سلام دوست عزيز
شما که از قديميا هستيد ديگه چرا !!!؟؟؟
جستجو فراموش نشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز
شما که از قديميا هستيد ديگه چرا !!!؟؟؟
جستجو فراموش نشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و شاد باش
در مورد سرصفحه كارم تاجايي راه افتاد ممنون كه جواب دادين
اما مسئلهي ديگري كه هست اينه كه با اين روش تمام صفحات زوج به يك نحو و تمام صفحات فرد به يه صورت است اما كتاب من داراي ده فصل است كه من مي خوام در صفحه راست آن اسم كتاب باشه ( كه اين با راهنمايي شما حل شد) و در صفحات چپ آن در هر فصل اسم همان فصل باشه كه اين عمل را نميتونم اگه بازم راهنمايي كني ممنون ميشم
رمز شاد زيستن شاد فكر كردن است
گرفتن نسخه پشتيبان يك چيز عاديه كه در اكثر برنامه ها وجود دارد در مورد ورد هم يه چيزايي قبلا خوندم كه الان يادم نيست بازم اگه دوستان مي دونند جواب بدند
سلام
شما چرا هر فصل رو به عنوان یک فایل ذخیره نمی کنی؟
من فکر می کنم شما باید تیک گزینه زیر رو بزنی:
tools => options => save => always create backup copy
سلام دوست عزيز
يه نگاهي به روش اشاره شده در اين پست بندازيد
هرچند پست مربوط به کار ديگري هست ولي روشي که به درد شما ميخوره توي اون اشاره شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اينگونه موارد در ورد بايد سکشن بندي کرد تا بشه براي هر سکشن (بخش) يه شماره جدا يا سرصفحه جدا تعريف کرد
موفق باشيد
بايد ياد بگيريد در انجمن ابتدا جستجو کنيد و بعد پرسش کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چيزي که شما داريد ازش صحبت ميکنيد چيزي هست تحت عنوان Raid که در سرورها بکار ميره
يه چيزي شبيه اونو در ورد نداريم
ولي پست قبل رو يه نگاه بندازيد
اين کار درست و استانداردي نيست
هر چند خيلي از افراد مبتدي وقتي راه حل موضوع هايي شبيه اين رو بلد نيستن ميرن سراغ همين کار
البته مطمئن باشيد که قصد جسارت ندارم
با سلام به همه دوستان كه زحمت ميكشند
مسئلهي ديگري كه برايم پيش آمده اين است هنگامي كه سرصفحه ايجاد مي كنم و يه متن در آن مي نويسم و بعد شماره صفحه را ايجاد مي كنم متن نوشته شده پاك مي شود و اين مسئله در ورد 2007 است در صورتي كه در ورد 2003 اين اشكال وجود ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)