البته فکر میکنم به این خاطر باشه- که فکر نکنم دائم باشه خیلی باشه یه هفته تا 2هفته
البته فکر میکنم به این خاطر باشه- که فکر نکنم دائم باشه خیلی باشه یه هفته تا 2هفته
سلام. آقا ما توی این بازی پاتا پون گیر کردیم یکی کمک کنه:
اون قمرحله های اول که بعد از شکار اژدها باید از کویر رد بشی وقتی داری رد میشی همه جا قرمز میشه بعدشم پاتاپونهای بیچاره جزغاله میشن دار فانی رو وداع میگن...البته اون تابلو که اونجاست میگه که باید بارون بیاد حالا این بارونه قضیش چیه من نمیدونم...
کمکمون کنید... هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم
دوستان خواهشا کمک کنیدنوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم بازی پاتاپون میکنم توی دو مرحله اول گیر کردم مرحله بعد نمی ره
اون درخت ترو هم نمی دونم چجوری دایره مثلث دایره مثلث داره روش اون چیه وقتی ازش رد میشم محو میشه چی کارش کنم
وقتی میرشسم بهش مثلث ندارم اصلا کار نمی کنه
خیلی تلاش کردم نشد اگه میشه از اول توضیح بدید راستی اون اژدها که اول بازی دومبالت میکنه رو ازدستش در می رم درسته
تروخدا دقیق توضیح بدید
این بازی کمک کردنی نیست یا باید بتونی خودت رد کنی یا پاکش کن یه بازی دیگه...!
علی آقا خواهشا یکاری برامون بکن من اصلا به امید این بازی psp خریدم دارم دیونه میشم شما مگه این بازی رو .بازی نکردین
خوب باید بدونید چجوری رد کردید
من 2-3 مرحلشو رفتم بهم حال نداد پاکش کردم!![]()
سلام...
Psp من M33 نیست فکر نکنم بشه از 4.01m33 استفاده کرد... درسته؟
دوست عزیز شما به سایت زیر سر بزن.یه تاپیک هست فقط مخصوص بازی پاتاپون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما وقتی psp تون را هک کنید و یکی از Custom Firmware های Dark_AleX را بریزید عبارت m33 به فریمور اضافه میشه.
اگه فریمور شما ارجینال هست ابتدا باید به روش پاندورا آنرا کپی خور کنید بعد 4.01m33 را بریزید.
قبلا 3.80m33 بود فکر کنم ولی یکی از دوستان آپدیتش کرد به 3.93 ولی دیگه جاییش m33 ننوشته... فکر کنم باید اول دوباره کپی خور بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)