-ميشه گفت تنها مدل ال اي دي كه توي بازار ايران هست ld25 هست
-شما چه مشخصاتي رو نياز دارين تا لينك بدم ؟
-ميشه گفت تنها مدل ال اي دي كه توي بازار ايران هست ld25 هست
-شما چه مشخصاتي رو نياز دارين تا لينك بدم ؟
تو این سایت مدل LCD خیلی کمه
اقاون شرمنده همه مدل LCD پاناسونیک 42 یا 42 به باله رو میتونید نام ببرید بیزحمت؟
LCD میخوام ها نه LED
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
تو LED ها d22 هم هست فک کنم(panasonic )
این c6900/c6960 چطوره ؟ اون مشکلات ابری شدن و اینارو نداره ؟همينطوره كمياب شده يا ديگه توليد نميشه (هنوز معلوم نيست چون در سري هاي 2011 هم هنوز ال سي دي وجود نداره)
-تمامي مدل هاي c سامي قابليت اجراي فرمت ها رو دارند در همه سري ها
-سامي full led نداره حتي در مدل هاي 2011
الان بهترین مدل LED سامسونگ چیه ؟
-من خودم اين مدل رو دارم براي من قابل قبول هست
-همه Edge lit ها اين مورد رو دارند منتها كم وزياد
-c8000 و c6900 بهترين ال اي دي هاي سامي هستند هر دو از precision dimming استفاده ميكنند و رفتار بهتري دارند تا بقيه مدل هاي سامي
-تقريبا تمام مدل هاي پلاسما رو اگر اولش يك L اضافه كنيد ميشه مدل ال سي دي مثل:
V20
X20
U20
A20
C20
اقا دمت گرم بد اینا تو ایران موجوده؟
و اینکه مشخصا تشونو تو کدوم سایت زده؟
مسلا g20 تو ایران هست؟
v20 رو تو سایا فقط led و plasma شو داره lcd نداره
Last edited by dr.a.m; 20-04-2011 at 12:16.
[QUOTE=t_tanhayam;6031571]-ميتونيد به samsung c5000 هم نگاهي بكنيد توي همين رنج هست (قيمت اونجا) با امكانات usb[COLOR="Silver"]
داداش این دقیقا همون مدلی هست که گفته بودم دمت گرم.... حالا بین این یا LE40C650 کدومش بهتره؟ از لحاظ کیفیت تصویر.... البته اون c5000 ظاهرا led کامل نیست! طبق گفته های شما هم ظاهرا اصلا سامسونگ فول led نداره پس من الان دقیق نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم!
-V20 كه توي ريجن هاي اروپايي وجود داره
G20 كه توي ايران نيومدو نمياد
-بقيه سري هاي A-X-U-C هست توي بازار
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
[QUOTE=hasanoooooooo;6031865]-والا چه عرض كنم توي چند صفحه گذشته كاملا توضيح دادم موارد مربوط به EDGE LIT ها رو
خودتون هر دو پنا رو از نزديك رويت كنيد وانتخابتون رو انجام بدين بهترين كار ممكن هست
داداش من خیلی خنگم! (حتما تا حالا متوجه شدی! ) اصلا نمیدونم امکانات اینا چی هست! برامم مهم نیست! چون نه پول زیادی دارم نه اینکه توقع بالایی!! این edge lit هم نمیدونم چه صیغه ایه ! خوبه؟ بده! ؟ به من بگو از نظر شما که استادی کدومش بهتره! من برام کیفیت و میزان نوردهیش خیلی مهمه . شنیدم بعضی هاش نور رو تو صفحه کامل پخش نمیکنه! یا یه همچین چیزایی... من خودم از نزدیک این c5000 رو دیدم ... بدمم نیومده اما میخوام یه خرید تخصصی داشته باشم! قیافشم اصلا مهم نیست! فقط کیفیت برتر وو اینکه mkv فول hd رو هم مامان پخش کنه! . توی فروم خیلی گشتم اما شما خیلی اطلاعاتت کامل بود تا این تلوزیون رو نخرم ولت نمیکنم!
الان این پست روپس انتخاب اولم همون 650 باشه! اگر گیرم نیومد ...... این c6900 قیمتش چجوریاست ؟ امکاناتش؟ اصلا به پول من میخوره؟ پس کلا غید این c5000 رو بخاطر ابری شدن و این چیزا میزارم کنار.... خوبه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanoooooooo; 20-04-2011 at 13:16.
متشکر
تنها LCD 40 به بالا پاناسونیک که تونستم پیداکنم البه موجو در ایرانشو u20 بود
فقط میخواستم یکی لطف کنه U20 رو یک نقدو برسی براش بنویسه اگه امکانش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)