انشالله من این ترم پاس میکنم فقط باید تو طول ترم خوند
انشالله من این ترم پاس میکنم فقط باید تو طول ترم خوند
اگه فراگیر باشی چی؟يعني بايد نصف واحدهايي كه بايد براي كارشناسي پاس بشه رو پاس كرده باشي تا مدرك كارداني بگيري.دوست خودم ميخواد همين كار رو انجام بده...از اموزشمون پرسيديم گفت شما بايد 74 واحد پاس كني تا مدرك كارداني بهت بديم.
براشون مهم نیست که چه واحدهایی رو پاس کردی .شاید یکی اکثر واحدهایی ور که پاس کرده عمومی باشه!!
در ضمن مدرکش اعتبار داره و اگه بخوای برای کارشناسی ادامه بده معتبره؟
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
در ضمن میشه تو هر ترم 18 واحد رو پاس کرد یا باید کلی زحمت بکشی/
سلام
قضیه این دروس ریزشی چیه میشه یکی توضیح بده؟
آقا یه سوال
چجوری میشه اعتراض زد به نمره ؟ (اگه اعتراض کنیم خود استاد اعتراض رو بررسی میکنه ؟)
من میرم تو اعتراض نمره درسامو که میزنم همه رو زده نمیشه اعتراض کرد . چرا؟ ؟؟
میخوام بلکم یه درسمو که دارم میافتم نمرشو بیارم بالاتر بلکم قبول بشم نشدمم حداقل معدل بیاد بالاتر
راستی این که زیر نمره زده تایید نشده یعنی چی ؟
Last edited by 0015351971; 15-01-2012 at 15:21.
فرقي نداره.دوست خودمم فراگيره.اگه فراگیر باشی چی؟
براشون مهم نیست که چه واحدهایی رو پاس کردی .شاید یکی اکثر واحدهایی ور که پاس کرده عمومی باشه!!
در ضمن مدرکش اعتبار داره و اگه بخوای برای کارشناسی ادامه بده معتبره؟
والا چيزي نگفتن كه چه واحدهايي بايد باشه فقط گفتن 74 واحد پاس كن بيا كارداني بگير!
اگه بنا به نامعتبر بودن باشه كه ما ليسانسم بگيريم بازم ميگن نامعتبره !
چرا نشه! خواستن توانستن ِدر ضمن میشه تو هر ترم 18 واحد رو پاس کرد یا باید کلی زحمت بکشی/
يكم بايد بيشتر تلاش كرد.
محدوده زماني تعيين ميكنن براي اعتراض به هر درس،شما بايد دائم سر بزنيد تا اعتراض تون رو ثبت كنيد.آقا یه سوال
چجوری میشه اعتراض زد به نمره ؟ (اگه اعتراض کنیم خود استاد اعتراض رو بررسی میکنه ؟)
من میرم تو اعتراض نمره درسامو که میزنم همه رو زده نمیشه اعتراض کرد . چرا؟ ؟؟
میخوام بلکم یه درسمو که دارم میافتم نمرشو بیارم بالاتر بلکم قبول بشم نشدمم حداقل معدل بیاد بالاتر
راستی این که زیر نمره زده تایید نشده یعنی چی ؟
اعتراض ها رو هم خود استاد بررسي ميكنه.
تاييد نشده هم يعني هنوز امكان تغيير در نمره وجود داره.
بعضی از امتحانات که درصد مردودیش بالا باشه مثلا بالای 80 در صد یه بار دیگه امتحان میگیرن.اما فکر کنم فقط برای درسهای تستی صادق باشهقضیه این دروس ریزشی چیه میشه یکی توضیح بده؟
الان وقت ثبت نام که تموم شده موقعه ای که اعلام کردن نمیدونستم چیه!امکانش هست دوباره اعلام کنن برای ثبت نام
الان یک درس تستی که فکر میکردم خوب امتحان دادم افتضاح بوده قبول شدم ولی انتظار بیشتر از اینا داشتم
بچه ها اینم جواب بدید تا ذهنم از این آشفتگی در بیاد
ایا توی سایت گلستان میشه نمره امتحانات میان ترمو دید اگه اره از کجاش؟
من رشته ام پزوهشگری علوم اجتماعی هست و ترم 1 هستم علاقه ام بیشتر روی حقوق هست الانم سارسری باز شرکت کردم که شبانه سال بعد قبول میشم حالا یه سوالی دارم اینکه علوم اجتماعی رو الان ادامه بدم یا اینکه ترم بعدی رو مرخصی بگیرم تا اردیبهشت سال بعد برای تغییر رشته امتحان بدم و برم حقوق؟
یه سوال دیگه:برای رشته حقوق درسهای علوم اجتماعی بیشتر به درد میخورن یا درسهای روانشانسی عمومی که برای سال بعد بخوام تغییر رشته بدم ازش بجای حقوق استفاده کنم و حقوق رو شبانه برم؟
سلام اونطور که من خبر دارم قانون 2 برادری حذف شده و دیگه به روال قبل بر نمیگرده.در ضمن قانون کفالت بالای 60 سال هم به شرط اینکه پدرتون از لحاظ جسمی و روحی ناتوان باشه و شورای پزشکی تصویب کنه معاف میشید.یه قضیه ای خیلی فکرم رو درگیر کرده . در حال حاضر قضیه سربازی دو برادری خیلی گفته میشه و منم دو تا برادر بزرگ تر دارم که سربازیشون تموم شده و پدرم هم بالای 60 سال سن داره اگه این معافیت تصویب بشه احتمالا از دانشگاه انصراف میدم حالا سوالم اینه که بعد از گرفتن معافی میتونم دوباره ادامه تحصیل بدم طوری که واحدهام از بین نرن ؟
ممنون
پسر عموی من بعد از 3 سال و 60 واحدی که پاس کرده بود انصراف داد.فکر نمیکنم بتونه دوباره ادامه بده.اما قانون جدیدی اومده که اگه تو گوگل سرچ کنی حتما جوابتو به شکل مناسب دریافت میکنی
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
بله قسمت مشاهده نتایج دانشجو منوی اخر تو صفحه اصلیایا توی سایت گلستان میشه نمره امتحانات میان ترمو دید اگه اره از کجاش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)