مرسی
به پشتيبان خدماتADSL مخابرات( 7230000 ) ?
مرسی
به پشتيبان خدماتADSL مخابرات( 7230000 ) ?
Last edited by sajey; 12-11-2011 at 17:19.
آره اونجا زنگ بزن به احتمال زیاد بهت می دن
یا یه شماره دیگه برا تماس بهت می دن زنگ میزنی می گیری![]()
user & pass مخابرات:
511xxxxxxx
xxxxxxx: شماره تلفن
سلام به هم نمي دونم اين تاپيكم در دسته تايپيك هاي خاك خورده هست يا نه ! حالا يه چيزي من تاجايي كه اين تايپيك و خوندم همش سوال بود پس اول تا جايي كه مي دونم جواب ميدم بعد سوالاي خودم و مي پرسم شايد كسي پيدا شد جواب داد
من سرويس شاتل دارم ! 512 محدود شبانه از 1 تا 8 صبح رايگانه ( مثلاً )
خوبي اين سرويس اينه كه خارج از ساعت محدوديت پهناي باندت تا 2 مگابايت بازه و شما حتي مي توني فيلم آنلاين ببيني ! و يه جورايي سرعت عالي اما خوب محدوديت حجمي عملاً نمي ذاره اين كارو بكني و علت اينكه همچين امكاني و داري همينه اصلاً
شبانه اگه شما شبي 1 گيگ دانلود داشته باشيد بعد از 15 روز شاتل سرويس شمارو شير مي كنه با بي نهايت نفر (به عنوان اختار ) اما شما از ساعت 3 شب به بعد مي تونيد با همون 2 مگابايت دانلود داشته باشيد ، اما اين موضوع و اخطار اوليه واسه 2 تا 3 روزه و بعد از اون سرعت شما از ساعت 1 تا 8 صبح 64 كيلو بيت ميشه چه سرويس 512 داشته باشي چه 128 و تا زماني كه ساير كاربرها به اندازه شما مصرف نداشته باشند يعني تا آخر سرويس به عبارتي (:دي) سرعت شما همين حدود مي مونه و شما عملاً نمي تونيد هيچ چيزي دانلود كنيد
اما سرويس نا محدود اين سرويس هم مثل بالايي قوانيني داره كه خيلي اذيت مي كنه يعني اگه شما از اين سرويس براي دانلود استفاده كنيد صد در صد بعد از مدت كوتاهي سرويس شما به شدت با افت سرعت مواجه ميشه .
به گفته امور مشتركين شاتل اين موضوع و قوانين از 2 ماه گذشته و براي بالا بردن رضايت ساير مشتركين (آره جون خودتون ) قرار داده شده
در كل اگه مي خوايد وب گردي كنيد شاتل گزينه بدي نيست !( اونم فقط سرويس 128 سه ماه ، يعني واضح ميگم بين 128 با 512 هيچ فرقي وجود نداره ) اما واسه كار هايي ديگه به شدت افتضاحه ( مثلاً دانلود )
اما خوب حالا سوال :
من مي خوام از مخابرات سرويس بگيرم يكي از دوستام كه خونشون 2 تا كوچه با ما فاصله داره (البته اونا فيبر نوري هستند ) سرويس 512 گرفته و ميگه سرعت دانلودم همون 64 و تمام طول روز و دانلود مي كنم حدود 2 گيگ و گيري هم بهم نميدن
من واسه همين مي خوام برم اين سرويس بگيرم از ساير دوستاني كه اين سرويس و گرفتن تو مشهد 2 تا سوال دارم
1 . در صورت مصرف بالا به مشكل مي خوري يا نه !مثلاً روزي حدود 1 گيگ دانلود
2 . اين سرويس كه ----- خيلي وحشت ناكي داره ممكنه در آينده به اين اينترانت ملي تبديل بشه يا نه ؟؟؟
پيشاپيش ممنون
سلام به هم نمي دونم اين تاپيكم در دسته تايپيك هاي خاك خورده هست يا نه ! حالا يه چيزي من تاجايي كه اين تايپيك و خوندم همش سوال بود پس اول تا جايي كه مي دونم جواب ميدم بعد سوالاي خودم و مي پرسم شايد كسي پيدا شد جواب داد
من سرويس شاتل دارم ! 512 محدود شبانه از 1 تا 8 صبح رايگانه ( مثلاً )
خوبي اين سرويس اينه كه خارج از ساعت محدوديت پهناي باندت تا 2 مگابايت بازه و شما حتي مي توني فيلم آنلاين ببيني ! و يه جورايي سرعت عالي اما خوب محدوديت حجمي عملاً نمي ذاره اين كارو بكني و علت اينكه همچين امكاني و داري همينه اصلاً
شبانه اگه شما شبي 1 گيگ دانلود داشته باشيد بعد از 15 روز شاتل سرويس شمارو شير مي كنه با بي نهايت نفر (به عنوان اختار ) اما شما از ساعت 3 شب به بعد مي تونيد با همون 2 مگابايت دانلود داشته باشيد ، اما اين موضوع و اخطار اوليه واسه 2 تا 3 روزه و بعد از اون سرعت شما از ساعت 1 تا 8 صبح 64 كيلو بيت ميشه چه سرويس 512 داشته باشي چه 128 و تا زماني كه ساير كاربرها به اندازه شما مصرف نداشته باشند يعني تا آخر سرويس به عبارتي (:دي) سرعت شما همين حدود مي مونه و شما عملاً نمي تونيد هيچ چيزي دانلود كنيد
اما سرويس نا محدود اين سرويس هم مثل بالايي قوانيني داره كه خيلي اذيت مي كنه يعني اگه شما از اين سرويس براي دانلود استفاده كنيد صد در صد بعد از مدت كوتاهي سرويس شما به شدت با افت سرعت مواجه ميشه .
به گفته امور مشتركين شاتل اين موضوع و قوانين از 2 ماه گذشته و براي بالا بردن رضايت ساير مشتركين (آره جون خودتون ) قرار داده شده
در كل اگه مي خوايد وب گردي كنيد شاتل گزينه بدي نيست !( اونم فقط سرويس 128 سه ماه ، يعني واضح ميگم بين 128 با 512 هيچ فرقي وجود نداره ) اما واسه كار هايي ديگه به شدت افتضاحه ( مثلاً دانلود )
اما خوب حالا سوال :
من مي خوام از مخابرات سرويس بگيرم يكي از دوستام كه خونشون 2 تا كوچه با ما فاصله داره (البته اونا فيبر نوري هستند ) سرويس 512 گرفته و ميگه سرعت دانلودم همون 64 و تمام طول روز و دانلود مي كنم حدود 2 گيگ و گيري هم بهم نميدن
من واسه همين مي خوام برم اين سرويس بگيرم از ساير دوستاني كه اين سرويس و گرفتن تو مشهد 2 تا سوال دارم
1 . در صورت مصرف بالا به مشكل مي خوري يا نه !مثلاً روزي حدود 1 گيگ دانلود
2 . اين سرويس كه ----- خيلي وحشت ناكي داره ممكنه در آينده به اين اينترانت ملي تبديل بشه يا نه ؟؟؟
پيشاپيش ممنون
من الان سرویس نامحدود 512 مخابرات دارم به بدیل افتصاح بودن وظعیت پینگ و تایم اوت شدید تصمیم دارم برم از یک شرکت دیگه اینترنت بگیرم در حال حاضر کدوم شرکت بهترین پینگ رو داره
سلام
من چهار روز پیش از سایت مخابرات یک سرویس صبای طلایی ثبت نام کردم زنگ زدم پشتیبانی به من گفتن 24 ساعت چداکثر 48 ساعته شما وصلی!!!
امروز بعد از 4 روز زنگ زدم گفتم چرا وصل نکردین گفتن امروز که گذشت شما فردا اول وقت زنگ بزن بگو هفت، هشت روزه الاف شدم تا شاید زودتر کارت راه بیوفته!!!!
برای شما چند روز طول کشید؟
آخه نابغه .. رفتی فیلتر شکن استفاده کردی سرعتشون کمه گیر میدی به مخابرات ؟ برو آپارات ببین توی کلیپای آنلاین اونم مشکل داری که فیلتر نیست.؟من دوستم 256 نامحدود داره از مخابرات . میره چند تا کلیپ با هم آنلاینتو آپارات نگاه میکنه.آقا این همه بحث شد ولی مشخص نشد کی راضیه و کدوم طرح بهتر، بنده 512 نامحدود مخابرات دارم، سرعت دانلود 62 کیلوبایت در ثانیه است ولی سرعت وب بروزینگ کمتره. باهاش اصلا نمیتونی آنلاین از یوتیوب یا سایت های دیگه فیلم نگاه کنی چون اگر بدون دانلود منیجر ازش استفاده کنی سرعتش بین 8 تا 40 کیلوبایت پایین میاد. پس فقط سرعت با دانلود منیجر به 512 واقعی میرسی. پس بدونید طرح های نامحدود مخابرات برای نمایش کلیپ های آنلاین بدرد نمیخوره. حالا از دوستانی که سرویس های مختلفی دارن سوال دارم؟
عزیز جون حالا مونده تا با مسخره بازی های مخابرات آشنا بشی
ولی تا می تونی زنگ بزن و پیگیری کن اگه به خودشون واگذار کنی 7 8 روز کاری طول میدن
بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
............
قطع و وصلی مخابرات مشهد چه جوریه؟
سرویس نامحدود داره؟
طرح بعثت نامحدوده؟ قیمت؟ سرعت؟
............
برای ثبت نام و گرفتن ای دی اس ال مخابرات مشهد باید چکار کرد؟ چند روز بعد وصل میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)