این پست حذف شود
این پست حذف شود
Last edited by a1000a; 17-10-2009 at 22:13.
به سوال اصلی من جواب ندادین
می گم فرق adsl64 با dial up محسوسه؟
سلام
یه نکته به نظرم رسیده.
وقتی یه پست میزنیم ، و نکته ای به نظرمون میرسه که بهش اضافه کنیم ، بهتر نیست که اگه هنوز کسی پستی بعد از اون نداده ، از دکمه Edit استفاده کنیم تا شاهد چند پست جداگانه از یک نفر با فاصله زمانی 2 یا 3 دقیقه نباشیم ؟
--------------------------------------------------------------
من همین سوال رو از شاتل پارسال کردم و گفت تو سرعت عملا هیچ چی!! فقط مزیتش اینه که خط تلفن اشغال نمیشه و تقریبا dc شون کمتره.به سوال اصلی من جواب ندادین
می گم فرق adsl64 با dial up محسوسه؟
Last edited by a6l3i; 17-10-2009 at 22:19.
شما با دایال آپ حداقل دانلودتون 4 هستش
ART home سرعت دانلودش 10kB/s هست.
36000=60*60*10 در يه ساعت 36MB دانلود ميشه.
این مخصوصه شاتل هستش
#
ترافيک مصرف شده کاربران سرويسهاي ART1 تا ART6 بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است.
#
ترافيك مصرف شده كاربران سرويس ART1 تا ART6 روزهاي جمعه رايگان است.
پس میبینید که خیلی فرق میکنه
پست هام ویرایش شدسلام
a1000a عزیز ، یه نکته به نظرم رسیده.
وقتی یه پست میزنید ، و نکته ای به نظرتون میرسه که بهش اضافه کنید ، اگه هنوز کسی پستی بعد شما نداده ، پیشنهاد میکنم از دکمه Edit استفاده کنید تا پشت سر هم چند تا پست داده نشه.
البته شما پروفشنال هستید و اینجا بیشتر از ما حق آب و گل دارید!
ممنون
آقای a6l3i در مورد دانلود با wl-600g در حالی که کامپیوتر خاموش باشد به جایی رسیدی ؟ در ضمن پست های قبلیتو خوندم . با تشکر
این فایل آموزش نصب مودم هست:
امیدوارم از رو این بتونی خوب متوجه بشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شاید مورد از مودمتون باشه ها
یه چک بکنید
اخرش هم نتونستم با روشpppoe مودمم را تنظیم کنم.تمام کارهایی را که دوستان گفتند را انجام دادم اما نشد که نشد.
ای بابا من توی تنظیم به روش Bridge گیر کردم ، شما توی تنظیم به روش PPPoE گیر کردی ، حالا مودمت چی هست ؟ شاید تونستم کمکت کنم .
ای بابا من توی تنظیم به روش Bridge گیر کردم ، شما توی تنظیم به روش PPPoE گیر کردی ، حالا مودمت چی هست ؟ شاید تونستم کمکت کنم .
مودم های شما چه مارکی هستند؟؟؟!!! مدلشونم بگید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)