تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 481 از 1174 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

جان تو نمیشه چارلیز جان من کلا با آلملان مشکل دارم تازه مربیمون از اول تو لیگ اسپانیا بازی کرده و فوتبال آلمانو به عنوان فوتبال حرفه ای قبول نداره در ضمن من نگفتم اسی و فاندر برن خط حمله با سرعتشون میتونن موقعیت سازی زیادی برا خط حمله کنن اینو میگم .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض كارنامه ناموفق خريدهاي تابستاني كالدرون!

خوب، الان تو سايت Goal خوندم كه شوستر به هيچ كدوم از بازيكنايي كه ميخواست نرسيد، اينم ليستش:

مهاجمين: چند مهاجم براي پركردن جاي نيسروي و رائول، در اول ليست نام ديويد ويا از والنسيا ديده ميشه، همچنين لوئيز فابيانو از سويا، اما جريان خريد كريستيانو رونالدو، تلاش براي خريد اين بازيكنان رو عقب انداخت به طوري كه در آخرين لحظه رئال دنبال جذب ويا بود!

يك هافبك مركزي خلاق: از اونجايي كه شوستر در مركزفقط گوتي و اشنايدر رو داره، بايد چند تا هافبك ديگه هم داشته باشه، اول ليست نام سس فابرگاس ديده ميشه، كه نيومد، ديگو هم امكان داشت بياد، اما اعتماد زيادي از نظر تكنيكي به وي نميشد كرد، جريان كريستيانو رونالدو هم كه همتون ميدونيد، اما اينجا سخن شوستر قابل ارج نهادن هست: رونالدو فقط يه نام هست، من ميدونم باشگاه دنبال چي هست، اما تيم از نقاط ديگه هم بايد تقويت بشه، من نميخوام حضور رونالدو باعث ابطال باقي نقشه ي من بشه!!!!

مدافع مركزي: خوب كاناوارو كه داره پير ميشه، يعني شده! دنيل ده روسي در ابتداي ليست خريد شوستر بود كه رئال پولي رو كه رم خواسته بود رو نداد! 40 ميليون يورو

مدافع گوش راست و چپ: دنيل آلوز يكي از كساني بود كه شوستر اون رو به عنوان جانشين خوبي براي راموس ميدونست، اما خوب در نهايت اين بارسا بود كه اين بازيكن رو گرفت! فيليپ لام هم براي گوش چپ در نظر گرفته بود كه باشگاه با توجه به پولي كه براي رونالدو گذاشته بود، اصلا دنبال اين بازيكن نرفت چون گفتن پول نداريم!!!

تازه خيلي اسم هاي ديگه هم بود، كه حالا اينجا اسمشون برده نشد، با اين وجود، اين فصل هيچ جامي هم نبريم، نبايد بگيم تقصير شوستر بوده!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

salam bacheha
    Bavareton nemeshe age begam az koja in post ro medam.
    Az dakhel masjed al haram be jon khodam qasam ras megam ba mobile alan on hastam .faqat eno mekhastam begam ke khele delam vaston tang shode. 0hamin alan ye levan ab zam zam be yad shoma mekhoram.0ya haq.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من کاملا با حرفای شوستر موافقم. تمام تمرکزمون رو گذاشتیم رو رونالدو در حالیکه با یکم دقت میتونستیم امسال هانتلار و اسین و کارسما رو جذب کنیم. در مورد حرف یکی از دوستان هم که گفته بود ما به هافبک دفاعی نیاز داریم باید بگم که کاملا مخالفم! گاگو به این توپی هافبک دفاعی میخوایم چیکار؟
    محمد خیلی حال دادی با این جملت بهم!ایول....اقا میگم این روبینهو واقعا حیف بود که رفت!!!
    خداییش کلن چسبیده بودن به رونالدو....این همه بازیکن...ولی جدی این آلوس اگه میومد فقط برامون حاشیه میشد!وقتی راموس هست دیگه به اون بازی نمیرسه....
    علیرضا.....جان من بیا رضایت بده!الان تیم به مهاجم احتیاج داره..........
    من نمیدونم این کاناوارو چیکار کرده که شما باهاش اینقدر لجین؟!!؟!؟؟!یادتون رفته که اولین فصلیکه اومد...تویه ال کلاسیکو و زمانی که رونالدینهو تویه بهترین شرایط خودش بود،چطوری حالش رو گرفت؟!؟!این از هر 10 بازی...تویه یکیش فاجعست ..قبول...اما حداقل تویه 7 تاش عالیه و اون 2 تا روهم متوسط....قدرشو باید بیشتر بدونیم.....
    و اینکه احمد جون مارو هم دعا کن....ماه رمضونی ببینم با دعاهای تو خدا مارو آدم میکنه!؟!؟؟!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آره قبول دارم مهاجمی که بتونه نفوذ کنه نداریم نیستلروی هم گلزن خوبیه ولی تکنیک بالا نداره و خوب نمی تونه نفوذ کنه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

