شما كي رفتيد ؟
دو سه روز مونده به عيد ما يكي گرفتيم 256 نامحدود 15000 تومان خودش هم رو فيش مياد و هزينه اوليه نميگيره سرعت دانلود هم حدود 20 تا 30 هست
شما كي رفتيد ؟
دو سه روز مونده به عيد ما يكي گرفتيم 256 نامحدود 15000 تومان خودش هم رو فيش مياد و هزينه اوليه نميگيره سرعت دانلود هم حدود 20 تا 30 هست
دقیقا استفاده من هم دانلود شبانس ... الان به لطف یکی از دوستان همینجا که خودش می دونه چقدر خاطرشو می خوامبلی علیرضا جان این سرویس میتونه فقط در صورت داشتن دانلود شبانه رایگان به صرفه باشه . اونهم برای کسانی که دانلود حجیم و زیادی انجام میدهند. در قرارداد ننوشته که دانلود رایگان شبانه داره یا نهیه دو مگ دارم که هر شب 4.5 گیگ دانلود می اندازه ولی کفاف نمی ده یه جورایی به 10 گیگ فک می کنم
وای یعنی میشه
![]()
در مورد طرح شمس هم با 2020 تماس گرفتم گفتن این طرحم مثل همه طرحاشون دانلود شبانه رایگان داره ... مسئله اینه که من فک می کردم این طرح فقط برای علوم پزشکی هست تازه می خواستم برای دوستان پارتی بازی کنم دو مگ بگیرم براشون ! نگو مخابرات 2 مگ رو آزاد کرده برای عموم .. بازم جای شکرش باقیه!
سلام
سیزین ده بایرامنیز مبارک
خوشحالم که مشکلت حل شده
در این مورد هم برای اینکه منبع نشت دیتا رو پیدا کنی هر دفعه قبل از کار کردن با اینترنت عدد اکانتت رو یادداشت کن و پس از دانلود و وبگردی و غیره دوباره عدد رو یادداشت کن و دفعه بعد که میخواهی به اینترنت وصل شوی دوباره قبل از کار کردن با اینترنت عدد اکانت رو یادداشت کن . قاعدتا نباید فرقی کرده باشد اگر عدد کمتر شده باشد دزدی صورت گرفته است .مورد دوم هم نرم افزارهای کامپیوتر و قسمت اپدیت ویندوز رو چک کن ببین رو اپدیت اتوماتیک نباشند . من هم به چنین دردی مبتلا بودم یه قسمتش از مخابرات بود یه قسمتش هم از pc خودم بود
من اینترنتم رو 20 اسفند گرفتم که خانومه گفت هنوز مشخص نیست . اگه اینجوری باشه میرم نامحدودش رو میگیرم چون همین الان هیچ کاری نکردم نصفش رفته
مطمئن باش بیشترش از مخابراته . من خودم تست کردم یه فایل یک مگابایتی دانلود کردم و اینترنت رو قطع کردم بعده 5 دقیقه نگاه کردم ازم 2 مگابایت پهنای باند کم کرده یعنی دقیقا دو برابر ! از سیستم خودم هم مطمئنا فایروال دارم که هر چیزی بخواد به اینترنت وصل بشه اول اجازه میگیره![]()
مخابرات = دزد
در حالت کلی پهنای باند محدود = سو استفاده از کاربر
یکی از دوستام تو تهران اینترنت 512 نامدود گرفته ماهی 25 تومن من 256 محدود 4 گیگ گرفتم 13 تومن ! این ارومیه هم شورش رو در آورده به هر چیزی دست میزاری میبینی دو برابره اونم با کیفیت بدتر
از مخابرات گرفتین؟ چقد هزینش شد؟
بله کاملا مطمئن هستم که اکثر دوستان کنترل شدیدی روی سیستمشون دارند احتمال اینکه مصرف پهنای باند از طرف سیستمشون باشه نزدیک به صفره .همین الان قبل از اینکه به فروم بیام کنتورم رو چک کردم و حالا که فقط دو صفحه 481 و 480 رو مرور کردم دوباره چک کردم دیدم برام 2 مگ کنتور انداخته !!!! واقعا یعنی دانلود هر صفحه از فروم 1 مگ حجم مصرف میکنه ؟!راستی حالا که به نکته مهم رسیدیم از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه حجم مصرفی برای یک صفحه وب باز شده رو به طور دقیق حساب کرد ؟
هر صفحه رو دقیقا نمیدونم ولی من برای اینکه پهنای باندم زیاد نره اجازه لود عکس ها رو تو فایرفاکس غیر فعال کردم :
options => content
تیک گزینه load images automatically رو بردار . با این حال من وقتی همین صفحه رو مرور میکنم اونم بدون عکس ازم 1 مگ پهنای باند کم میکنه !خدا ذلیلتون کنه ببین مملکت کارش دست کیا افتاده !
![]()
كفاف نميده !!!
داداش پدر مخابراتو درآوردي ، كم مونده برات تيم ترور تشكيل بدن ، اونوقت ميگي كفاف نميده ؟! هـــــــــــــــــــي روتو برم عليرضا
دوستان نظرتون راجع به اشتراك گذاري لينك چيه ؟؟؟
دوست عزیز یه افزونه با نام Lori تو فایر فکس وجود داره که وقتی یه صفحه لود میشه حجم کلی صفحه به همراه مدت زمان بالا آمدن سایت رو نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان من امروز متوجه شدم که اگه تو مخابرات یه روز مونده به پایان قرارداد اکانت رو ماهیانه شارژ کنین ترافیک باقیمانده تون رو به صورت بستانکاری قرارداد فعلی حساب می کنه و ضرر نمی کنین
داداش مصرف بالاس ! گذشت اون زمانی که تفریحی اینترنت می زدیم به بدن !!! الان معتاد معتاد شدیم دانلود شبانه که پایین می یاد خمار می شیم این شکلیكفاف نميده !!!
داداش پدر مخابراتو درآوردي ، كم مونده برات تيم ترور تشكيل بدن ، اونوقت ميگي كفاف نميده ؟! هـــــــــــــــــــي روتو برم عليرضا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)