تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 481 از 1635 اولاول ... 3814314714774784794804814824834844854915315819811481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه soo14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لطفا اساتید عکسهای h20 را با fz35 در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه کنند بنظر خودم سونی در حالت فلاش بهتر عمل کرده و عکسهای دیگرش هم تفاوت چندانی ندارد. fz35 بیشتر از 450

تومان است و زوم و ایزو بهتری دارد ولی عکسها تفاوت چند1نی حتی در ایزوهای بالا ندارد درست میگم (شاید کمی بهتر)؟

بنظرم این دوربین با توجه به قیمت 300 تومانی اش و اندازه و قابلیتاش یک استثنا است دوستان حوالی این رنج قیمت دوربین بهتر

سراغ دارند؟ با نمونه عکس برای مقایسه با h20 اعلام کنند. ( لطفا غیر از واید نبودن لنز 38 mm اشکال مهم دیگری به این

دوریبن وارد است؟)

sx200 , zs1,zs3 را با h20 مقایسه کنید در سایت داده شده و نظرتان را بدهید.
    Last edited by soo14; 18-02-2010 at 21:16. دليل: تکمیل و تصحیح

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

ممنون میشم در این چند مورد اساتید و دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند

1- ایا امکان داره مشخص کنیم، تفاوت لنزی که در حالت واید 35میلیمتر هست با لنزی که 28 میلیمتر هست تا چه حدودی ( به متر یا سانتی متر) منظره روبرو رو ساپورت میکنه؟ منظورم اینه که محدوده بیشتری رو در کادر نشون میده.

2- تفاوت عدد F در لنزها چه حسن یا عیبی حساب میشه؟ مثلا دو لنز canon Ef100-400 F4.5-5.6L وcanon Ef28-300 F3.5-4.5

3- در دوربینهای slr لنزها بر روی لنز فابریک دوربین نصب میشن؟

4- امکان داره با دوربین های slr به زوم های بالا مشابه کامپکت های سوپر زوم دست پیدا کرد؟چون لنزبیشتر از 11x ندیدم که به روی تنه نصب بشه؟
    با سپاس فراوان

کامیاب و پاینده باشید

V
    Last edited by ali_ab; 19-02-2010 at 00:04.

داره خودمونی میشه zombie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من دوربین S90 رو برای خرید انتخاب کردم.

نظر دوستان در مورد این دوربین چیه؟

آیا دوربین خوبی نسبت به قیمتش هست؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

[1. مدل GF1 ساخت پاناسونیک هست و نه کنان
    2. زوم G11 به نظر من کم نیست. به عنوان یه دوربین کامپکت زوم خوبی داره.
    3. وزن FZ35 هم نرمال هست و نمیشه گفت زیاده.
    4. بر چه اساسی میگین کیفیت عکس H20 بهتر از H50 هست؟
    5. منظورتون از (کیفیت تیره ی رنگ ها)ی TZ6 رو متوجه نشدم.
    6. رزولوشن فیلمبرداری SX120 استاندارده. مشکل اصلی این دوربین لنزش هست که واید مناسبی نداره.
    7. الان قیمت IXUS 870 اومده زیر 200 تومن؟
    8. دوربین های نسبتا خوب یعنی ضعیفتر از دوربین هایی که در بالا بهشون اشاره شد؟ تا اونجا که من میدونم LX3 و S90 و F100fd از بهترین کامپکت های بازار هستند.
    خیلی ممنون از توضیحاتتون. اگه این مسائل رو مطرح کردم خدای نکرده قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم و خیلی خوشحالم که شما هم خیلی ساده و مفید جواب دادید. فقط به خاطر این گفتم که یه سری مسائل واضح تر بیان بشه. هر چی باشه اینجا فرومه و فروم هم جای همین جور بحث هاست. در هر صورت باز هم از توجهتون ممنونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

prowler عزيز سپاس از وقتي كه براي جواب سوالات من ميزاريد

سوال آخر اينكه اين دوربين حداكثر تا چند گيگ مموري كارت ساپورت مي كنه و دوام باتري اون در هر بار فول شارژ كامل، براي گرفتن چند عكس با كيفيت جواب ميده؟ و در ضمن شما چه نوع مموري كارتي (مارك) براي اين دوربين پيشنهاد مي كنيد و همچنين كيف خوب براي اين دوربين چه ماركي سراغ داريد .حداقل يه كم جلوي ضربه رو بگيره

تشكر
    باتریش با شارژ کامل 240 شات میگیره که خب عدد بالایی نیست. نمیدونم چند گیگ مموری ساپورت میکنه. ولی خب فکر نمیکنم شما بخوای مموری بیشتر از 16 گیگ استفاده کنی؟
    من مموری ترنسند رو پیشنهاد میکنم (کلاس 6). هم سرعتش خوبه و هم قیمتش بالا نیست. در مورد کیف هم اطلاعی ندارم.
    لطفا اساتید عکسهای h20 را با fz35 در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه کنند بنظر خودم سونی در حالت فلاش بهتر عمل کرده و عکسهای دیگرش هم تفاوت چندانی ندارد. fz35 بیشتر از 450

تومان است و زوم و ایزو بهتری دارد ولی عکسها تفاوت چند1نی حتی در ایزوهای بالا ندارد درست میگم (شاید کمی بهتر)؟

بنظرم این دوربین با توجه به قیمت 300 تومانی اش و اندازه و قابلیتاش یک استثنا است دوستان حوالی این رنج قیمت دوربین بهتر

سراغ دارند؟ با نمونه عکس برای مقایسه با h20 اعلام کنند. ( لطفا غیر از واید نبودن لنز 38 mm اشکال مهم دیگری به این

دوریبن وارد است؟)

sx200 , zs1,zs3 را با h20 مقایسه کنید در سایت داده شده و نظرتان را بدهید.
    این دوربین ها قبلا توسط سایت dpreview به طور کامل مقایسه شده اند و به نظرم هر حرفی که ما الان بزنیم دوباره کاری میشه.
    با سلام به دوستان عزیز

ممنون میشم در این چند مورد اساتید و دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند

1- ایا امکان داره مشخص کنیم، تفاوت لنزی که در حالت واید 35میلیمتر هست با لنزی که 28 میلیمتر هست تا چه حدودی ( به متر یا سانتی متر) منظره روبرو رو ساپورت میکنه؟ منظورم اینه که محدوده بیشتری رو در کادر نشون میده.

2- تفاوت عدد F در لنزها چه حسن یا عیبی حساب میشه؟ مثلا دو لنز canon Ef100-400 F4.5-5.6L وcanon Ef28-300 F3.5-4.5

3- در دوربینهای slr لنزها بر روی لنز فابریک دوربین نصب میشن؟

4- امکان داره با دوربین های slr به زوم های بالا مشابه کامپکت های سوپر زوم دست پیدا کرد؟چون لنزبیشتر از 11x ندیدم که به روی تنه نصب بشه؟
    با سپاس فراوان

کامیاب و پاینده باشید

V
    1. این امکان وجود نداره. چون یک امر کاملا نسبی هست. فرض کنید شما با استفاده از قطب نما بخوای به یه مقصدی برسی. اگه این مقصد با شما صد متر فاصله داشته باشه همین که بدونید باید به سمت شمال برید یا جنوب کفایت میکنه. ولی اگه اون نقطه با شما 10 هزار کیلومتر فاصله داشته باشه هر میلیمتر انحراف میتونه شما رو صدها متر از مسیرتون منحرف کنه. اینجا هم قضیه همینه. دو خط متقاطع هر چقدر جلوتر برن از هم دورتر میشن.
    2. عدد F یا محدوده ی دیافراگم مشخص میکنه که بازترین حالت روزنه ی دیافراگم لنز چقدره. اگه دیافراگم رو به صورت یه دایره در نظر بگیریم هر چقدر دیافراگم بسته تر بشه (به سمت مرکز دایره حرکت کنه) روزنه کوچکتر میشه و فاصله ی روزنه از محیط دایره بیشتر. مثلا اگه 2.8 باشه یعنی 2.8 میلیمتر از محیط دایره فاصله داره و اگه 8 باشه یعنی 8 میلیمتر. پس عدد کمتر یعنی دیافراگم بازتر. و هرچقدر دیافراگم بازتری در اختیار داشته باشیم یعنی محدوده ی دیافراگم گسترده تره و هم نور بیشتری از لنز عبور میکنه و هم دستمون توی تنظیم عمق میدان بازتره. وقتی محدوده ی دیافراگم با دو عدد نشون داده میشه (مثلا 3.5-2.8) عدد اول (2.8) مشخص میکنه بازترین دیافراگم در حالت واید (بدون زوم) چقدره. عدد دوم نشون دهنده ی بازترین دیافراگم در حداکثر تله (نهایت زوم) هست. این اعداد اگر کوچکتر باشند همیشه بهتره. تقریبا همیشه هر چقدر زوم بیشتر بشه حداکثر میزان گشودگی دیافراگم کاهش پیدا میکنه.
    3. دوربین های SLR اصلا لنز ثابت ندارند که روشون چیزی نصب شه. اگر هم میبینید به همراه لنز فروخته میشن به خاطر اینه که یه لنز همراه دوربین باشه. وگرنه شما میتونید بدنه ی دوربین (بدون لنز) رو جدا بخرید و یه لنز روش نصب کنید.
    4. بله. امکانش هست. البته الان مورد مشخصی در ذهن ندارم که براتون بگم. ولی به یه موردی هم باید اشاره کنم. اندازه ی سنسور دوربین خیلی در مقدار زوم موثر هست. اگه می بینید دوربین های غیرحرفه ای به زوم های خیلی زیاد دست پیدا میکنند به خاطر اینه که سنسور و لنزشون کوچیکه. بذارید اینطوری براتون بگم. فرض کنید شما یه لنز دارید با فاصله ی کانونی (200-18). این فواصل مربوط به مقیاس 35 میلیمتری هست. یعنی دوربینی که سنسور فول سایز داشته باشه (36X24 میلیمتر) میتونه دقیقا این مقدار محدوده ی زوم رو با این لنز به شما بده (مثلا دوربین کنان EOS 1Ds Mk III). ولی اگه از همین لنز روی دوربین 1000D استفاده کنید محدوده ی زومی که در اختیار خواهید داشت معادل 320-28 خواهد بود (به خاطر اندازه ی سنسور اعداد محدوده ی زوم ضرب در 1.6 میشن). یعنی هر چقدر سنسور دوربین کوچکتر باشه تله ی بهتری خواهید داشت و در عوض واید کمتر. و برعکس هر چقدر سنسور دوربینتون بزرگتر باشه تله کمتر میشه و واید قوی تر.
    من دوربین S90 رو برای خرید انتخاب کردم.

نظر دوستان در مورد این دوربین چیه؟

آیا دوربین خوبی نسبت به قیمتش هست؟
    دوربین بسیار خوبیه. یه گزینه ی دیگه هم در این محدوده ی قیمت وجود داره و اون پاناسونیک LX3 هست. واید قوی تر و محدوده ی دیافراگم بهتری داره و همچنین با رزولوشن HD فیلمبرداری میکنه. البته زومش از این کمتره. ولی هر دو دوربین عالی هستند. از نظر کیفیت عکس فکر نمیکنم تو این محدوده ی قیمت چیز بهتری وجود داشته باشه.

6. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    من دارم یه دوربین انتخاب میکنم. دوست داشتم حدود 300 تومن در بیاد اما دیدم اگه تا 500 برم بالا دوربینها کیفیتشون خیلی بهتر میشه.
    تا دو سه روز پیش از دوربین چیزی سر در نمیاوردم ولی تو این دو سه روزه کلی پرس و جو کردم و کلی review و عکس نمونه زیر و رو کردم.
    هدف اصلیم دوربینیه که عکس با کیفیت بگیره. اما فیلم HD هم دلم میخواد بشه باش گرفت.

پارامترهایی که تو کیفیت عکس به نظرم از همه مهمتر اومدن ایناس:
    1. سایز حسگر
    2. لنز با کیفیت
    3. زوم مناسب
    4. حفظ کیفیت در ISO بالا

من تقریبا هرچی دوربین زیر 500-600 تومن بود رو مقایسه کردم باهم.
    گزینه هام ایناس:

Panasonic lx3
    حسگرش 1/1.6 هستش
    لنزهای leika پاناسونیک اینجوری که من خوندم از همه دوربینهای دیگه بهترن
    فیلم HD میگیره.
    حفظ کیفیتش تو ISO های بالا خیلی خوبه
    زوم اپتیکالش فقط تا 2.5 برابره :(

همین جا یه سوال دارم!! LX3 یه دوربین Compact ه. آیا دوربینهای فشرده مذخرفن؟ SLR like ها مزیتی نسبت به Compact ها دارن(از نظر طراحی فیزیکی). لطفا دلیل منطقی بیارین. آخه کیفیت عکس LX3 خیلی خوب بود به نظرم.

Panasonic fz38
    مثل LX3 هستش با همون قیمت ولی حسگرش 1/2.3 بود. زومش هم خوبه مثل lx3 مذخرف نیست.

Fujifilm s200 EXR
    کارکردش تو ISO بالا به نظرم عالی بود.
    حسگرش 1/1.6 ه.
    زومش هم خوبه.
    اما فیلمش مذخرفه

Canon SX20
    حسگرش 1/2.3 هستش.
    فیلم HD میگیره

Canon SX1, G11
    الکی گرونن فکر میکنم.

می تونید به من در خرید دوربین مناسب کمک کنید؟

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه دوربین برای مصرف عادی تا 120 تومن میخوام بگیرم

2 تا گزینه نظرمو جلب کرده:

a480 canon که حدود 110 تومنه

fujifilm a170 که حدود 105 تومنه

کدوم رو بگیرم بهتره؟

فیلمبرداری a480 در رزولوشن 640*480 به صورت lp هستش. یعنی از حالت عادی کیفیتش پایینتره؟

کدومشون تکنولوژی تشخیص چهره داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام
    من دارم یه دوربین انتخاب میکنم. دوست داشتم حدود 300 تومن در بیاد اما دیدم اگه تا 500 برم بالا دوربینها کیفیتشون خیلی بهتر میشه.
    تا دو سه روز پیش از دوربین چیزی سر در نمیاوردم ولی تو این دو سه روزه کلی پرس و جو کردم و کلی review و عکس نمونه زیر و رو کردم.
    هدف اصلیم دوربینیه که عکس با کیفیت بگیره. اما فیلم HD هم دلم میخواد بشه باش گرفت.

پارامترهایی که تو کیفیت عکس به نظرم از همه مهمتر اومدن ایناس:
    1. سایز حسگر
    2. لنز با کیفیت
    3. زوم مناسب
    4. حفظ کیفیت در ISO بالا

من تقریبا هرچی دوربین زیر 500-600 تومن بود رو مقایسه کردم باهم.
    گزینه هام ایناس:

Panasonic lx3
    حسگرش 1/1.6 هستش
    لنزهای leika پاناسونیک اینجوری که من خوندم از همه دوربینهای دیگه بهترن
    فیلم HD میگیره.
    حفظ کیفیتش تو ISO های بالا خیلی خوبه
    زوم اپتیکالش فقط تا 2.5 برابره :(

همین جا یه سوال دارم!! LX3 یه دوربین Compact ه. آیا دوربینهای فشرده مذخرفن؟ SLR like ها مزیتی نسبت به Compact ها دارن(از نظر طراحی فیزیکی). لطفا دلیل منطقی بیارین. آخه کیفیت عکس LX3 خیلی خوب بود به نظرم.

Panasonic fz38
    مثل LX3 هستش با همون قیمت ولی حسگرش 1/2.3 بود. زومش هم خوبه مثل lx3 مذخرف نیست.

Fujifilm s200 EXR
    کارکردش تو ISO بالا به نظرم عالی بود.
    حسگرش 1/1.6 ه.
    زومش هم خوبه.
    اما فیلمش مذخرفه

Canon SX20
    حسگرش 1/2.3 هستش.
    فیلم HD میگیره

Canon SX1, G11
    الکی گرونن فکر میکنم.

می تونید به من در خرید دوربین مناسب کمک کنید؟
    سلام دوست عزیز
    SX1 همونطور که شما گفتید نسبت به قیمتش نمی ارزه. ولی G11 یکی از بهترین دوربین های بازار هست و پرداخت این هزینه براش به نظرم ارزش داره.

LX3:
    نمیشه گفت فلان دوربین چون لنزش مال این شرکته پس از بقیه بهتره. ولی به جرات میشه گفت لنز این دوربین یکی از بهترین لنزها بین دوربین های کامپکته. از نظر نویز هم بسیار عالی عمل میکنه. یه مزیت دیگه هم داره که شما بهش اشاره نکردید و اون محدوده ی دیافراگم 2.8-2.0 هست که خیلی عالیه. مهمترین نقصش به نظرم زومشه که اگه کسی با این مورد مشکلی نداشته باشه یه انتخاب عالیه.

در مورد سوالتون راجع به دوربین های کامپکت باید بگم ما دو نوع دوربین کامپکت داریم. یه نوع همین دوربین های معمولی هستند که تو بازار فراوونه و انواع و اقسام داره و کیفیتشون هم معمولیه. یه سری دیگه دوربین های کامپکت حرفه ای هستند که LX3 نمونه ی بارزشه. سری G کنان و همچنین S90 هم تو این رده قرار میگیره. تعداد این دوربین ها البته انگشت شماره ولی به دلیل استفاده از سنسور بزرگ و لنزهای با کیفیت و همچنین تنظیمات دستی کامل از بقیه ی دوربین ها (از جمله SLR-Like ها) بهتر هستند.

FZ35 هم درسته که از نظر زوم و فیلمبرداری از LX3 بهتره ولی کیفیتش اصلا در اون حد نیست.

S200 که قبلا هم راجع بهش توضیح داده شده. کیفیت عکسش خوبه ولی یه سری نقطه ضعف داره (مثل وزن و ماکرو و فیلمبرداری).

SX20 از نظر کیفیت و مشخصات خیلی نزدیک به FZ35 هست و این هم مدل خوبیه.

به نظر من اگه کیفیت عکس براتون مهمه G11 و S90 و LX3 بهترین انتخاب ها هستند که البته در مقایسه با دوربین های سوپرزوم تله ی کمتری دارند و در حالت فیلمبرداری زوم ندارند. اگه هم عکس و هم فیلم میخواین FZ35 و SX20
    یه دوربین برای مصرف عادی تا 120 تومن میخوام بگیرم

2 تا گزینه نظرمو جلب کرده:

a480 canon که حدود 110 تومنه

fujifilm a170 که حدود 105 تومنه

کدوم رو بگیرم بهتره؟

فیلمبرداری a480 در رزولوشن 640*480 به صورت lp هستش. یعنی از حالت عادی کیفیتش پایینتره؟

کدومشون تکنولوژی تشخیص چهره داره؟
    اگه براتون امکانش هست بودجه رو یه مقدار افزایش بدین و به مدل هایی مثل کنان A1100 و A590 و سونی W120 قکر کنید. A480 لرزشگیر نداره و این یه نقص بزرگه. اون مدل فوجی هم چیز جالبی نیست.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با تشكر از پاسختون

عكسهاي عادي(خانوادگي) رو ميشه با اين دوربينها راحت گرفت يا نياز به تنظيمات داره؟

دوربينهاي با قيمت ارزانتر با اين مشخصاتي كه مد نظر من بود ميشناسيد كه پيشنهاد كنيد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با تشكر از پاسختون

عكسهاي عادي(خانوادگي) رو ميشه با اين دوربينها راحت گرفت يا نياز به تنظيمات داره؟

دوربينهاي با قيمت ارزانتر با اين مشخصاتي كه مد نظر من بود ميشناسيد كه پيشنهاد كنيد؟
    معمولا دوربین های ارزون قیمت طوری طراحی میشن که کاربر آماتور به راحتی بتونه با دوربین کار کنه و زیاد روی تنظیمات دستی و حرفه ای مانور نمیدن. البته مسلما مهارت عکاس همیشه تاثیرگذاره صرف نظر از این که چه نوع دوربینی مورد استفاده قرار میگیره.
    دوربین ارزون تر هم هست. ولی همون طور که گفتم ارزشش رو داره 150 تومن هزینه کنید و یکی از این مدل ها رو بگیرید. چون ممکنه مدل های پایین تر راضی کننده نباشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •