![]()
هویت اصلیت رو هیچوقت فاش نکن، خطر داره، به هیچ وجه این کار وحشتناک رو نکن، !! p30world یه رازه!
من از آزاد فلان هستم، اونجا هم خبری نبوده ، من خودم نبودم اما خبر رسیده، انشا.. از هفته آینده شروع بشن، اما من فردا میخوام برم دیگه....
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
کسایی که اهل دانلود باشن، روزای اول میتونن برن سایت با سرعت 1مگ بر ثانیه دانلود کنن
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
کسایی که اهل دانلود باشن، روزای اول میتونن برن سایت با سرعت 1مگ بر ثانیه دانلود کنن
سلام دوستان لطفا هزینه های دانشگاه ازاد برای هر واحد اصلی و پایه و ... برای رشته کارشناسی ناپیوسته رشته برق بنویسید
اگه لطف کنیم لیست انتخاب واحد هم بزارید که محشره !
من از همین امروز میرم تو کار پیدا کردن بچه های پی سی به صورت نامحسوس
مواظب باشید.من بومیم
o
من که پنج شنبه دانشگاه نرفتم!
تو قسمت تردد در دانشگاه زده:
پنجشنبه 01 مهر 1389 13:56
پنجشنبه 01 مهر 1389 14:43
احتمالا داشتن کارتو تست میکردن.چون من امروز تازه کارتمو گرفتم.
دیدید گفتم به من یه چیزی کم دادن.به من اصلا برنامه درسی نداده بودن!من از تو سایتش فهمیدم.در صورتی که همه یه برنامه با مهر دانشگاه داشتن!
Last edited by caca_caca888; 25-09-2010 at 20:51.
آره حتما باید بگیریا
کاکا منو اگه تونستی پیدا کنی
پسری دیگه؟
چه رشته ای؟
بچه ی قزوینی ؟
راستی کاکا جون تو گروه چرا عضو نشدی؟
لینکش تو امضامه
Last edited by ehsan_manu; 25-09-2010 at 22:54.
بله همینطوره. یکی از دوستام هم که اطلاعات اکانتشو دارم، بخش ترددشو نگاه کردم همینطوره. مثلاً پنج شنبه رو براش تردد زده در صورتی که کل پنج شنبه رو کرج بوده.
راستی کاکا جون تو گروه چرا عضو نشدی؟
لینکش تو امضامه
برعکس ما ! امروز سر جلسه ریاضی تقریبا 35 تا پسر بودیم یه دختر...منم امروز یه کلاس دارم
ساعت 4 تا 7
معماری قزوین 100 تا دختره 20 تا پسر
خدا بخیر بگذرونه این 4 سال رو![]()
![]()
بچه های معماری! لطف میکنین تراز آخرین فرد قبولی رشتتونو بذارین؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)