تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 481 از 2014 اولاول ... 3814314714774784794804814824834844854915315819811481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جالبه او ن بازی با آرمین بود که اینجا نوشته بودید 2-1 برده ولی تو روزنامه نوشته بود 1-0 باخته!!!

واقعا نمیدونم کدوم خبرو باید باور کنم!!!!!!
    تو اخبار ورزشی هم گفت 2 - 1 برده
    بنظر می رسه این خبر گذاری ها دارن مردم را می پیچونن
    نمی دونم فک کنم اگه از بعضی از خبر نگار ها نه خبر گذاری ها خبر نذاریم بهتر هست

حالا نمیدونیم امروز با فجر مساوی کرده یا برده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان شرمنده همه هستم و لی لطف کنید و صفحات قبل را نگاه کنید که خبر تکراری نذارید

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چقدر اخبار تکراری بعضی دوستان میذارن

لطف کنید دقت کنید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جالبه او ن بازی با آرمین بود که اینجا نوشته بودید 2-1 برده ولی تو روزنامه نوشته بود 1-0 باخته!!!

واقعا نمیدونم کدوم خبرو باید باور کنم!!!!!!
    چیزی که من تو خبر ورزشی خوندم این بود که 3 تا 30 دقیقه پرسپولیس با آرمین بازی کرده . 30 دقیقه ی اول 0-0 مساوی شدن . 30 دقیقه دوم پرسپولیس 2-0 برده و 30 دقیقه ی سوم 1-0 باخت . یعنی در نهایت همون 2-1 میشه دیگه .

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين كه گفت 1-0 باخت كامل ميخونديش!!
    منم تعجب كردم وقتي خوندم ديدم ميگه تركيب اصلي پرسپوليس 1-0 باخت تو 30 دقيقه دوم يعني
    60 دقيقه ي قبلي تركيب اصلي نبود ولي برد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خبر بازي پرسپوليس به اين علت تكرارشد كه نتيجه ها از خبر گزاري هاي مختلف چند جور متضاد پخش شد به خاطر همين سعي شد از همه منابع واسه خبر قطعي كمك گرفته بشه
    با اين حال شرمنده
    بابا کارت درسته شما

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

قطبى : استقلالى ها راپرسپوليسى مى كنم
    افشين قطبى سرمربى پرسپوليس ديروز عصر و پس از اولين تمرين جدى با تيمش گفت: «تا اين لحظه عابدزاده، پيروانى و كماسى همه كارها را انجام داده اند. حالا هم ماركو به ما اضافه شده و او با ۲ سال تجربه بين المللى كه دارد مى تواند به ما كمك كند.» وى ادامه داد: «هدف بزرگ من قهرمانى آسيا است و بنابراين مى خواهم دو تيم آماده داشته باشم.» قطبى درخصوص بازگشت خود گفت: «واقعاً قصد بازگشت نداشتم اما برگشتم. از آقاى مصطفوى تشكر مى كنم كه تيم خوبى تشكيل داده. با اين وجود ما ۲۰ روز را از دست داديم اما زندگى همين است و بايد عكس العمل مثبتى در قبال اين تأخير داشته باشيم البته با قلب شيرى كه بازيكنان پرسپوليس دارند همه چيز درست خواهد شد.» وى همچنين گفت: «يك مدافع چپ برزيلى به تيم اضافه مى شود ضمن اينكه جانشين خليلى يك مهاجم ايرانى است. هواداران براى محسن نگرانند اما او مى تواند به تيم ملى و پرسپوليس بازگردد.» و جمله جالب و پايانى افشين قطبى: «كارى مى كنم تا هواداران استقلال هم پرسپوليسى شوند در آن صورت بيشتر مردم ايران پرسپوليسى خواهند بود.»

آقای قطبی يادت باشه استقلال سرورته پس واسه تيمت تماشاگر گدايي نكن

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخه چرا نقل قول کردین حالا باید پست های شما هم پاک بشه
    لطفا شما ویرایش کنید حداقل

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مامانی به پاس پیوست

خبرگزاری پرسپولیس : محمدرضا مامانی، هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تهران با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم پاس همدان در آمد. مامانی که قراردادش با تیم فوتبال پرسپولیس تهران به اتمام رسیده بود، با توجه به تمدید قرارداد افشین قطبی از ادامه حضور در این تیم بازماند و به تیم پاس همدان پیوست.
    این هافبک جوان امروز قراردادی داخلی با تیم فوتبال پاس همدان به امضا رساند و فردا (دوشنبه) با حضور درهیئت فوتبال استان همدان آن را به ثبت می رساند. قرارداد مامانی با تیم فوتبال پاس همدان یکساله است

================================================== =============

فرخزادی : كار يك مهاجم بزرگ با پرسپوليس تمام شده است

خبرگزاری پرسپولیس : مجيد فرخزادى عضو هيأت مديره و سخنگوى باشگاه پرسپوليس در مصاحبه اى با خبرگزاری پرسپولیس اعلام كرد: صحبت هايى براى جانشين كردن يك مهاجم بزرگ و صاحب نام داخلى به جاى «محسن خليلى» مهاجم آسيب ديده اين تيم انجام شده و ظرف امروز و فردا قرار داد اين بازيكن در هيأت فوتبال كشور ثبت خواهد شد. وى در ادامه گفت: مهاجم ياد شده از يكى از تيم هاى ليگ برترى به پرسپوليس مى آيد و از هر نظر مورد تأييد كادر فنى است. البته فرخزادى هيچ اشاره اى به نام اين بازيكن نكرده و تنها به گفتن قضيه انتقالش به پرسپوليس اكتفا كرد.گفتنى است پرسپوليسى ها از زمانى كه باخبر مصدوميت خليلى مواجه شدند با ۴ مهاجم صحبت هايى انجام دادند. «غلامرضا رضايى» صباباترى، «افشين چاوشى» پگاه گيلان، «ميلاد ميداودى» استقلال اهواز و «محمدرضا خلعتبرى» ذوب آهن.

================================================== ==============
    Last edited by Ice Star; 27-07-2008 at 12:02.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهادر عبدی در گفت و گو با ایسکانیوز:
    پرسپولیس تیم رویای کودکی من است// حضور در پرسپولیس ضامن دعوت شدنم به تیم ملی است
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک دفاعی فصل پیش تیم پرسپولیس درخصوص وضعیتش گفت: طی صحبت هایی که با قطبی و مصطفوی داشته ام قول داده اند که طی همین یکی، دو روزآینده وضعیتم را مشخص خواهند کرد اما در کل امیدوارم دوباره به تیم رویایی کودکی ام بازگردم.

بهادر عبدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: قطبی به شخصه نظر مساعدی نسبت به من دارد و با همین وجود امیدوارم که یک بار دیگر بتوانم با پیراهن پرسپولیس قهرمانی را تجربه کنم.
    وی اضافه کرد: در این مدتی که وضعیتم بلاتکلیف و نامشخص بود روزهای سختی را پشت سرگذاشته ام و باور کنید که نمی توانم جز پرسپولیس به تیم دیگری فکر کنم و گرنه خیلی پیش از این پرسپولیس را ترک می کردم.
    بازیکن فصل گذشته تیم پرسپولیس تصریح کرد: معتقدم که امسال بازیکن متفاوت تری خواهم بود چون سال قبل کم تجربه بودم ولی حالا هم با شیوه و جو تیم آشنا هستم و هم مطمئنم که اگر در پرسپولیس بمانم به تیم ملی راه پیدا خواهم کرد.
    عبدی با اشاره به حضور دوباره قطبی در تیم پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: خدا را از این بابت شاکرم چون شک ندارم که قطبی دوباره مرا به تیم آرزوهایم بازمی گرداند و من نیز می توانم با این تیم قهرمانی در آسیا را در کارنامه خود ثبت کنم.
    وی درمورد دلایل به تعویق افتادن ثبت قراردادش با این تیم افزود: تنها دلیل به تعویق افتادن ثبت قراردادم، اختلاف نظری است که با مسوولین باشگاه دارم و به هیچ وجه به مسایل دیگری از جمله مبلغ مالی و غیره توجهی نمی کنم.
    بازیکن سابق تیم پرسپولیس درخصوص حرف و حدیث ها مبنی بر اختلافش با پیروانی اضافه کرد: اگر ایشان با من مشکل داشته باشند، بی خبرم ولی من به شخصه با هیچ کسی نه مشکل دارم و نه خرده حسابی و البته تصور می کنم که این مسایل شایعه ای بیش نباشد.

================================================== ====================

فرزاد آشوبی در گفتگو با ایسکانیوز:
    جدایی از پرسپولیس به نفعم تمام شد! // عدم حضورم در تمرینات مس کذب محض است
    تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک جدید تیم فوتبال مس با اشاره به جدایی اش از پرسپولیس گفت: از حضور در مس خیلی راضی و خوشحالم چرا که دیگر پرسپولیس جای من نبود و با بازیکنانی که به تیم پیوستند کار برای من سخت تر از پیش می شد ولی اگر هم در تیم باقی می ماندم از مبارزه با کسی هیچ ابایی نداشتم اما در کل جدایی از پرسپولیس به نفعم تمام شد.

فرزاد آشوبی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"خاطر نشان ساخت: دیگر نمی خواهم در مورد پرسپولیس حرفی بزنم چراکه فکر می کنم در آن مقطع جدایی از پرسپولیس و پیوستنم به تیمی دیگر به رشد فوتبالم کمک می کرد و در این میان تیم مس با کادر خوب و امکانات حرفه ای شرایط خوبی را برای تحقق این امر برایم مهیا می کند و با توجه به این که برای تیم محبوب در فصل جدید آرزوی موفقیت می کنم اما جدایی ام از پرسپولیس را خیلی به موقع و عاقلانه می دانم.
    وی در خصوص تمرینات اماده سازی تیم مس به ایسکانیوز گفت: در حال حاضر تیم بسیار خوبی را در اختیار داریم که تمریناتمان را بسیار منظم و با برنامه پیش می بریم و با انگیزه ای که در بازیکنان سراغ دارم بدنبال کسب موفقیت در لیگ هشتم هستیم که قطعاً با گذشت زمان خیلی چیز ها را ثابت خواهیم کرد.
    هافبک تیم مس در ادامه تصریح کرد: تجربه و جوانی تلفیق بسیار خوبی در اختیار ما قرار داده تا با کمی خوش شانسی بتوانیم به جایگاهی که شایستگی و آنرا داریم دست یابیم و با وجود تمرینات خوب و امکانات مناسب و همچنین کادر مجرب مس شخصاً به موفقیت در فصل جدید امید زیادی دارم اما در این میان بازیکنان با تجربه و اسمی تر که از تیم های مطرح در فصل جدید به مس پیوستند بار مسئولیت سنگینی در این را خواهند داشت.البته با بگویم که ما درتیم بازیکنان خوب و با تجربه ای را در اختیار داریم که می توانند در طول فصل و در شرایط بحرانی خیلی خوب به کمک تیم بیایند.
    وی در مورد شایعاتی مبنی به عدم حضورش در تمرینات مس اظهار داشت: تمام این شایعات کذب محض است چراکه من درحال حاضر در کرمان حضور دارم و به طور مداوم و منظم و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در تمرینات شرکت می کنم پس دلیلی هم ندارد به این شایعات اهمیت دهم.
    آشوبی در پایان با خوب توصیف کردن شرایط تیمی گفت: تمریناتمان را در ایران ادانه خواهیم داد و قصد برگزاری اردو در خارج از ایران را نداریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •