تست صدا رو چه جور باید بگیرم؟؟ استیج جلو هم به آمپ وصل میشه؟؟
تست صدا رو چه جور باید بگیرم؟؟ استیج جلو هم به آمپ وصل میشه؟؟
بعضی از سیستم فروشیا خودشون تست میکنن اگه باندی رو مد نظر داشته باشی
بله
اگه آمپلی ضعیف باشه تو ولوم بالا بیشتر به باند فشار میاره تا اینکه آمپلی قویتر باشه.به خاطر اینکه مجبور
میشی گین رو بیشتر باز کنی و ولتاژ خیلی پایین میاد.
اون پورتی که حمیدخان براتون طراحی کردن پورته L هست و ظاهره بهتری داره.درست کردنش هم کاری
نداری.نیاز به اندکی فکر داره!
تو اراک از این خبرا نیست.شاید بابک معصومی بکنه.ولی بعید میدونم به جز پخش چیزه دیگه ای هم تست کنه!
بچه ها من رفتم 7016 کنوود بگیرم یارو گفت قراره 2011 اش بیاد به نظرتون جریانش چیه همون 7016 هست؟؟؟
ممنون دوست عزیز ولی من نمیدونم طول و ارتفاع اون قسمت L باید چقد باشه واگه اشتباه نکنم تیون رو با توجه بهش تعیین میکنن.فکر کنم همون لوله پولیکا راحتره اگ بشه.یه راهنمایی کوچیک کنین تا برم سر وقتش و بسازمش.یعنی سیلد مانند بسازمشو لوله ی پولیکا رو بزارم طرفی که ساب هست.درستهههههههههه؟؟؟اگه درسته لوله را چه جوری گیر کنم؟؟؟آقا حمید کمممممممک
Last edited by mohsen-z; 07-03-2011 at 17:46.
سلام
نه مشكلي نداره. شما گين رو صحيح باز كن و سيستم رو تنظيم كن مشكلي نيست. دستور العمل تنظيم گين رو دقيق بخون و عمل كن.
به اين باكس پورتش با اوني كه براي شما طراحي كردم متفاوته.براي نمونه دادم خدمتت. همانطور كه گفتي يه دايره به قطر 7.5 بايد ببري،كاملا دقيق ببر كه خوب جذب باشه و ول نزنه. از داخل هم با چسب چوب خوب محكمش كن.دورش رو هم چسب بزن كه تو جدار MDF محكم به ايسته.لبه بيروني بايد دقيقا با لبه MDF مماس باشه. هيچ گونه بيرون زدگي نبايد باشه.
باز هم اگر مشكلي بود در خدمتم.![]()
امروز رفتم پیش بابک معصومی قیمت 7016 بگیرم گفت کنوود چرا میخوای بخری صدا میخوای پایونیر کنوود زود خراب میشه و...
حالا نمیدونم چون نداشت اینو گفت یا نظرش بوده...! به نظر تو این سیستمی که این دوستمون معرفی کرد خوبه؟؟
تو اراک کجا گیرش بیارم که مطمئن باشه؟؟
بابک معصومی که mtx , کنوود نداشت... حتی گفت 7016 دیگه نیست!!!
پس اگه کامپ و کواکسیال به آمپ وصل شن دیگه ساب نمیشه وصل کرد؟؟ (چون 4 کاناله است دیگه)
سلام به استادا و دوستان عزیز
راستش من اطلاعات زیادی از سیستم ندارم و متاسفانه بودجم هم محدوده
با توجه با شرایط این سیستم رو انتخاب کردم
هد یونیت pioneer 5050 البته دست دوم
امپ kenwood m845
ساب باکس kenwood 3010 یا 3012
باند هم نمیدونم کامپیوننت kenwood 703 بندازم ؟ (آخه پول ندارم)
راسی کامپ بندازم یا باند بیضی؟
ببخشید اگه چیز بدیه بی زحمت راهنمائیم کنید ؟بازده داره ؟ اصلا میشه همچین سیستمیو بست؟![]()
راستی تعصب خاصی هم رو مارک کنوود ندارم و با توجه به اطلاعات و بودجم اینا رو انتخاب کردم
اگه مورد های بهتری هم از این تو این رنج سراغ دارید حتما بگین
پیشاپیش از کمک همتون ممنونم![]()
سلام
شما سقف بودجتون رو مشخص بفرمائيد.
سلام من یک جفت باند بیضی با یک ضبط میخوام برای یک وانت پیکان.
بودجمم حدود 230-240 هستش خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)