تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 481 از 923 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام.

ميخواستم بپرسم که بهترين راه آموزش زبان براي من چه هستش؟‌ (غير از کلاس)

بيشتر ضعفم هم توي ليسنينگ و Vocabulary هست و دوست دارم در مرحله اول اين دو رو تقويت کنم.

ممنون ميشم راهنمايي کنيد که چطور ميتونم تحت يک برنامه فشرده انگليسيمو تقويت کنم و به جاي خوبي برسونم؟

متشکر.
    سلام
    با تشکر از دوست عزیزی که به نکته های مفیدی در رابطه با این سوال اشاره کردند من هم چند نکته و تجربه خودم را در این زمینه ارائه میدم امیدوارم که مفید باشه.
    به نظره من مهمترین نکته در آموزش زبان تکرار می باشد و اینکه این تکرارها نباید بینشون وقفه بیفته. مثلا در زمینه گوش دادن یا شنیدن (لسنینگ) یکی از مهمترین موارد دیدن فیلم با زبان اصلی می باشد البته باید در این زمینه به لغات هم احاطه داشته باشید یعنی مثلا اون لغاتی را که طرفین جملات رو باهاش میسازن رو بدونید. که در این زمینه بعضی از لغات خیلی پرمصرف هستند که شما میتونید از کتابهایی در این زمینه بهره ببرید. خوده من از 504 خوشم میاد چون که دایره وسیعی از کلمات پرمصرف رو در اختیار من گذاشت. (اگه دوستان کتاب دیگه میشناسند خوشحال میشم بدونم) و بعضی از کلمات سوالی , .... مثل when , where , how , got , do , i ,are , me ,you , it ,that و ترکیبی از اینها مانند ... when do یا where are و مانند اینها. که شاید شما این کلمه ها رو بدونید ولی معمولا اونقدر سریع تلفظ میشند که تا چندین بار اگه شما در این زمینه تکراری نداشته باشید متوجه نمیشید.(تکراره شنیدن)
    و در زمینه Vocabulary هم چند کتاب کوچولو با رنگ های مختلف در این زمینه هست که میتونه مفید باشه (اسم کتابها یادم نیست ولی کلمه Vocabulary توش بود ) و من رنگ قرمز این کتاب رو داشتم. که مفید بود.
    نرم افزار
    من از نرم افزار رزتا استون در این زمینه استفاده کردم که واقعا خیلی مفیده البته یکم وقت گیره و تکرار توش زیاد داره که البته واستون خوبه و یکی از خوبی های این نرم افزار اینه که توش همه چیز داره speaking ,listening , .....
    و اینکه از سطح 1 (ابتدایی) شروع میشه تا پیشرفته و میتونه مفید برایه کسایی باشه که کلاس نرفتن. نسخه های دیگه ای از این برنامه واسه زبانهایه دیگه هم هست. اگه دوستان نرم افزاره دیگه ای واسشون مفید بوده و ازش استفاده کردن رو به ما بگند خوشحال میشم و متشکر.
    و اینکه دوستان اینقدر به گرامر گیر ندن.(جمله رو هم باید یاد گرفت بدون گرامر) سعی کنید خودتون رو مانند بچه ای بدونید که هیچ زبانی بلد نیست و رفته رفته با شنیدن و گوش دادن و تکرار زبان رو یاد میگره بدونه اینکه کلاسی و چیزی رفته باشه.
    و در آخر اینکه هیچ وقت ناامید نشید و سعی کنید هر روز چند لغت و جمله جدید یاد بگیرید و ازش استفاده کنید و با اعضای خانواده انگلیسی حرف بزنید و منظورتون رو با انگلیسی بهشون بفهمونید هر چند که به نظر مسخره بیاد.

2. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

لینک کتاب دانلود معلم اینترچنج 1 رو میخوام..لینک های قبل رو امتحان کردم..ازکار افتاده بودن..به همین حاطر اینجا مطرح کردم..معذرت

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز .
    من همونطور که قبلا عرض کردم کلاسم از برج ۳ شروع میشه . حالا برانکه تو این حدودا ۲ ماه بیکار نباشم پیشنهاد میکنید چیکار کنم ؟(میدونم سوالم کلی هست ولی زحمت بکشید برای منی که مبتدی هستم یه پیشنهاد بدید).

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

سلام دوستان...
    ببخشید چون سوالم کمی بی ربطه ولی خواهشآ اگه کسی میدونه بگه...
    میخواستم بدونم کلمه ی language به زبان چینی چی میشه؟؟؟
    راستش یه مانیتور از چین برام اوردن که نمیتونم تنظیماتش رو درست کنم چون به زبان چینی هست...
    برا همین چون optionsش رو پیدا کردم میخوام بدونم اونا به زبان چی میگن تا برم اون قسمت و زبان مانیتور رو به انگلیسی تغییر بدم....
    ممنون

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...
    ببخشید چون سوالم کمی بی ربطه ولی خواهشآ اگه کسی میدونه بگه...
    میخواستم بدونم کلمه ی language به زبان چینی چی میشه؟؟؟
    راستش یه مانیتور از چین برام اوردن که نمیتونم تنظیماتش رو درست کنم چون به زبان چینی هست...
    برا همین چون optionsش رو پیدا کردم میخوام بدونم اونا به زبان چی میگن تا برم اون قسمت و زبان مانیتور رو به انگلیسی تغییر بدم....
    ممنون
    دوست من والا دیکشنری بابیلون که این رو اورد من چون هیچی از چینی سرم نمیشه نمیدون درسته یا نه

ببین چیزی این شکلی تو گزینه هاش هست

语言 , 措辞 , 文字

دقت کن که اینا ظاهرا سه تا کلمه جدا هستن که هر کدوم معنای زبان دارن

در مورد دوست خوبم osen هم پیشنهاد میکنم تو این مدت که تا اغاز کلاسها باقی مونده کتابهای مربوط به اون موسسه رو بگیرید و یه مطالعه کنید - لغات جدید رو پیدا کنید - نوار ها رو گوش کنید - برای بحث هایی که توی کلاس خواهید داشت و موضوعشون تو کتابها هست خودتون رو اماده کنید تا بتونید سر کلاس حد اکثر استفاده رو ببرید
    Last edited by sajjad1973; 21-04-2011 at 22:39.

7. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوست من والا دیکشنری بابیلون که این رو اورد من چون هیچی از چینی سرم نمیشه نمیدون درسته یا نه

ببین چیزی این شکلی تو گزینه هاش هست

语言 , 措辞 , 文字

در مورد دوست خوبم osen هم پیشنهاد میکنم تو این مدت که تا اغاز کلاسها باقی مونده کتابهای مربوط به اون موسسه رو بگیرید و یه مطالعه کنید - لغات جدید رو پیدا کنید - نوار ها رو گوش کنید - برای بحث هایی که توی کلاس خواهید داشت و موضوعشون تو کتابها هست خودتون رو اماده کنید تا بتونید سر کلاس حد اکثر استفاده رو ببرید
    پیدا کردم،ممنون
    یه چیز شبیه این بود:语言(عین این نبود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه music6808's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اون ور دنيا

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست اینجا واحد بررسی آثار ترجمه شده ی اسلامی رو گذرونده باشه؟
    من چند تا اصطلاح فارسی دارم که می خوام معادل انگلیسیشون رو پیدا کنم
    کسی میتونه بهم کمک کنه؟

مرسی

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز .
    من همونطور که قبلا عرض کردم کلاسم از برج ۳ شروع میشه . حالا برانکه تو این حدودا ۲ ماه بیکار نباشم پیشنهاد میکنید چیکار کنم ؟(میدونم سوالم کلی هست ولی زحمت بکشید برای منی که مبتدی هستم یه پیشنهاد بدید).

سلام دوست عزيز...

خب به سلامتي.موفق باشي.

تو اين حدود 2 ماه فقط سعي كن فيلم و سريال با زيرنويس ببيني تا كمي گوشت عادت كنه به جملات و اصطلاحات.مهم نيست كه اول خيلي متوجه نميشي اما براي شروع خوبه و رفته رفته گوشت عادت ميكنه.

اين بهترين كار هست.

موفق باشي

11. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست اینجا واحد بررسی آثار ترجمه شده ی اسلامی رو گذرونده باشه؟
    من چند تا اصطلاح فارسی دارم که می خوام معادل انگلیسیشون رو پیدا کنم
    کسی میتونه بهم کمک کنه؟

مرسی

من هر دوتاش رو گذروندم سوالت رو بپرس شاید بتونم کمکت کنم

13. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-a-88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا

پيش فرض

با سلام
    دو تا سوال داشتم :

1. چطوری کلماتی را که در انگلیسی Britishو American صورتهای متفاوتی دارند را پیدا کنم ؟ مثلا aubergine و eggplant .
    2. من همیشه قبل از هر کلاس لغتهای درس جدید و هم معنی و متضاد را پبدا میکنم و گاهی درباره ی موضوعاتی که احتمالا ممکنه در کلاس بحث بشه و من شاید تجربه ای نداشته باشم و با چیزی درمورد موضوع ندارم تحقیق میکنم و متهایی پیدا میکنم.آیا این کار من صحیح است؟ با باید درباره موضوعات در همان لحظه فکر کنم و صحبت کنم ؟ این آمادگی قبل از کلاس به ضررم هست یا مفیده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •