سلام
با تشکر از دوست عزیزی که به نکته های مفیدی در رابطه با این سوال اشاره کردند من هم چند نکته و تجربه خودم را در این زمینه ارائه میدم امیدوارم که مفید باشه.
به نظره من مهمترین نکته در آموزش زبان تکرار می باشد و اینکه این تکرارها نباید بینشون وقفه بیفته. مثلا در زمینه گوش دادن یا شنیدن (لسنینگ) یکی از مهمترین موارد دیدن فیلم با زبان اصلی می باشد البته باید در این زمینه به لغات هم احاطه داشته باشید یعنی مثلا اون لغاتی را که طرفین جملات رو باهاش میسازن رو بدونید. که در این زمینه بعضی از لغات خیلی پرمصرف هستند که شما میتونید از کتابهایی در این زمینه بهره ببرید. خوده من از 504 خوشم میاد چون که دایره وسیعی از کلمات پرمصرف رو در اختیار من گذاشت. (اگه دوستان کتاب دیگه میشناسند خوشحال میشم بدونم) و بعضی از کلمات سوالی , .... مثل when , where , how , got , do , i ,are , me ,you , it ,that و ترکیبی از اینها مانند ... when do یا where are و مانند اینها. که شاید شما این کلمه ها رو بدونید ولی معمولا اونقدر سریع تلفظ میشند که تا چندین بار اگه شما در این زمینه تکراری نداشته باشید متوجه نمیشید.(تکراره شنیدن)
و در زمینه Vocabulary هم چند کتاب کوچولو با رنگ های مختلف در این زمینه هست که میتونه مفید باشه (اسم کتابها یادم نیست ولی کلمه Vocabulary توش بود ) و من رنگ قرمز این کتاب رو داشتم. که مفید بود.
نرم افزار
من از نرم افزار رزتا استون در این زمینه استفاده کردم که واقعا خیلی مفیده البته یکم وقت گیره و تکرار توش زیاد داره که البته واستون خوبه و یکی از خوبی های این نرم افزار اینه که توش همه چیز داره speaking ,listening , .....
و اینکه از سطح 1 (ابتدایی) شروع میشه تا پیشرفته و میتونه مفید برایه کسایی باشه که کلاس نرفتن. نسخه های دیگه ای از این برنامه واسه زبانهایه دیگه هم هست. اگه دوستان نرم افزاره دیگه ای واسشون مفید بوده و ازش استفاده کردن رو به ما بگند خوشحال میشم و متشکر.
و اینکه دوستان اینقدر به گرامر گیر ندن.(جمله رو هم باید یاد گرفت بدون گرامر) سعی کنید خودتون رو مانند بچه ای بدونید که هیچ زبانی بلد نیست و رفته رفته با شنیدن و گوش دادن و تکرار زبان رو یاد میگره بدونه اینکه کلاسی و چیزی رفته باشه.
و در آخر اینکه هیچ وقت ناامید نشید و سعی کنید هر روز چند لغت و جمله جدید یاد بگیرید و ازش استفاده کنید و با اعضای خانواده انگلیسی حرف بزنید و منظورتون رو با انگلیسی بهشون بفهمونید هر چند که به نظر مسخره بیاد.