تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 577 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون
    خب.حالا مخازن رو کپی کردم رو هار میخوام مخازن ابونتو رو نصب کنم.اما مخازن رو نمیشناسه.مشکل چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و تو بعضی از مربعها ستاره هست این به خاطر چیه؟

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به پوشه‌ای که فایل‌های deb هستند برید و دکمه open رو بزنید بعد تمام فایل‌های deb تو اون پوشه نصب می شن.
    وقتی که یه بسته تازه به مخازن اضافه شده باشه به صورت مربع ستاره دار نشون داده می شه.

3. 2 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون
    حالا مخازن رو تو سیناپتیک add کردم اما اخر نصب اونا این ارورها رو میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    و
    فکر کنم مخازن به درستی نصب نمیشن.چطور این مشکل حل میشه؟

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به خاطر مشکل وابستگی اون بسته نصب نمی شه.
    اسم بسته رو تو خود برنامه سرچ کنید و از اونجا اون رو نصب کنید تا وابستگی‌های لازم هم باهاش دانلود و نصب بشن.

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من خوشبختانه اوبنتو رو با موفقیت بدون اینکه درایور هام مشکلی براشون پیش بیاد نصب کردم.
    ولی مشکلات زیادی دارم. در واقع اصلا نمیتونم باهاش کار کنم. زیاد داغ میکنه لپتاپم در حد بازیهای crysis 2 , battlefield3 داغ میشه. باتریشم دقیقا مثل حالت بازی میخوره تقریبا 3 برابر ویندوز حتی بیشتر.
    کندیش هم در حدیه که نمیتونم حتی با بروزر کار کنم. البته کند بودنشو مطمنم از حرارت بالاس. انگار دارم بازی میکنم باید همیشه فنم رو های باشه و یا کولپد داشته باشم.
    پشت سر همم وایرلسم قطع میشه. هر دو سه دیقه یه بار. مشکل اصلی من اینه. وایرلسم مال دانشگاس و هر بار باید با یوزر و پس کانکت شم که بلافاصله هم وصل نمیشه و بایستی یه دیقه صبر کنم بعد کانکت بشم. غیر از این هم خیلی زود به زود دیس کانکت میشه. من این مشکل رو خیلی خفیفتر با اندروید دارم و قتی با ویندوز کار میکنم بندرت پیش میاد.
    به نظرتون مشکلش چیه؟ آیا از کرنله؟ راهی سراغ دارید من بتونم با وایرلسم راحت کارکنم؟
    Last edited by zanyar.sew; 05-07-2012 at 12:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

دوستان من خوشبختانه اوبنتو رو با موفقیت بدون اینکه درایور هام مشکلی براشون پیش بیاد نصب کردم.
    ولی مشکلات زیادی دارم. در واقع اصلا نمیتونم باهاش کار کنم. زیاد داغ میکنه لپتاپم در حد بازیهای crysis 2 , battlefield3 داغ میشه. باتریشم دقیقا مثل حالت بازی میخوره تقریبا 3 برابر ویندوز حتی بیشتر.
    کندیش هم در حدیه که نمیتونم حتی با بروزر کار کنم. البته کند بودنشو مطمنم از حرارت بالاس. انگار دارم بازی میکنم باید همیشه فنم رو های باشه و یا کولپد داشته باشم.
    پشت سر همم وایرلسم قطع میشه. هر دو سه دیقه یه بار. مشکل اصلی من اینه. وایرلسم مال دانشگاس و هر بار باید با یوزر و پس کانکت شم که بلافاصله هم وصل نمیشه و بایستی یه دیقه صبر کنم بعد کانکت بشم. غیر از این هم خیلی زود به زود دیس کانکت میشه. من این مشکل رو خیلی خفیفتر با اندروید دارم و قتی با ویندوز کار میکنم بندرت پیش میاد.
    به نظرتون مشکلش چیه؟ آیا از کرنله؟ راهی سراغ دارید من بتونم با وایرلسم راحت کارکنم؟
    اوبنتو چند مدل معماری داره باید مال مخصوص معماری سی پی یوی خودتو خودت دانلود و نصب میکردی....منم قبلا این مشکلو داشتم
    در ضمن من هر سال تابستان نرسیده قشنگ لبتابو وا میکنم و تک تک فن ها و خنک کننده ها رو از هم جدا میکنم و حتی میشورم و میچسبونم سر جاش وگرنه........!!!!!

واسه مشکل وایرلیس نرم افزار wicd زو بنصب . با اون کانکت شو ببی درس میشه؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئن باش مشکلات اوبنتو در زمینه هایی که تو الان داری الان دیگه کاملا حل شده...تو بعد یه مدت عاشقش میشی هنوز با قابلیتهاش آشنا نیستی

در ضمن ۲۰۰ پستی شدم !!
    Last edited by ma@@#; 05-07-2012 at 14:32.

8. این کاربر از ma@@# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اگر دو کارت گرافیک دارین:
    با این روش می تونین کارت گرافیک دوم رو خاموش کنید و از اینتل استفاده کنید.
    Last edited by pcsoft; 05-07-2012 at 14:40.

10. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اوبنتو چند مدل معماری داره باید مال مخصوص معماری سی پی یوی خودتو خودت دانلود و نصب میکردی....منم قبلا این مشکلو داشتم
    در ضمن من هر سال تابستان نرسیده قشنگ لبتابو وا میکنم و تک تک فن ها و خنک کننده ها رو از هم جدا میکنم و حتی میشورم و میچسبونم سر جاش وگرنه........!!!!!

واسه مشکل وایرلیس نرم افزار wicd زو بنصب . با اون کانکت شو ببی درس میشه؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئن باش مشکلات اوبنتو در زمینه هایی که تو الان داری الان دیگه کاملا حل شده...تو بعد یه مدت عاشقش میشی هنوز با قابلیتهاش آشنا نیستی

در ضمن ۲۰۰ پستی شدم !!
    ممنون میرم امتحان کنم. آخه دوست گرامی داغ شدن مشکل جالبی نیست.
    من لپتاپم یه سویچ دستی داره که تو حالت stamina گرافیک رو از کار میندازه تو این حالت لپتاپ خیلی کند میشه و عرض کنم اصلا نمیشه باهاش کرد. تو حالت سپید هم بیش از حد داغ میکنه و مجبورم کولپد استفاده کنم. که همیشه خندم گرفته از کولپد ولی الان ناچارم. حالا نه اینکه این سپید بخواد تو ویندوز مثل جت کار کنه نه فقط اجازه میده گرافیکت کار کنه و پردازنده راحتتر آورکلاک شه.
    واسه مشکل وایرلسم این برنامه رو میگیرم ببینم چی میشه امیدوارم بزاره یه چند مگ دانلود بشه بعد قطع شه.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگر دو کارت گرافیک دارین:
    با این روش می تونین کارت گرافیک دوم رو خاموش کنید و از اینتل استفاده کنید.
    ببخشید من نتونستم این کار رو بکنم. یعنی من بلد نیستم با ترمینال کار کنم. لعنت به وایو میدونستم اینطوریه ها! ولی از صفحه نمایشش خوشم اومد. قبلا یه لنوو داشتم سلطان بود از این مسخره بازیها در نمیاورد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

ببخشید من نتونستم این کار رو بکنم. یعنی من بلد نیستم با ترمینال کار کنم. لعنت به وایو میدونستم اینطوریه ها! ولی از صفحه نمایشش خوشم اومد. قبلا یه لنوو داشتم سلطان بود از این مسخره بازیها در نمیاورد!
    من لپتاپم یه سویچ دستی داره که تو حالت stamina گرافیک رو از کار میندازه تو این حالت لپتاپ خیلی کند میشه و عرض کنم اصلا نمیشه باهاش کرد
    ترفند جالبیه ولی
    کارت گرافیکت باید ۲تا باشه که ایکسترنالرو خاموش کنه .و گرنه بدون کارت که کار نمیکنه!...توو لبتاب هم که فقط ۱ کارت گرافیک هست دیگه!مال تو چجور لبتابیه که با کارت گرافیگ خاموش کار میکنه!!!!!!!!!!!!!؟!!!!!!

کار با ترمینال کپی کردنه دیگه!کدی که گذاشتن رو کپی خط به خط کپی کن اینترو بزن اجرا شه البته گاها پسورد میخواد که باید پسورد بدی البته ستاره فلان نشون نمیده ها ولی تایپ میشه(اینو واسه این گفتم که من خودم اوایل کلی اعصابم خورد شده بود که چرا نمیتونم پسوردو وارد کنم!آخرسر فهمیدم وارد میشه )

هههه ههع ۲ ستاره شدم اگه نباشم جام خالی میمونه!!!!!!
    Last edited by ma@@#; 05-07-2012 at 20:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •