دوستان من خوشبختانه اوبنتو رو با موفقیت بدون اینکه درایور هام مشکلی براشون پیش بیاد نصب کردم.
ولی مشکلات زیادی دارم. در واقع اصلا نمیتونم باهاش کار کنم. زیاد داغ میکنه لپتاپم در حد بازیهای crysis 2 , battlefield3 داغ میشه. باتریشم دقیقا مثل حالت بازی میخوره تقریبا 3 برابر ویندوز حتی بیشتر.
کندیش هم در حدیه که نمیتونم حتی با بروزر کار کنم. البته کند بودنشو مطمنم از حرارت بالاس. انگار دارم بازی میکنم باید همیشه فنم رو های باشه و یا کولپد داشته باشم.
پشت سر همم وایرلسم قطع میشه. هر دو سه دیقه یه بار. مشکل اصلی من اینه. وایرلسم مال دانشگاس و هر بار باید با یوزر و پس کانکت شم که بلافاصله هم وصل نمیشه و بایستی یه دیقه صبر کنم بعد کانکت بشم. غیر از این هم خیلی زود به زود دیس کانکت میشه. من این مشکل رو خیلی خفیفتر با اندروید دارم و قتی با ویندوز کار میکنم بندرت پیش میاد.
به نظرتون مشکلش چیه؟ آیا از کرنله؟ راهی سراغ دارید من بتونم با وایرلسم راحت کارکنم؟
اوبنتو چند مدل معماری داره باید مال مخصوص معماری سی پی یوی خودتو خودت دانلود و نصب میکردی....منم قبلا این مشکلو داشتم
در ضمن من هر سال تابستان نرسیده قشنگ لبتابو وا میکنم و تک تک فن ها و خنک کننده ها رو از هم جدا میکنم و حتی میشورم و میچسبونم سر جاش وگرنه........!!!!!.gif)
واسه مشکل وایرلیس نرم افزار wicd زو بنصب . با اون کانکت شو ببی درس میشه؟!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باش مشکلات اوبنتو در زمینه هایی که تو الان داری الان دیگه کاملا حل شده...تو بعد یه مدت عاشقش میشی هنوز با قابلیتهاش آشنا نیستی
در ضمن ۲۰۰ پستی شدم !!