گوشیت توی حالت هک بوده که آپدیتش کردی.سعی کن فرمتش نکنی که به روزگار من دچار میشی![]()
گوشیت توی حالت هک بوده که آپدیتش کردی.سعی کن فرمتش نکنی که به روزگار من دچار میشی![]()
بله اگه Sensor رو هم آف باشه باز میتونی کیپد کامل داشته باشی یا هر کدوم که دلت می خواد!!!
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
چرا گیر نمیاد همشون خروجی TV دارن اگرم می خوای مطمئن باشی برو نمایندگی بگیر!!!!
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
من کاورش رو تو علائدین خریدم 1 یا 2 تومان البته طرح فابریک که باش مشکل داشتم انداختمش کنار!!!![]()
من بیرای خودم رو که نوکیا هک شده روش ولی باز ممعلوم نیست اصله یا نه با چک و چونه گرفتم 7! یارو میگفت 8من کاورش رو تو علائدین خریدم 1 یا 2 تومان البته طرح فابریک که باش مشکل داشتم انداختمش کنار!!!![]()
دو تا نوعه دیگه هم داشت یکی 3 تومن اینا یکی 5 تومن
سلام
من یه مدت 5800 داشتم، بعد ردش کردم الان دوباره میخوام بگیرم یکی! چند تا سوال: الان پک ها چی توش هست، پایه و کیف و ... داره؟ (اون مال اول ها بود همه چی داشت!) پک هایی که نمایندگی میده چی توش هست؟ ورژن 40 چطوره؟ سرعتش تغییری کرده؟ کیفیت سری های جدید تغییری نکرده؟ قیمت رو (گارانتی اصلی نوکیا و بدون گارانتی!) هم اینجا (دور از چشم مدیران و همکاران و ...) بدید، اشکال نداره!![]()
فرق هك كردن با ساين كردن چيه !
تويك سايت ديگر مي خواندم كه با نصب 2 تا نرم افزار گوشي رو به راحتي هك مي كرد :
RootSiGN
SecMan.v1.1
كدوم بهتره ساين يا هك ؟
مثلا براي ورژن40 - 5800 اگر ساين نشه هك ميشه يا نه ؟
![]()
n97 هم فقط با همين روش 5800v40 هك شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشیم رو با جف هک کردم و فایلهای پچ رو ریختم
4 تا پچ الان تو rompatcher دارم به این اسمها
install server rp+
installserver_fp2
open4all rp+
open4all_rp+
سه پچ برام فعال میشه ولی پچ open4all rp+ هرکاری کردم فعال نشد ....دلیلش از چی میتونه باشه؟
نه.اون اولها که ورژن 40 اومده بود یکی اومد این روش رو گفت که تونسته باهاش n97 رو هک کنه اگر اشتباه نکنم از توی اکسپلور یه فایل هایی رو کپی میکردند.متاسفانه هر چی گشتم پیداش نکردم
حالا هک میشه یا نه؟
HelloOX2.v2.03.Unsigned.zip براي ساين كردن برنامه ها !
تقديم با عشق !
فقط جان من نه جان اون سئوالم را جواب بدين !
------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرق هك كردن با ساين كردن چيه !
تويك سايت ديگر مي خواندم كه با نصب 2 تا نرم افزار گوشي رو به راحتي هك مي كرد :
RootSiGN
SecMan.v1.1
كدوم بهتره ساين يا هك ؟
مثلا براي ورژن40 - 5800 اگر ساين نشه هك ميشه يا نه ؟
------------------------------
![]()
![]()
![]()
چه خبر شده اینجا
معلوم نیست چس سواله چی جوابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)