[QUOTE]یادت نیست 3-4 سال پیش خودمون همین کارو میکردیم...حالا اگه اون موقع این قانون رو میزاشتن میگفتیم با رئال لجن...تویه فوتبال باید آزادی باشه....

آره.ولی پیشنهاد های رئال انقده هم غیر منطقی نبود.(جز پیشنهادش به رونالدو)
    بعدش هم رئال هر فصل دنبال یه ستاره بود.ولی این میخواد تو 1.2 تیم من سیتی رو بکنه تیم منتخب دنیا.اونم با هر قیمتی...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

منم از آلمانی ها بدم میاد.ولی با پودولسکی حال میکنم.یعنی کلا با بازیکن شوت زن...

احمد جان التماس دعا...فقط حواست باشه موبایلت رو ازت نگیرن.چون اگه بگیرن خیلی مشکله که پسش بدن.دوربین من رو گرفتن.با 1000 خواهش بهم پسش دادن
    Last edited by saman65; 09-09-2008 at 00:42.

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

میگم مگه مدت نقل وانتقالات تموم نشده؟ بچه ها باید به یه چیزی اعتراف کنم جای خالیه روبینیو خیلی طول میکشه پر شه مثل دیوید بکهام(این هنوزم جاش خالیه یادش بخیر فصل آخر ترکونده بود) ولی گفته باشم اگه بخوان مهاجم بگیرن یا کریم یا هانتلار یا هیچی من با آلمانیا دشمن خونیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

روبینهو کیه بابا!!(راستی دیروز محمد از گاگو جونم تعریف کرد)
    راست میگی علیرضا...منکه خیلی جایه خالیش رو احساس میکنم..روبی کجایی که یادت بخیر...!
    سامان جون...رئال اینقدر چند ساله پیش وحشیانه(ببخشید این اصطلاح رو بکار بردم...تنها کلمه مناسب همین بود)دنبال ستاره ها بود که حد نداشت...رونالدو میگرفت..اوون میگرفت...بکهم..فیگو..زیدان و....همون موقع بود که گفتن کهکشانیها....اینم میخوات همین کارو بکنه...اما من به این نتیجه رسیدم که اینکار مفید نیست...فقط باعث دعوای بازیکنا با هم میشه....تازه اون موقع اگه رئال میبرد..میگفتن که با این همه بازیکن بایدم ببره...اگه میباخت که دیگه هیچی....تا شش ماه جرات نداشتی اسم رئال رو بیاری...هی میزدن تو سرت....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

افزايش تنش ميان مقامات رئال -شوستر: براي هيچ خريدي با من مشورت نشد!
    ------------------------------------------------------------------

سرمربي رئال مادريد به شدت بابت ناهماهنگي ميان مقامات باشگاه در خريد بازيكنان عصباني است.

به نقل از آس، برنارد شوستر در نامه اي، به كالدرون هشدار داد كه براي خريدهاي احتمالي در زمستان كاملا هماهنگ عمل كند.

وي گفت: مياتوويچ هنوز هم به خاطر آمدن من و رفتن كاپلو ناراحت است. او نمي خواهد قبول كند نايب رئيس باشگاهي است كه آن را به قهرماني رسانده ام.

وي افزود: رامون كالدرون خريد بازيكنان باشگاه را حتي با منشي خود هماهنگ مي كند؛ اما با من هماهنگي ندارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •