تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 1004 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این تعرفه های نامحدودش دروغه ! من رفته بودم نامحدودش رو بگیرم بهم گفتن هنوز اعمال نکردن !! بهش میگم پس هنوز معلوم نیست چرا چاپ کردید میگه برای آینده است
    شما كي رفتيد ؟
    دو سه روز مونده به عيد ما يكي گرفتيم 256 نامحدود 15000 تومان خودش هم رو فيش مياد و هزينه اوليه نميگيره سرعت دانلود هم حدود 20 تا 30 هست

2. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بلی علیرضا جان این سرویس میتونه فقط در صورت داشتن دانلود شبانه رایگان به صرفه باشه . اونهم برای کسانی که دانلود حجیم و زیادی انجام میدهند. در قرارداد ننوشته که دانلود رایگان شبانه داره یا نه
    دقیقا استفاده من هم دانلود شبانس ... الان به لطف یکی از دوستان همینجا که خودش می دونه چقدر خاطرشو می خوام یه دو مگ دارم که هر شب 4.5 گیگ دانلود می اندازه ولی کفاف نمی ده یه جورایی به 10 گیگ فک می کنم وای یعنی میشه
    در مورد طرح شمس هم با 2020 تماس گرفتم گفتن این طرحم مثل همه طرحاشون دانلود شبانه رایگان داره ... مسئله اینه که من فک می کردم این طرح فقط برای علوم پزشکی هست تازه می خواستم برای دوستان پارتی بازی کنم دو مگ بگیرم براشون ! نگو مخابرات 2 مگ رو آزاد کرده برای عموم .. بازم جای شکرش باقیه!

4. 2 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

سالام بیرامییز موبارک اولسون.
    من
    دوباره با یه مشکل دیگه اومدم...
    ایندفعه چراغ اینترنتم قرمز شده بضی وقتا هم خاموش میشه(تو هر دو صورت وصل نمیشه)
    3.4 بار هم با نرم افزارش و هم به صورت دستی تنظیمش کردم ولی بازم درست نمیشه و میگه پسورد یا یوز اشتباهه
    قبلا هم با همین پسورد و یوزر میومدم ولی الان وصل نمیشه به سایت مخابرات هم میرم میگه پسورد غلطه ولی من پسورد عوضش نکردم.
    حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پ.ن:خواشا کمک کنین. نمیدونین اینترنت نداشتن چه دردیه 2 دقیقه طول کشید تا با دایل آپ این صفحه رو باز کنم.
    سلام

سیزین ده بایرامنیز مبارک

خوشحالم که مشکلت حل شده

دوما که این مخابرات خیلی ...........7 گیگ من تو کمتر از یه ماه تموم شد من فوقش با این سرعت بتونم 2 گیگ دانلود کنم پس بقیش کو؟حالا اینم بماند که من بیشتره دانلودامو ساعت 2 شب به بعد مبکنم.
    در این مورد هم برای اینکه منبع نشت دیتا رو پیدا کنی هر دفعه قبل از کار کردن با اینترنت عدد اکانتت رو یادداشت کن و پس از دانلود و وبگردی و غیره دوباره عدد رو یادداشت کن و دفعه بعد که میخواهی به اینترنت وصل شوی دوباره قبل از کار کردن با اینترنت عدد اکانت رو یادداشت کن . قاعدتا نباید فرقی کرده باشد اگر عدد کمتر شده باشد دزدی صورت گرفته است .مورد دوم هم نرم افزارهای کامپیوتر و قسمت اپدیت ویندوز رو چک کن ببین رو اپدیت اتوماتیک نباشند . من هم به چنین دردی مبتلا بودم یه قسمتش از مخابرات بود یه قسمتش هم از pc خودم بود

6. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شما كي رفتيد ؟
    دو سه روز مونده به عيد ما يكي گرفتيم 256 نامحدود 15000 تومان خودش هم رو فيش مياد و هزينه اوليه نميگيره سرعت دانلود هم حدود 20 تا 30 هست
    من اینترنتم رو 20 اسفند گرفتم که خانومه گفت هنوز مشخص نیست . اگه اینجوری باشه میرم نامحدودش رو میگیرم چون همین الان هیچ کاری نکردم نصفش رفته

در این مورد هم برای اینکه منبع نشت دیتا رو پیدا کنی هر دفعه قبل از کار کردن با اینترنت عدد اکانتت رو یادداشت کن و پس از دانلود و وبگردی و غیره دوباره عدد رو یادداشت کن و دفعه بعد که میخواهی به اینترنت وصل شوی دوباره قبل از کار کردن با اینترنت عدد اکانت رو یادداشت کن . قاعدتا نباید فرقی کرده باشد اگر عدد کمتر شده باشد دزدی صورت گرفته است .مورد دوم هم نرم افزارهای کامپیوتر و قسمت اپدیت ویندوز رو چک کن ببین رو اپدیت اتوماتیک نباشند . من هم به چنین دردی مبتلا بودم یه قسمتش از مخابرات بود یه قسمتش هم از pc خودم بود
    مطمئن باش بیشترش از مخابراته . من خودم تست کردم یه فایل یک مگابایتی دانلود کردم و اینترنت رو قطع کردم بعده 5 دقیقه نگاه کردم ازم 2 مگابایت پهنای باند کم کرده یعنی دقیقا دو برابر ! از سیستم خودم هم مطمئنا فایروال دارم که هر چیزی بخواد به اینترنت وصل بشه اول اجازه میگیره
    مخابرات = دزد
    در حالت کلی پهنای باند محدود = سو استفاده از کاربر
    یکی از دوستام تو تهران اینترنت 512 نامدود گرفته ماهی 25 تومن من 256 محدود 4 گیگ گرفتم 13 تومن ! این ارومیه هم شورش رو در آورده به هر چیزی دست میزاری میبینی دو برابره اونم با کیفیت بدتر

8. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دقیقا استفاده من هم دانلود شبانس ... الان به لطف یکی از دوستان همینجا که خودش می دونه چقدر خاطرشو می خوام یه دو مگ دارم که هر شب 4.5 گیگ دانلود می اندازه ولی کفاف نمی ده یه جورایی به 10 گیگ فک می کنم وای یعنی میشه
    ...
    از مخابرات گرفتین؟ چقد هزینش شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

من اینترنتم رو 20 اسفند گرفتم که خانومه گفت هنوز مشخص نیست . اگه اینجوری باشه میرم نامحدودش رو میگیرم چون همین الان هیچ کاری نکردم نصفش رفته

مطمئن باش بیشترش از مخابراته . من خودم تست کردم یه فایل یک مگابایتی دانلود کردم و اینترنت رو قطع کردم بعده 5 دقیقه نگاه کردم ازم 2 مگابایت پهنای باند کم کرده یعنی دقیقا دو برابر ! از سیستم خودم هم مطمئنا فایروال دارم که هر چیزی بخواد به اینترنت وصل بشه اول اجازه میگیره
    مخابرات = دزد
    در حالت کلی پهنای باند محدود = سو استفاده از کاربر
    یکی از دوستام تو تهران اینترنت 512 نامدود گرفته ماهی 25 تومن من 256 محدود 4 گیگ گرفتم 13 تومن ! این ارومیه هم شورش رو در آورده به هر چیزی دست میزاری میبینی دو برابره اونم با کیفیت بدتر
    بله کاملا مطمئن هستم که اکثر دوستان کنترل شدیدی روی سیستمشون دارند احتمال اینکه مصرف پهنای باند از طرف سیستمشون باشه نزدیک به صفره .همین الان قبل از اینکه به فروم بیام کنتورم رو چک کردم و حالا که فقط دو صفحه 481 و 480 رو مرور کردم دوباره چک کردم دیدم برام 2 مگ کنتور انداخته !!!! واقعا یعنی دانلود هر صفحه از فروم 1 مگ حجم مصرف میکنه ؟! راستی حالا که به نکته مهم رسیدیم از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه حجم مصرفی برای یک صفحه وب باز شده رو به طور دقیق حساب کرد ؟

11. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله کاملا مطمئن هستم که اکثر دوستان کنترل شدیدی روی سیستمشون دارند احتمال اینکه مصرف پهنای باند از طرف سیستمشون باشه نزدیک به صفره .همین الان قبل از اینکه به فروم بیام کنتورم رو چک کردم و حالا که فقط دو صفحه 481 و 480 رو مرور کردم دوباره چک کردم دیدم برام 2 مگ کنتور انداخته !!!! واقعا یعنی دانلود هر صفحه از فروم 1 مگ حجم مصرف میکنه ؟! راستی حالا که به نکته مهم رسیدیم از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه حجم مصرفی برای یک صفحه وب باز شده رو به طور دقیق حساب کرد ؟
    هر صفحه رو دقیقا نمیدونم ولی من برای اینکه پهنای باندم زیاد نره اجازه لود عکس ها رو تو فایرفاکس غیر فعال کردم :

options => content

تیک گزینه load images automatically رو بردار . با این حال من وقتی همین صفحه رو مرور میکنم اونم بدون عکس ازم 1 مگ پهنای باند کم میکنه ! خدا ذلیلتون کنه ببین مملکت کارش دست کیا افتاده !

13. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کفاف نمی ده یه جورایی به 10 گیگ فک می کنم وای یعنی میشه

كفاف نميده !!!

داداش پدر مخابراتو درآوردي ، كم مونده برات تيم ترور تشكيل بدن ، اونوقت ميگي كفاف نميده ؟! هـــــــــــــــــــي روتو برم عليرضا

دوستان نظرتون راجع به اشتراك گذاري لينك چيه ؟؟؟

15. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

راستی حالا که به نکته مهم رسیدیم از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه حجم مصرفی برای یک صفحه وب باز شده رو به طور دقیق حساب کرد ؟
    دوست عزیز یه افزونه با نام Lori تو فایر فکس وجود داره که وقتی یه صفحه لود میشه حجم کلی صفحه به همراه مدت زمان بالا آمدن سایت رو نشون میده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعات بیشتر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 4 کاربر از SALAR45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من امروز متوجه شدم که اگه تو مخابرات یه روز مونده به پایان قرارداد اکانت رو ماهیانه شارژ کنین ترافیک باقیمانده تون رو به صورت بستانکاری قرارداد فعلی حساب می کنه و ضرر نمی کنین

كفاف نميده !!!

داداش پدر مخابراتو درآوردي ، كم مونده برات تيم ترور تشكيل بدن ، اونوقت ميگي كفاف نميده ؟! هـــــــــــــــــــي روتو برم عليرضا
    داداش مصرف بالاس ! گذشت اون زمانی که تفریحی اینترنت می زدیم به بدن !!! الان معتاد معتاد شدیم دانلود شبانه که پایین می یاد خمار می شیم این شکلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •