تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 2376 اولاول ... 3814314714774784794804814824834844854915315819811481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در بازی مقابل استقلال؛
    محسن یوسفی حق همراهی صباباتری را ندارد
    به دنبال درخواست تربیت بدنی ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال مبنی بر ممانعت از حضور محسن یوسفی در بازیهای لیگ، این بازیکن جوان حق همراهی تیم فوتبال صباباتری را در دیدار مقابل استقلال نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن یوسفی با جدایی از تیم فوتبال استقلال تهران ابتدا با تیم پاس همدان قرارداد امضا کرد و سپس به تیم صباباتری قم پیوست. وی به دلیل تخلف در امضا قرارداد با تیم صباباتری با شکایت باشگاه پاس مواجه شد.

این بازیکن که مشمول خدمت سربازی است به علت غیبت در یگان خدمتی اش به درخواست تربیت بدنی ستاد کل نیروی از سازمان لیگ فدراسیون فوتبال حق همراهی تیم صباباتری را نخواهد داشت.

بر اساس نامه 12/1014/7/ن تربیت بدنی ستاد کل نیروهای مسلح که به امضا مهر علی باران چشمه مدیرکل تربیت بدنی ستاد کل نیروهای مسلح رسیده از سازمان لیگ برتر درخواست شده است تا زمان تعیین تکلیف نهایی، محسن یوسفی هیچ کدام از تیم های لیگ برتری را همراهی نکند.

با توجه به این مسئله یوسفی در بازی صباباتری - استقلال نمی تواند برای تیم صبا بازی کند.

این بازی در چارچوب هفته ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه یادگار امام قم برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هفته ششم جام خلیج فارس/
    فیروز به استقلال و قلعه نویی رسید
    خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور از فردا با برگزاری سه دیدار وارد هفته ششم می شود اما سرآمد دیدارهای این هفته تقابل استقلال با صباباتری است که جمعه شب در قم برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از 18 روز وقفه مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از فردا با برگزاری سه بازی وارد هفته ششم می شود. نکته حائز اهمیت در این بین برگزاری بازی در ساعات پس از افطار است و مشکلاتی که تیم های شهرستانی با آن دست به گریبان هستند و آن چیزی نیست جز کمبود نور در ورزشگاه‌هایی که از استانداردهای مورد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا فاصله دارند.

با همه این مشکلات فوتبال باشگاهی از فردا آغاز می شود و اگراتفاق خاصی رخ ندهد تا یک هفته مانده به بازی ایران و کره شمالی ادامه می یابد.

صباباتری - استقلال؛ بازی انگیزه‌ها
    اما فوتبال لیگ برتر و مسابقاتی حساس که بدون شک سرآمد آن تقابل استقلال و صباباتری است. برای حساس خواندن این بازی می توان دلایل زیادی برشمرد که بدون شک مهمترین آن رویارویی فیروز کریمی با تیم و بازیکنانی است که همراه آنها تلخ ترین روزهای فوتبالی خود را پشت سرگذاشت. فیروزجمعه شب مقابل بازیکنانی می ایستد که غالبا از او دل خوشی ندارند و می آیند تا در مصاف با مربی پیشین استقلال خود را به اثبات برسانند.

تقابل فیروزکریمی و امیرقلعه نویی هم می تواند به جذابیت های این بازی بیافزاید. کریمی که در دوران حضورش در تیم فوتبال استقلال سایه قلعه نویی را بالای سر خود می دید جمعه شب در جدال رودررو با او انگیزه های زیادی دارد. جمعه شب برای اولین بار ورزشگاه یادگار امام قم میزبان یکی از بزرگان فوتبال ایران است و قمی ها طعم حضور در لیگ برتر با به واقه جمعه شب می چشند.

صباباتری و استقلال به بازی هفته ششم البته به چشم بازی مرگ و زندگی می نگرند، دو تیمی که با 2 و 4 امتیاز در رده های هفدهم و دوازدهم ایستاده اند آیا چاره ای به جز کسب سه امتیاز در بازی روز جمعه دارند؟ بدون شک کریمی و قلعه نویی با هدف پیروزی گام به میدان رقابت یادگار امام می نهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي در گفت و گوي اختصاصي با پانا:
    بازيکنانم بايد از کريمي اجازه بازي بگيرند
    نه پول گرفته ايم، نه هدايتي داريم

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران به دنبال شروع ضعيف اين تيم در ليگ هشتم تحت فشار قرار دارد هر چند سعي مي کند همه چيز را عادي جلوه دهد.

آنچه در ادامه مي آيد گفت و گوي اختصاصي خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا با اميرقلعه نويي است:

اوضاع فعلي استقلال چه طور است؟

خوشبختانه شرايط بدني و آمادگي خوبي داريم و دکتر منتظري هم از لحاظ روحي رواني بچه ها را آماده کرده است.

شروع مجدد ليگ را براي استقلال چطور مي بينيد؟

به بچه ها گفته ام که فکر کنيد از الان ليگ شروع شده است. به آنها گفتم شما بايد با تمام توان و تلاش سعي در جبران امتيازات از دست رفته کنيد.

بازي با صبا را چطور ارزيابي مي کنيد؟

بازي دشواري است. هيچ حريفي در ليگ آسان نيست به خصوص تيم صبا که مربي با دانشي دارد. فيروز کريمي با توجه به حضور سال گذشته اش تيم ما را خوب مي شناسد، ولي ما تنها براي کسب 3 امتياز بازي مي کنيم. با توجه به اينکه که تيم ما در شرايط خوبي نيست، فردا يک بازي تهاجمي را ارائه مي دهيم. نتيجه هم که دست خداست اميدوارم که بازي خوبي باشد.

از تيم فيروز کريمي چه شناخت داريد؟

صباباتري يک تيم خوب با بازيکنان تکنيکي و کادر رهبري باتجربه است. البته کريمي وقت کمي داشته است. يقين بدانيد که اين تيم با درايت وي براي هر تيمي مشکل ساز خواهد بود و در آينده نيز قدرت آنها را مي بينيد.

برخي از بازيکنان استقلال مقابل فيروز کريمي موضع گرفته اند. شما در اين خصوص به آنها هشدار داده ايد؟

شخصا ارادت خاصي به فيروزخان دارم. همه بازيکنان را موظف مي کنم که قبل از بازي با وي خوش و بش و احوال پرسي کنند. هيچ کس حق موضع گيري در مقابل فيروز کريمي را ندارد. من قبل از بازي از وي اجازه مي گيرم. وظيفه همه بازيکنان است که قبل از بازي از استاد خود اجازه بگيرند و به او احترام بگذارند.

خيلي ها به سيستم 2-5-3 شما ايراد مي گيرند. آيا مقابل صبا با همين روش بازي مي کنيد؟

صد درصد. براي من مهم نيست که عده اي انتقاد مي کنند و به اين سيستم اعتقادي ندارند. من کار خودم را مي کنم و به اين مسائل توجهي ندارم.

فردا از جباري و طالب لو که همراه تيم ملي بودند استفاده مي کنيد؟

هنوز سرتمرين نيامده اند. بايد وضعيت آنها را ببينم که مي توانند بازي کنند يا نه.

مشکلات مالي استقلال برطرف نشد؟

فوتبال بدون پول که نمي شود. تيم ها نياز به سرمايه گذاري دارند. يک سري تيم ها مثل سپاهان، مس، سايپا يک بودجه تصويب شده دارند و طبق آن هزينه مي کنند. معتقدم سپاهان از باب خوب بودن الگوي مناسبي براي تيم هاي ايراني است. بي پولي در روحيه و روند فني تيم هم تاثير مي گذارد. من در مس شرايط ايده آل فوتبال را لمس کردم. دغدغه فتح الله زاده اين است که از هر جايي شده براي تيم بودجه اي تهيه کند، اين مسئله صددرصد در روند مديريتي و فني تاثير مي گذارد.

درست است که شما گفته اي استقلال هم يکي مثل هدايتي مي خواهد تا خرج کند؟

بحث من اين است که استقلال و پرسپوليس که سرمايه هاي ايران هستند، مثل تيم هاي ديگر باشند و مسئولين در اول سال يک بودجه براي اين دو تيم تصويب کنند تا طبق آن هزينه کنند. با توجه به هوادارني که اين دو تيم دارند نبايد چنين دغدغه هاي مالي بوجود آيد. فکر مي کنم در اين بين به استقلال اجحاف مي شود.

چطور؟

شنيده ام که سازمان کمک 3 ميلياردي به پرسپوليس کرده است. در کنار اين کمک حتما هدايتي هم هزينه مي کند. فکر نمي کنم با اين شرايط پرسپوليس دغدغه مالي داشته باشد. به نظرم سازمان تربيت بدني به استقلال اجحاف مي کند و در اين بين به ما کم لطفي شده است . بايد هر دو تيم را به يک چشم نگاه کنند. ما که نه پول گرفته ايم و نه فردي مثل هدايتي داريم(باخنده).

درست است که براي شما ضرب الاجل سه هفته اي درنظر گرفته اند؟

اصلا به اين چيزها اهميت نمي دهم. فعلا کسي چيزي به من نگفته است. بهتر است چنين سوالي فعلا مطرح نشود. هر وقت اعلام کردند در اين مورد صحبت مي کنم.

حرف آخر شما؟

خيلي جالب است. برويد آمار را در بياوريد. من استقلال را با دو امتياز اختلاف صدرنشيني تحويل دادم ولي موقعي که برگشتم تيم سيزدهم را تحويل گرفتم. اصلا از مطرح شدن اين مسائل دغدغه ندارم. براي من مهم هم نيست که 2 روز باشم يا سه روز.خوشحالم که پرافتخارترين و پرامتيازترين مربي ليگ هستم. من هميشه به دنبال کارهاي سخت هستم به خاطر همين تيم سيزدهم را تحويل گرفتم وگرنه جاي من در کرمان خوب بود. بالاخره تيم سيزدهم زماني لازم دارد. مگر پرسپوليس قهرمان و صبا سوم ليگ نشد؟ پرسپوليس با آن همه بازيکن و بدون مشکل مالي دو مساوي پشت سر هم داده است. رئال مادريد هم در لاليگا با باخت شروع کرده و بايرن مونيخ هم اول بازي ها دو مساوي داده است. با چند نتيجه که نمي شود تصميم گيري کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا رجبي در گفت و گو با ايپنا: با كمي تحمل صد در صد قهرمانيم

رضا رجبي گفت: "مسئولان استقلال كمي تحمل داشته باشند صد در صد قهرمان مي شويم."

آناليزور استقلال در گفت و گو با خبرگزاري وزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "وضعيت استقلال درحال حاضر بسيار اميدوار كننده است و تمامي بازيكنان از آمادگي بدني بسيار خوبي برخوردار هستند."

وي ادامه داد: "در مدت آماده سازي بازيكنان دو بازي تداركاتي بسيار خوب انجام داديم و توانستيم استقلال را به خوبي محك بزنيم. ‌استقلال روند بسيار خوبي را در پيش گرفته است و اگر مسئولان استقلال كمي تحمل داشته باشند صد در صد استقلال قهرمان مي شود. در بازي مقابل مهركام پارس دفاع خطي را مي‌خواستيم امتحان كنيم، اما نشان داد كه استقلال در بكار بستن دفاع خطي كاملا ضعيف است و از طرف ديگر بازيكنان استقلال در بازي مقابل اين تيم زياد درگير نمي‌شدند و به همين خاطر بازي را به تساوي كشيده شد."

وي خاطر نشان كرد: "‌مطمئناً با توجه به انگيزه بالايي كه از بازيكنان سراغ دارم دراين بازي پيروز مي شويم و با سه امتياز قم را ترك خواهيم كرد. از نظر فني تيم استقلال در شرايط ايده‌آلي قرار دارد و با توجه به مربي خوبي مثل قلعه نوعي حتما استقلال مي‌تواند با چند پيروزي از فشار خارج شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ورمزيار: نقاط ضعف استقلال را مي‌شناسيم

صادق ورمزيار مربي صباباتري در خصوص بازي تيمش مقابل استقلال گفت: "تعطيلي ليگ فرصت بسيار خوبي براي ما بود تا هماهنگ تر شويم و دراين مدت هم روي نقاط ضعف و قوت استقلال كرديم فيلم بازيهاي آنها را ديده‌ايم."

وي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) با بيان مطلب فوق ادامه داد: "استقلال تيم بسيار خوبي است و بازيكنان كليدي زيادي در اختيار دارد و نبايد بازي اول آنهارا ملاك قرار داد و مطمئنم در هفته‌هاي آينده به هماهنگ مطلوبي مي‌رسند."

ورمزيار در پايان گفت: "هر 2 تيم به سه امتياز بازي احتياج دارند، اما معتقدم تيم، شرايط بسيار بهتري دارد. آرزو مي‌كنم تماشاگران بعد از ساعت افطار يك فوتبال زيبا را شاهد باشند و در نهايت سه امتياز بازي هم از آن صباباتري شود."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابراهيم تقي‌پور: بردن براي استقلال از نان شب هم واجب‌تر است

ابراهيم تقي پور گفت:‌ "در بازي‌ مقابل صباباتري محكوم به بردن هستيم تا از اين وضعيت رهايي پيدا كنيم."

بازيكن استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت: "‌وضعيت استقلال بسيار خوب است و تمامي بازيكنان از آمادگي بسيار بالايي برخوردار هستند و در اين مدت تمرينات بسيار خوبي را انجام داديم. به طور كلي اين مدت استراحت خوبي را انجام داديم و به شرايط ايده‌آلي رسيديم و آماده هستيم تا شروع پر قدرتي را در ليگ داشته باشيم."

تقي پور درخصوص بازي دوستانه با مهركام پارس گفت: "در ديدار مقابل مهركام پارس خيلي خوب بازي كرديم، اما باز هم به بدشانسي رو به روب وديم و بازي به تساوي كشيده شد. استقلال در اين چند روز صبح و بعد ازظهر تمرين كرد و لازم بود كه بازيكنان خودشان را محك بزنند در هر صورت اين بازي‍‌ها تداركاتي هست و نتيجه در آن زياد مهم نيست."

وي افزود: "مطمئناً بازي مقابل صباباتري بازي بسيار سختي خواهد بود. استقلال براي اولين بار است كه در ورزشگاه شهر قم بازي مي‌كند و با جو ورزشگاه آشنا نيست، اما در هر صورت استقلال محكوم به بردن است و اين برد از نان شب نيز براي استقلال واجب تر است. اگر استقلال يك پيروزي به‌دست آورد بياورد از حاشيه خارج خواهد شد و اين بدشانسي‌ها حتما در بازي مقابل صبا تمام مي‌شود."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيك‌زاده: استقلال با برد صبا به اوج بازمي‌گردد

هاشم بيگ زاده گفت: "از بازي مقابل صباباتري، استقلال به دوران اوج خود باز مي‌گردد."

بازيكن استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) افزود: "وضعيت استقلال بسيار خوب است و تيم توانسته است دوران آماده سازي خوبي را پشت سر بگذارد. استقلال در حال حاضر كاملا خود را براي بازي مقابل صباباتري آماده كرده و روز جمعه براي پيروزي به ميدان خواهد رفت. از بازي مقابل صباباتري استقلال به دوران اوج خود باز مي گردد و دوباره يكي از مدعيان صعود به ليگ برتر خواهد بود."

بيگ زاده خاطر نشان كرد: "مطمئناً با توجه به آمادگي كه بازيكنان استقلال دارم اين بازي را با نتيجه 2 بر صفر پيروز خواهيم شد. در حال حاضر از آمادگي مطلوبي برخوردار هستم و فكر مي كنم بتوانم در اين شرايط به استقلال كمك كنم. سرمربي استقلال در تمرينات از من به عنوان دفاع چپ استفاده كردند و فكر مي كنم در بازي صباباتري در اين پست به ميدان بروم."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پيروز قرباني: به مرز ايده‌آل رسيده‌ايم

پيروز قرباني گفت:‌ "استقلال اين فصل از لحاظ فني جز بهترين تيم هاي ليگ بوده است."

مدافع استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، گفت:‌ "استقلال در حال حاضر داراي شرايط ايده آلي است و در مدت تعطيلات ليگ به مرز آمادگي كامل رسيده است و مي رود تا در شروع مجدد ليگ بازي‌هاي خود را با پيروزي آغاز كند."

وي ادامه داد: "در بازي‌هاي دوستانه‌اي كه استقلال برگزار كرد از لحاظ تكنيكي و تاكتيكي بازيكنان به آمادگي كامل رسيده‌اند و ديگر مشكلي در ادامه بازيهاي ليگ پيدا نخواهند كرد. در بازي مقابل مهركام پارس استقلال خيلي زيبا بازي كرد و موقعيت هاي بسيار زيادي را به دست آورد، ولي توپ‌هايش به گل تبديل نشد، اما مهم‌ترين حسن اين بازي ها اين بود كه استقلال نقاط ضعف خودش را پيدا كرد تا در مسابقات آينده ليگ با چنين مشكلاتي مواجه نشود."

وي خاطرنشان كرد: "امير قلعه نوعي مربي بسيار خوبي است و در اين مدت تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم خود كشيده و عملكرد بدي هم نداشته است و بايد ه ايشان فرصت داد مطمئناً در روزهاي آينده مي تواند استقلال را به جايگاه اصلي خودش بازگرداند."

كاپيتان استقلال در پايان گفت: "استقلال اين فصل نتايج ضعيفي گرفته، اما از لحاظ فني يكي از بهترين‌هاي ليگ بوده است و مي تواند در روزهاي آينده نتايج درخشاني را كسب كند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

قلعه‌نويي: دوست ندارم كه تيمم جاسوس داشته باشد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دوست ندارم تيمم جاسوس داشته باشد و سعي من بر اين است كه اين موضوع را حل كنم.

امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم. دو بازي تداركاتي خوب را انجام داديم. ديدار برابر صبا اصلا حساسيت ندارد و مثل همه مسابقات، سه امتياز دارد.
    وي افزود: آقا فيروز، بزرگ ما است و احترام زيادي براي او و تيم او قائل هستيم. هدف ما از اين بازي، فقط كسب سه امتياز است.
    سرمربي استقلال در پاسخ به اينكه جاسوس اين تيم را پيدا كرده است، عنوان كرد: جاسوس نداريم. استقلال و پرسپوليس هواداراني دارند كه دوست دارند اخبارشان در اختيار عموم قرار گيرد. در اين بين، خبرنگاران هم لطف مي كنند و با بازيكنان تماس مي گيرند و اخبار را مي گيرند.
    قلعه نويي ادامه داد: اين موضوع اشكالي ندارد؛ اما ممكن است در يك خانواده مشكلاتي پيش آيد؛ مخصوصا اگر در عصبانيت باشد. در آن شرايط، جالب نيست اين خبر از آن خانواده در برود.
    سرمربي آبي پوشان با بيان اينكه اعتقاد دارد روزنامه نگاران كار حرفه اي خود را انجام مي دهند، افزود: با اين مسئله تحت هيچ شرايطي كنار نمي آيم. دوست ندارم تيمم جاسوس داشته باشد و سعي من هم بر اين است اين موضوع را حل كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

زرينه: مصدوميت بازيكنان از دلايل ناكامي استقلال بود

خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصدوميت مداوم بازيكنان،‌ از دلايل اصلي ناكامي استقلال تهران در فصل گذشته بود.

فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: متاسفانه پزشك باشگاه استقلال تهران به جاي پرداختن به وظيفه خود،‌ به دخالت در كار پزشكي تيم ما مي پردازد.
    وي افزود: جلسه‌اي با ابراهيميان پزشك متخصصي كه الونگ را عمل كرد، داشتم و مجوز دويدن هافبك كامروني را گرفتم، پس بهتر است كسي نظر يك متخصص را زير سوال نبرد.
    زرينه ادامه داد:‌ من وظيفه دارم كار خود را انجام دهم و مانند برخي به دنبال درمان بازيكنان تيم هاي حريف نبوده و به خانه آنها نمي روم.
    پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران تاكيد كرد: همه ديدند كه مصدوميت چگونه به استقلال تهران در فصل گذشته ضربه زد و از دلايل اصلي ناكامي اين تيم بود. بايد پرسيد پزشك اين تيم چه كرده است؟ متاسفم كه بازيكني مجرب مانند جباري به دليل يك عمل جراحي بايد بيش از يكسال از فوتبال كنار رفته و براي بهبودي عازم هلند شود.
    زرينه در پايان خاطرنشان كرد: به هيچكس اجازه نمي‌دهم در كار پزشكي باشگاه پرسپوليس دخالت كرده و به دنبال منافع شخصي خود باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •