سلام. امیدوارم بد از آب درنیاد و هر دومون راضی باشیم. چون ریسک کردیم و برای 6 ماه گرفتیم و 500 تومن هم هزینه کردیم. منم مثل شما مجبور بودم و بهترین گزینه برام همین بود. از نظر مجموع سرعت و حجم و قیمت
سلام. امیدوارم بد از آب درنیاد و هر دومون راضی باشیم. چون ریسک کردیم و برای 6 ماه گرفتیم و 500 تومن هم هزینه کردیم. منم مثل شما مجبور بودم و بهترین گزینه برام همین بود. از نظر مجموع سرعت و حجم و قیمت
سلام،
زمان نا محدود سرویس های حجمی مگه 2 تا 7 نیست؟ چند صفحه پیش در مورد 5 تا 8 نوشته بودن بچه ها
سرعت تو بازه نامحدود سرویس حجمی چقدره؟ رابطه با سرویس داره؟ مثلا تبدیل میشه به سرعت اسمی؟
ممنونم.
سلام
سرویس های جشنواره تایم رایگان 5-8 هست و بقیه سرویس های عادی 2-7 صبح هست
من سرویس جشنواره 5-8 صبح رایگان دارم بدون محدودیت سرویس و خط من 16 مگ بازه و تو سه ساعت حدود 18 گیگ در روز میگیرم![]()
سرویس من وصل شده من که راضی هستم سرعت تا ۶۰۰ کیلوبایت هستش.. فقط ۱۲۰ گیگ محدودیتش بده نمیشه اینطوری راحت فیلم دانلود کرد
ممنونم از پاسختون. لطف میکنید بگید دقیقا کدوم سرویس رو گرفتین؟
سلام.
دوستان وضعیت پارس آنلاین چطوریه؟.
سرعت دانلود در ساعات شبانه (رایگان) چطور هست؟.
سلام
سرویس 3 ماهه 60 گیگ 45 هزار تومان خط اگه کشش داشته باشه تا 16 مگ باز میذارن حالت نرمال پارس آنلاین 9 مگ هست
فکر کنم یکی از بهترین و اقتصادی ترین سرویس هست ( سرویس 16 مگی که ماهی 20 گیگ حجم داری و ماهی 15 هزار تومان )
شبانه رایگان داره نامحدود ولی باید خطم کشش داشته باشه که برات روچندمگ بذارنوسرویسی که میگیری هرچقدربالاترباشه توشبانه تاثیرداره
کد سرویس رو لطف میکنین بگین؟ پیداش نمیکنم.
والله الان شاتل دارم که روی 16 مگ بستن خط رو...میخوام این سرویس جشنواره رو بگیرم:
بنظرتون میتونم شبی 20-10 گیگ باهاش دانلود کنم؟...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)