اونا که نصبن . بالا میاد فقط مشکلم پا دو پچ آخریه هرچی ور رفتم نصب نشدن امکاناتشونم به بازی اضافه نشد
اونا که نصبن . بالا میاد فقط مشکلم پا دو پچ آخریه هرچی ور رفتم نصب نشدن امکاناتشونم به بازی اضافه نشد
منظورت همون Late Night و Fast Lane هستش دیگه که نصب نشدن . خوب چه اروری داد .
راحت نصب شدن و هیچ اروری نداد فقط High-Endو Ambitions نصب نمیشن
و این دو ارورو میدن
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 841x602 و حجم آن 138 کیلوبایت میباشد.
![]()
عزیزم اینو نمیگم که نصب نشدن . میگم چرا ایکونشون گوشه لانچرت نیومده . در حالی که ایکون High End و Ambitions هستش . یعنی نصب شدن ولی اون دوتا دیگه نصب نشدن . بازی رو یه دور از خود Exe برو ببین میشه ؟
دوستان من بازی sims 3 رو نصب کردم بعدش world adventures رو نصب کردم بعد از اون fast lane و بعد ambitions بعد میام ایکون sims 3 رو میزنم تو بازی نمیره و ایکون world adventures اونم نمیره ولی fastlane و ambitions رو میزنم میره ولی ambitions رو میزنم یک لانچر باز میشه و در سمت چپ پایین تمام اکسپنشن ها مشخصه نصبن به بازی که میرم دو تاشهر به نامهای sunset valley و twinbrook دارم سئوال من اینجاست آیا تمامی اکسپنشن ها نصب شدن و از کجا میشه اینو فهمید بعد برای بازی که همه اینها کار کنن کدون فایل رو بزنم تا همه تو بازی اعمال بشن ممنون اگه جواب بدین
نمی دونم چرا
میشه بیشتر توضیح بدی منظورت کجاس
سلام
من بازیو با لانچر اجرا نمیکنم. توی جایی که خود سیمز نصبه، فایل خودشو میزنم باز میشه همیشه. دیگه این مشکلات لانچر رو هم نداره!
فقط نمیدونم وقتی پک نصب کنین بازم میشه از اونجا رفت یا نه؟
در هر حال، گفتم شاید کمکی بکنه.![]()
من این بازی رو هنوز نخریدم ، آیا نسخه خاصی داره؟
موقعی که لانچرت رو اجرا میکنی گوشه سمت چپ زیر شماره ورژنت ایکون پک هایی که نصب کردی باید باشه
در ضمن شما بازی رو اگه از لانچر Run کنی همیشه اخرین پک اجرا میشه (از لحاظ تاریخ عرضه) که قبلی ها هم باهاشه
شما میتونی بازی رو از فایل exe اخرین پکتون اجرا کنید یعنی fast Lane رو که قبلی ها هم باهاشن
exe تو همون پوشه ای که پک نصب شده
پک هایی که تا الان برای Sims 3 اومدن به ترتیب عبارتند از:
The Sims™ 3 World Adventures
The Sims™ 3 High-End Loft Stuff
The Sims™ 3 Ambitions
The Sims™ 3 Fast Lane Stuff
The Sims™ 3 Late Night
راستی کسی تابه حال درخت پول کاشته؟!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)