من همه کتابامو خریدم فقط فیزیک پیش مونده.
نمیدونم چی بخرم؟
یکی کمکم کنه.
گاج سفید یا خیلی سبز؟یا چیز دیگه؟
به شخصه من خودم ارادت خاصی به خیلی سبز دارم!
کتابایی که میزنه بیرون همش یا یکه یا دوم یا هرچی نباشه سوم هست!
در این که گاج کتاب خوبه هیچ شکی نیست!
ولی با توجه به رویه توضیحات خشک و بدون شوخی من زیاد نمیپسندم!
ولی خیلی سبز شوخی و لحن صمیمی در حد جام جهانی!
کاریکاتور داره مامان!
تست هم خیلی زیاد داره و تاکید کتاب سبز بیشتر رو تست هست تا آموزش!
من باشم خیلی سبز میگیرم!
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا به شخصه از گاج خوشم نمیاد
حالا نتیجه ->
انرژی اتمی برای -> هرکی که فیزیک رو میتونه سریع و راحت بفهمه. و توضیحات زیاد براش خسته کننده س. و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.
فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.
خیلی سبز -> هرکی که میخواد تستای رایج رو کار کنه و با تست پیش بره. با این کتاب هم میشه درصد بالای 80 اوورد. اما یکم سخت تر.
گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم.
<< همیشه با توجه به خصوصیات فردیتون کتاباتون رو انتخاب کنید نه با توجه به (بهترینه) گفتن های دیگران >>
<< یکی از بچه های مدرسه مون امسال گروه تجربی فیزیک رو حدودای 78 درصد زده. و کتابی هم که استفاده میکرده به گفته خودش آبیهای قلمچی بود >>
دوست عزیز چکار کردی؟
چرا سه چهارتا پست تکراری میدی؟
راستی بچه ها خیلی سبز منتشر کرد:
هندسهی (1و2) کم حجم و مقوی در 288 صفحه با قیمت 6200 تومان .

اینم قسمتی از pdf کتاب:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید