چطوری میتونم بفهمم چند گیگ دارم که میتونم دانلود کنم.
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
چطوری میتونم بفهمم چند گیگ دارم که میتونم دانلود کنم.
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون.
شما از کدوم شرکت سرویس دارید؟
من از طریق 2030 گرفتم.
همچین چیزی ندارن قبلا هم دیدم؟؟
شلوغ
در ضمن تخفیف هم کلا صفر امکان نداره به کسی چیزی تخفیف بدن
من چند ساله دارم واسه ندا میفروشم با این همه مشتری هنوز یه چیز جزئی 400 تا 900 تخفیف بهم میخوره
کلا سود ندا تو کانفیگ مودم و نصب و راه اندازی شبانه اس
پس فکر نکن با کسی بری یا کسی سفارشت رو بکنه فرقی میکنه
من ماهی 400 تومن میکنم تو جیبشون بازم هوامون رو ندارن... بگذریم
اما این شبانه اش امید وارم درست بشه دیشب که دیگه بد ترین وضعیتش بود
امید وارم امشب برگرده رو حالت قبلی
نمیدونم این ندا چه مشکلی داره هر از چند گاهی باید یه قری بیاد
درود
آقای نصاب محترم ندا؛ کسی حرفی از تخفیف و ... نزد ؛ ایشون در مورد شرکت جلفا و توی محدوده ی ما پرسیده بودند؛ منم وظیفه بود اطلاعات بدم، کسی جایی نگفت تخفیف میده بهش نصاب محترم عزیز:
انشالله که حتما شما با جلفا کار کردید که اینطور نظر میدی، اگرم کار کرده باشی، میدونی که جلفایی که پرداخت آن لاین نداره و باید کارت به کارت ریخت به حساب آقای عبدالهی؛ نه تنها تخفیف 400 تا 900 نصاب هاشو به کسی نمیده؛ تا پول ندی خبری از جایی نیست؛ ولی این دوست ما اونقدر آشنا هست و مشتری درجه یکی هست که برای اینا اول 20 گیگ ماهانه اشون رو شارژ میکنه و اینا حتی شده تا 3 یا 4 روز بعدش پول رو ریختند به حساب. و همچنین این شرکت به هیچ وجه به کاربر خانگی از 128 بیشتر نمیده، که بازم بخاطر آشناییت، اینا 1 مگ دارند.البته من دوستم اینا ازشون 1 مگ دارند و اونا باغ دریاچه هستند؛ میگفت به ما میگفتی تا سفارش میکردیم؛ گفتم دیگه دیر گفتی و من انصراف دادم اگر نه اونی که اونجا آشنا شده و ماهی 56500 میریزه به حسابشون؛ واسم پارتی میشد. بعد فکر میکنم که سرعت رو بیش از یک مگ واسشون میبندند؛ خواستی بگو ازشون بپرسم.
ما یک کلام به سوال این همشهری عزیز و داداش گل؛ حقیقت ها رو گفتیم؛ گفتیم این آشنا ما هم به ما اینطوری گفت؛ نگفتیم بیا با ما بریم تا من برات تخفیف بگیرم.
نترس داداش، کسی نمیخواد از اینجا مشتری جمع کنه. حقایق رو صادقانه اینجا داریم میگیم، بدون سود خواهی و منافع شخصی و ...
--------------------------------------------------------
پوزش؛ من اینو الان دیدم :
فن آوا وقتی موقع گرفتن سرویس هم بری باهاشون حرف بزنی؛ خودش میگه: اگر دانلودر هستی و حجم دانلودت فوق العاده زیاده میتونی خلیج فارس رو بگیری که اینم باید بدونی که سرعت متغیر زیادی داری ( و ... = مشکلات خودش) ولی حرف منشی ش ام دقیقا همین بود، گفت اگر کسی اهل وبکم و ... باشه، این نامحدودا براش اصلا مناسب نیست، چون اینا سرعتشون متغیره و هی کم زیاد میشه، پس نمیشه اصلا انتظاری داشت.
یه خوبی دیگه ای هم که نامحدودش داره اینه که مثلا میگفت 512 بگیری رو 1 مگ میبندند و 1 مگ رو روی 1 مگ و نیم. که خب این به نفع ما هست ولی به نظر من بیشترش سود خود شرکتای نامرد درش هست؛ چون اینطوری بیشتر به شوق دانلود میافتی و زودتر حجم تموم میکنی.
راستی؛ هزینه راه اندازی اولیه اش هم اصلا 20 تومن نیست؛ این مال اوناییه که فکر کنم میاند واسه نصبش، من فقط 10 تومن پول رانژه دادم. که نکته ظریفش هم همینجاست,، این جلفا اول به من گفت رانژه میشه 15 ولی خو منشیش احمق بود؛ گفتم من رانژه و راه اندازی نمیخوام ها؛ فقط رانژه که خب بعد همگی میدونیم که قیمتش 5 هست و گفت 5 ؛ ولی هر چی به اینا گفتم که آقا رانژه 5 میشه نه 10 ؛ گفت نه از ما 10 تومن هست و بعد هم که یه تحقیقی کردم، دیدم فن آوا کلا همون تهرانش هم 10 میگیره واسه رانژه
شاد و پیروز و سربلند باشید
Last edited by Lord Farshad; 27-12-2011 at 17:17.
..........
Last edited by ariajoker; 27-12-2011 at 22:10.
سلام
من الان اینترنت پیشگامان دارم نامحدود اوائل سرعت رو 100 بود اما الان رو 20
برا گشتن خوبه چون زیاد میگشتم اما برا دانلود افتضاحه
شبانه شم که شبا روی همین 20 تا 30 میزارن میگن شبا سرعتا برمیگرده به حالت واقعی
حالا از دوستان کسی میدونه کدوم شرکت خود اینترنت شبانه داره روزانه شو کاری ندارم فقط شبانه رایگان باشه سرعتشم از 50 بالاتر باشه کوفت باشه قبوله.؟
حالا همه این ها رو بذارید کنار
بعد از نمایشگاه منتظر کم شدن سرعت ها باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)