سلام
میشه لطف کنید و یک کارت گرافیک 2 گیگ 256 بیت ایسوس با قیمت 250 تا 300 تومان معرفی کنید؟فقط نمیخوام ATI باشه.ممنون
سلام
میشه لطف کنید و یک کارت گرافیک 2 گیگ 256 بیت ایسوس با قیمت 250 تا 300 تومان معرفی کنید؟فقط نمیخوام ATI باشه.ممنون
دوست گرامی تو اون رنج قیمتی که شما فرمودید و اینکه 2 گیگ هم باشه از برند اسوس چیزی خاصی تو بازار ما پیدا نمیشه
در ضمن مشخصات دقیق سیستم و پاور رو هم مشخص بفرمائید
دوست گلم ممنون از پاسختون.سیستممو خریدم فقط برای گرافیک موندم.
MAIN:ASUS P6X58D PREMIUM
RAM:4G TRIPLE CHANNEL
CPU:I7 860
HARD:500
CASE:GREEN INFINITY
POWER:هنوز مشخص نکردم بعد از انتخاب گرافیک مشخص میکنم ولی اگه شما میتونید تو خرید پاور کمکم کنید؟
من یه گرافیک میخوام که که دایرکت ایکس 11 و 3D رو هم ساپورت کنه.اگه 1 گیگ هم بود اشکالی نداره.(البته فقط ایسوس - ATI هم نباشه)
Last edited by FANTOM-38; 03-12-2011 at 23:17.
با سلام
دوست گرامی شما حتماً به این لینک یه سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین قیمتها خوب هستن و بازم اگر تو بازار بگردید ارزونتر هم میتونید پیدا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما فعلاً انتخاب خودتون رو انجام بدید
با سلام.
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید.
این تاپیک فقط برای گرفتن قیمت هست نه مشاوره!!!
مدل از شما، قیمت از دوستان و یا من.
پس پستهای مشاوره رو در قسمت زیر ایجاد کنید:
از دوستان دیگه هم خواهشمندم جهت تاپیک رو به سمت مشاوره و مسائلی از این قبیل نکشونن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسپاس از همگی.
لطفا در قسمت زیر تاپیک ایجاد کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میشه قیمت مانیتور S23A950D سامسونگ رو واسم بذارید.بعضی از دوستان ذکر کردن که این مانیتور هنوز وارد ایران نشده ولی یک کاتالوگ امروز از یک مغازه برداشتم که 40 صفحه داره و تمام رنگیه و سام سرویس این کاتالوگو چاپ کرده بود.نام سام سرویس داخل تمام صفحاتش بود.حال این کاتالوگ مربوط به چند مانیتور بود که یکیش همین مدل مورد نظر منه.حالا چطور ممکنه که سام سرویس محصولو وارد نکرده باشه و اینقدر هزینه ی یک کاتالوگ تمام رنگی رو بکنه که ما فقط ظاهرشو ببینیم امکان نداره.سام سرویس این همه هزینه کرده که با فروش این محصولات کلی سود کنه.
هنوز قیمتی از سوی این شرکت اعلام نشده!!!
قیمت مانیتور Xerox (اگه درست نوشته باشم) 17 و 19 اینچ چنده؟
لطفا مدل دقیق رو ذکر کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)