بسته ۵۰ گیگ که الان با تخفیف ارائه شده امکان انتقال به دوره بعد داره؟
بسته ۵۰ گیگ که الان با تخفیف ارائه شده امکان انتقال به دوره بعد داره؟
من 100 گیگ دیگه گرفتم زمان مصرفش جدا حساب میشه حداقل میتونستن اضافه کنن به بسته 100 گیگی قبلی الان 200 گیگی فقط تو 100 روز باید مصرف کنم !!!!!!!
جالب نیست اینطوری .
![]()
من شدیدا مشکل پکت لاست دارم. شما هم همین مشکل رو دارید؟ حدس میزنم مشکل شبکه شون باشه...
سلام
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از شاتل سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.
افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم![]()
این شاتل لند رایگان فقط رو سرویسهای جشنواره هست یا روی همه سرویسها رایگانه؟
سرور فرانکفورت
با قندشکن
بدون قندشکن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور ایران
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپلیکیشنی کاربردی برای کاربران سرویس اینترنت پرسرعت شاتل است که با استفاده از آن میتوانند از خدمات وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روی دستگاه اندرویدی خود بهرهمند شوند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روی نسخههای 4 و بالاتر سیستم عامل اندروید قابل نصب و استفاده است.گفتنیست نسخه iOS این نرمافزار نیز با همان امکانات از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اختیار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل قرار گرفته است.برای دانلود این نرمافزار میتوانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای نسخه اندرویدی) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای نسخه iOS) مراجعه و یا یکی از رمزینههای پاسخ سریع (QR Code) زیر را اسکن کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
برای استفاده از این نرمافزار کافیست که نام کاربری و رمز عبور پورتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته باشید تا با ورود به نرم افزار یاد شده بتوانید از خدمات زیر استفاده کنید:
![]()
Last edited by Dr Nima; 16-08-2016 at 16:55.
داخلي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
مشهدم سرعتم چرا نصف شده ! قبلا ۱.۸ اینا بود الان شده ۹۰۰ سرعت دانلودم ! چه وضعشه گند زدن تو همه چی اه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)