سلام
روم ها رو ملاحظه کنید و دنبال region بگردید ، واردش بشید و گزینه asia رو انتخاب کنید
اینجا دیگه همه تقریبا ایرانی هستند
سلام
روم ها رو ملاحظه کنید و دنبال region بگردید ، واردش بشید و گزینه asia رو انتخاب کنید
اینجا دیگه همه تقریبا ایرانی هستند
سلام دوستان
من از یاهو آخرین ورژنش استفاده میکنم و لی نمیتونم امان اینرو که بتونم تو استاتوس Idle بزارم رو پیداش کنم لطفا راهنماییم کنین .
من از برنامه پروكسيفاير استفاده ميكنم. در قسمت proxification rules ياهو مسنجر رو روي direct گذاشتم (كه يعني از برنامه پروكسيفاير استفاده نكنه) اما وقتي كه برنامه پروكسيفاير باز باشه اسم ياهومسنجر موقع singing توي connectionهاش مياد و البته نميتونه sign in كنه. وقتي كه برنامه پروكسيفاير رو ميبندم ياهو مسنجر راحت sign in ميشه. آيا راهي هست كه وقتي كه پروكسيفاير در حال اجراست بتونم در ياهومسنجرم sign in كنم بدون اين كه از پروكسيفاير استفاده كنه؟
دوستان یکی کمک کنه
امروز یه لینک وا کردم بعدش دیم یه ایمیل بهم اومده که پسورد چنچ شده
تا اومدم به خودم بیام دیدم از یاهوو خارج شدم اوتوماتیک و دیگه وارد نشدم
الان هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه . گاهی میکنه لاک شده آیدیت
یکی کمک کنه .
سلام
کسی روم بوتر یا روم کیلر یا نرم افزاری برای گرفتن talk. قوی نداره اینچا بزاره دانلود کنیم
خیلی ممنون لازم دارم
سلام بچه ها ، عیدتون مبارک
بعد از عمری خبر مرگمون اومدیم بریم یاهو چت کنیم ..... با ایرانسل وصل شدم به اینترنت ،رفتم آخرین نسخه یاهو رو دانلود کردم ..... ولی یه مشکلی پیش اومده .....
من پیغامهای طرف مقابل رو میتونم بخونم ، ولی هر چی PM میدم طرف مقابل دریافت نمیکنه ! باید حتما بیاد تو اد لیستم ، وگرنه پیامهام نمیره . قضیه چیه ؟
راه حل چیه ؟؟؟؟
Last edited by outpost; 27-03-2012 at 01:51.
سلام. آقا من یه آیدی دارم تو ادد لیستم میخوام ببینم ایمیل این آیدی چیه! طرف پروفایلشو عوض کرده و دیگه اون آیدی اصلی که همون ایمیل هستو نشون نمیده! اسم خودشو نشون میده! چیکار کنم بفهمم ایمیل یا همون ایدی اصلیش چیه؟
سلااام
کمک کمک
میخواستم بدونم ID من تو لیست کیا هستش؟
امکانش هست بفهمم؟خیلی حیاتیه
در ضمن من خیلی از ID ها رو قبلا از لیستم حذف کردم و ندارمشون!!! تو رو خدا زود تر جواب بدین.....
در ضمن آیا راهی برای این هست که بفهمم از یه id چه عکسایی upload شده؟
سلام
من اگه بخوام اد لیستمو به ای دی جدید انتقال بدم برای ادد لیستم در خواست اجازه ادد شدن میره؟
چطوری بفهمم تو لیست چه افرادی ادر صزرتی که آدد شدم ی ها رد ندارم؟
در اسرع وقت جواب بدین
ممنون
من یه مشکل فقط تو یاهو مسنجر 11 پیش میاد دارم اینه که وبکم Stop میشه بعد یه مدت
با یاهو مسنجر 8 اصلا مشکلی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)