تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 481 از 551 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هر وقت چراغ adsl مودمت روشن شد زنگ بزن id pass رو بگیر
    مرسی
    به پشتيبان خدماتADSL مخابرات( 7230000 ) ?
    Last edited by sajey; 12-11-2011 at 17:19.

داره خودمونی میشه hacker2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world war craft {mashhad}0

پيش فرض

مرسی
    به پشتيبان خدماتADSL مخابرات( 7230000 ) ?
    آره اونجا زنگ بزن به احتمال زیاد بهت می دن
    یا یه شماره دیگه برا تماس بهت می دن زنگ میزنی می گیری

3. این کاربر از hacker2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

user & pass مخابرات:
    511xxxxxxx
    xxxxxxx: شماره تلفن

5. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به هم نمي دونم اين تاپيكم در دسته تايپيك هاي خاك خورده هست يا نه ! حالا يه چيزي من تاجايي كه اين تايپيك و خوندم همش سوال بود پس اول تا جايي كه مي دونم جواب ميدم بعد سوالاي خودم و مي پرسم شايد كسي پيدا شد جواب داد

من سرويس شاتل دارم ! 512 محدود شبانه از 1 تا 8 صبح رايگانه ( مثلاً )
    خوبي اين سرويس اينه كه خارج از ساعت محدوديت پهناي باندت تا 2 مگابايت بازه و شما حتي مي توني فيلم آنلاين ببيني ! و يه جورايي سرعت عالي اما خوب محدوديت حجمي عملاً نمي ذاره اين كارو بكني و علت اينكه همچين امكاني و داري همينه اصلاً
    شبانه اگه شما شبي 1 گيگ دانلود داشته باشيد بعد از 15 روز شاتل سرويس شمارو شير مي كنه با بي نهايت نفر (به عنوان اختار ) اما شما از ساعت 3 شب به بعد مي تونيد با همون 2 مگابايت دانلود داشته باشيد ، اما اين موضوع و اخطار اوليه واسه 2 تا 3 روزه و بعد از اون سرعت شما از ساعت 1 تا 8 صبح 64 كيلو بيت ميشه چه سرويس 512 داشته باشي چه 128 و تا زماني كه ساير كاربرها به اندازه شما مصرف نداشته باشند يعني تا آخر سرويس به عبارتي (:دي) سرعت شما همين حدود مي مونه و شما عملاً نمي تونيد هيچ چيزي دانلود كنيد
    اما سرويس نا محدود اين سرويس هم مثل بالايي قوانيني داره كه خيلي اذيت مي كنه يعني اگه شما از اين سرويس براي دانلود استفاده كنيد صد در صد بعد از مدت كوتاهي سرويس شما به شدت با افت سرعت مواجه ميشه .
    به گفته امور مشتركين شاتل اين موضوع و قوانين از 2 ماه گذشته و براي بالا بردن رضايت ساير مشتركين (آره جون خودتون ) قرار داده شده
    در كل اگه مي خوايد وب گردي كنيد شاتل گزينه بدي نيست !‌( اونم فقط سرويس 128 سه ماه ، يعني واضح ميگم بين 128 با 512 هيچ فرقي وجود نداره ) اما واسه كار هايي ديگه به شدت افتضاحه ( مثلاً‌ دانلود )

اما خوب حالا سوال :
    من مي خوام از مخابرات سرويس بگيرم يكي از دوستام كه خونشون 2 تا كوچه با ما فاصله داره (البته اونا فيبر نوري هستند ) سرويس 512 گرفته و ميگه سرعت دانلودم همون 64 و تمام طول روز و دانلود مي كنم حدود 2 گيگ و گيري هم بهم نميدن
    من واسه همين مي خوام برم اين سرويس بگيرم از ساير دوستاني كه اين سرويس و گرفتن تو مشهد 2 تا سوال دارم
    1 . در صورت مصرف بالا به مشكل مي خوري يا نه !‌مثلاً روزي حدود 1 گيگ دانلود
    2 . اين سرويس كه ----- خيلي وحشت ناكي داره ممكنه در آينده به اين اينترانت ملي تبديل بشه يا نه ؟؟؟

پيشاپيش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به هم نمي دونم اين تاپيكم در دسته تايپيك هاي خاك خورده هست يا نه ! حالا يه چيزي من تاجايي كه اين تايپيك و خوندم همش سوال بود پس اول تا جايي كه مي دونم جواب ميدم بعد سوالاي خودم و مي پرسم شايد كسي پيدا شد جواب داد

من سرويس شاتل دارم ! 512 محدود شبانه از 1 تا 8 صبح رايگانه ( مثلاً )
    خوبي اين سرويس اينه كه خارج از ساعت محدوديت پهناي باندت تا 2 مگابايت بازه و شما حتي مي توني فيلم آنلاين ببيني ! و يه جورايي سرعت عالي اما خوب محدوديت حجمي عملاً نمي ذاره اين كارو بكني و علت اينكه همچين امكاني و داري همينه اصلاً
    شبانه اگه شما شبي 1 گيگ دانلود داشته باشيد بعد از 15 روز شاتل سرويس شمارو شير مي كنه با بي نهايت نفر (به عنوان اختار ) اما شما از ساعت 3 شب به بعد مي تونيد با همون 2 مگابايت دانلود داشته باشيد ، اما اين موضوع و اخطار اوليه واسه 2 تا 3 روزه و بعد از اون سرعت شما از ساعت 1 تا 8 صبح 64 كيلو بيت ميشه چه سرويس 512 داشته باشي چه 128 و تا زماني كه ساير كاربرها به اندازه شما مصرف نداشته باشند يعني تا آخر سرويس به عبارتي (:دي) سرعت شما همين حدود مي مونه و شما عملاً نمي تونيد هيچ چيزي دانلود كنيد
    اما سرويس نا محدود اين سرويس هم مثل بالايي قوانيني داره كه خيلي اذيت مي كنه يعني اگه شما از اين سرويس براي دانلود استفاده كنيد صد در صد بعد از مدت كوتاهي سرويس شما به شدت با افت سرعت مواجه ميشه .
    به گفته امور مشتركين شاتل اين موضوع و قوانين از 2 ماه گذشته و براي بالا بردن رضايت ساير مشتركين (آره جون خودتون ) قرار داده شده
    در كل اگه مي خوايد وب گردي كنيد شاتل گزينه بدي نيست !‌( اونم فقط سرويس 128 سه ماه ، يعني واضح ميگم بين 128 با 512 هيچ فرقي وجود نداره ) اما واسه كار هايي ديگه به شدت افتضاحه ( مثلاً‌ دانلود )

اما خوب حالا سوال :
    من مي خوام از مخابرات سرويس بگيرم يكي از دوستام كه خونشون 2 تا كوچه با ما فاصله داره (البته اونا فيبر نوري هستند ) سرويس 512 گرفته و ميگه سرعت دانلودم همون 64 و تمام طول روز و دانلود مي كنم حدود 2 گيگ و گيري هم بهم نميدن
    من واسه همين مي خوام برم اين سرويس بگيرم از ساير دوستاني كه اين سرويس و گرفتن تو مشهد 2 تا سوال دارم
    1 . در صورت مصرف بالا به مشكل مي خوري يا نه !‌مثلاً روزي حدود 1 گيگ دانلود
    2 . اين سرويس كه ----- خيلي وحشت ناكي داره ممكنه در آينده به اين اينترانت ملي تبديل بشه يا نه ؟؟؟

پيشاپيش ممنون

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان سرویس نامحدود 512 مخابرات دارم به بدیل افتصاح بودن وظعیت پینگ و تایم اوت شدید تصمیم دارم برم از یک شرکت دیگه اینترنت بگیرم در حال حاضر کدوم شرکت بهترین پینگ رو داره

9. این کاربر از omidtb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mjs2007a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من چهار روز پیش از سایت مخابرات یک سرویس صبای طلایی ثبت نام کردم زنگ زدم پشتیبانی به من گفتن 24 ساعت چداکثر 48 ساعته شما وصلی!!!
    امروز بعد از 4 روز زنگ زدم گفتم چرا وصل نکردین گفتن امروز که گذشت شما فردا اول وقت زنگ بزن بگو هفت، هشت روزه الاف شدم تا شاید زودتر کارت راه بیوفته!!!!

برای شما چند روز طول کشید؟

11. این کاربر از mjs2007a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این همه بحث شد ولی مشخص نشد کی راضیه و کدوم طرح بهتر، بنده 512 نامحدود مخابرات دارم، سرعت دانلود 62 کیلوبایت در ثانیه است ولی سرعت وب بروزینگ کمتره. باهاش اصلا نمیتونی آنلاین از یوتیوب یا سایت های دیگه فیلم نگاه کنی چون اگر بدون دانلود منیجر ازش استفاده کنی سرعتش بین 8 تا 40 کیلوبایت پایین میاد. پس فقط سرعت با دانلود منیجر به 512 واقعی میرسی. پس بدونید طرح های نامحدود مخابرات برای نمایش کلیپ های آنلاین بدرد نمیخوره. حالا از دوستانی که سرویس های مختلفی دارن سوال دارم؟
    آخه نابغه .. رفتی فیلتر شکن استفاده کردی سرعتشون کمه گیر میدی به مخابرات ؟ برو آپارات ببین توی کلیپای آنلاین اونم مشکل داری که فیلتر نیست.؟من دوستم 256 نامحدود داره از مخابرات . میره چند تا کلیپ با هم آنلاینتو آپارات نگاه میکنه.

داره خودمونی میشه hacker2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world war craft {mashhad}0

پيش فرض

سلام
    من چهار روز پیش از سایت مخابرات یک سرویس صبای طلایی ثبت نام کردم زنگ زدم پشتیبانی به من گفتن 24 ساعت چداکثر 48 ساعته شما وصلی!!!
    امروز بعد از 4 روز زنگ زدم گفتم چرا وصل نکردین گفتن امروز که گذشت شما فردا اول وقت زنگ بزن بگو هفت، هشت روزه الاف شدم تا شاید زودتر کارت راه بیوفته!!!!

برای شما چند روز طول کشید؟
    عزیز جون حالا مونده تا با مسخره بازی های مخابرات آشنا بشی
    ولی تا می تونی زنگ بزن و پیگیری کن اگه به خودشون واگذار کنی 7 8 روز کاری طول میدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .

بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟

مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?

............

قطع و وصلی مخابرات مشهد چه جوریه؟

سرویس نامحدود داره؟

طرح بعثت نامحدوده؟ قیمت؟ سرعت؟

............

برای ثبت نام و گرفتن ای دی اس ال مخابرات مشهد باید چکار کرد؟ چند روز بعد وصل میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •