البته اگه سفارش تلفنی بدی میتونی تخفیف هم بگیری منم همیشه همینکارا میکنم
6000 تومان را 3 تومن میدم![]()
البته اگه سفارش تلفنی بدی میتونی تخفیف هم بگیری منم همیشه همینکارا میکنم
6000 تومان را 3 تومن میدم![]()
منم اون آموزش رو یه نگا کردم ولی قبلا h.w.a.x و gta 5 و شبیه ساز یه هواپیما جنگی رو بازی کرده بودم و تو خود بازی هم الکی دگمه های کابین رو می زنم بلاخره یه چیزی از آب در می یاد.عجبا بابا این اموزش بالای فوق لیسانس هست من شک ندارم اقا ابراهیم خودش خلبان باشه و داره تو یکی از شرکت های هواپیمایی فعالیت میکنه این اموزش کاملترین هست ولی من هیچی نفهمیدم اقا ابراهیم یه طوری گفته که انگار ما خلبان هستیم ولی خوش به حالت چه لذتی داره وقتی اروم اروم رو باند فرود میای ما که تو کفش هستیم
معمولا هم هوا پیم رو آتوپایلت هست و خودم هم اصلا با جی پی اس و دستگاه های دیگه کاری ندارم.
نه دوست عزیز؛ من اصلا خلبان نیستم و یه چیزی میگم که شما و بقیه بدونید اینه که تا حالا من سوار هواپیما هم نشدم. پس ببینید خیلی عقب تر از شما شاید باشم.عجبا بابا این اموزش بالای فوق لیسانس هست من شک ندارم اقا ابراهیم خودش خلبان باشه و داره تو یکی از شرکت های هواپیمایی فعالیت میکنه این اموزش کاملترین هست ولی من هیچی نفهمیدم اقا ابراهیم یه طوری گفته که انگار ما خلبان هستیم ولی خوش به حالت چه لذتی داره وقتی اروم اروم رو باند فرود میای ما که تو کفش هستیم![]()
این آموزشها هم عموما فقط من کار جمع آوریش رو کردم و بچه هایی که اسمشون در منبع ذکر شده زحمت نوشتن و یا ترجمه رو کشیدن.
در ثانی من اصلا حرفه ای نیستم و به نظر خودم کاملا آماتورم.
این آموزشها رو اگر از اول بخونید مشکلی ندارید. من و شما مثل هم هستیم و من با همین آموزشها و نه هیچ چیز دیگه الان میتونم پرواز کنم. پس شما هم میتونید.
سلام کد اکتیوش رو باید از کجا گیر بیارم؟
سلام
زیاد چیزای جالبی ندارهاین سایته خوبیه برای اونایی که حال دانلود ندارند میتونند از این فروشگاه افزودنی بخرندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بتونین یه سایتی پیدا کنین که بهترین افزودنی ها رو بزاره واسه دانلود عالیه (پولیم باشه قبول داریم فقط عالی باشه)
از صفحه ی اول نوع نسخه رو شناسایی و بعد از پست دوم در همون صفحه ی اول کرک مربوطه رو دانلود کنید.سلام کد اکتیوش رو باید از کجا گیر بیارم؟
از دوستان کسی فرودگاه های ایرانی را Scenery کاملش را داره ؟
اخه بصورت پیش فرض فرودگاه های ایرانی خیلی ساده است مثل فرودگاه امام![]()
gooood
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
م م م م . من هم فقط یکبار سوار سسنا172 اموزشی شدم !!!ربطی نداشت البته !!!
![]()
دوستان چه طوری میتونم برای هواپیمام GPS بزارم . آخه یه ATR-72 دارم که اصلا توش GPS نداره.
ممنون
یــا عــلــی
اینکار به نظره من خیلی مشکل هست
و شما باید فایل های مربوط به GPS یک هواپیما را برداری به همراه Config و در هواپیمای خودت درج کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)