تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 752 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نظرتون در مورد هدفون های beats چیه؟ممنون می شم جواب بدین؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

سلام دوست خوبم .

راستش من اطلاعی از پک جدیدش ندارم و نمیدونم چطوریه.
    و خودم EP630 دارم و یه سالی میشه ازش استفاده نکردم چون از صداش خوشم نمیومد و به نظر من واقعا هدفون خوبی نیست ( ولی خیلی ها جنس صدای کریتیو رو دوست دارن ) و یه بار هم که با EP830 دوستم مقایسش کردم صدای EP830 نسبت به EP630 متعادل تر , شفاف تر بود و باس کمتر و عمیق تری داشت و کلا تو همه چی بهتر بود و تفاوتشون هم به اندازه ای بود که به چشم (یا شایدم به گوش ) بیاد .

و به نظر من تو رنج 30 تومن برو PANASONIC HJE350 بخر . البته اگه کریتیو EP830 با پک قدیمی هم گیرت بیاد خوبه (حدود 50 بود ) .ولی بازم به توجه به نقد هایی که خوندم به نظر من پاناسونیکه بهتره .
    ممنون . شاید این سوال من تکراری باشه . ولی بازم ازتون کمک میخوام . من فقط ترنس و الکترونک گوش میدم ! برام بیس و تفکیک صدا و اینکه تقریبا همه صداهای ریز رو بتونم تو هدفون تشخیص بدم خیلی مهمه . میدونم که با 30 تومن نمیشه !!! اما در این حد بهترین گزینه رو میخوام . همین پاناسونیک میتونه بهترین گزینه باشه ؟؟؟؟؟؟

3. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه هدفون تا حدود 130 تومان حالا با یه 20 تومن هم اینور اونور بخرم . فقط می خوام وایرلس باشه .از بس هدفون ارزون گرفتم و سیمش کنده شد یا سیم رابط خوب برا زیاد کردن طول پیدا نکردم اعصابم خورد شد.
    فقط یه مارک درست حسابی باشه .بعدش هم بگید با همون قیمت اگه یه هدفون سیم دار بگیرم چقدر اون بهتر عمل می کنه و مدل هر دو را هم بگید.
    بیشتر برای آهنگ گوش کردن و سریال دیدن و بعضی اوقات بازی استفاده می کنم.
    و هدفون وایرلس که خش خش نمی کنه ؟
    خودم creative hs-1200 را دیدم ولی دیدم طراحیش مال چند سال پیشه.

داره خودمونی میشه yashar2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

يه هدفون in air عالي بين 15 - 40 مخصوص موزيك گوش دادن معرفي كنيد با تشكر

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان گرامی سوالی داشتم
    Sennhiser HD598 آیا به آمپ نیاز داره و اگر داره در چه سطح آمپی جوابگو هست و حدود قیمت آمپش .. اگر میشه مدلی از آمپ هم که نیاز هست معرفی کنید ممنون میشم
    و اینکه این هدفون چقدر نزدیک به هدفون های رفرنس هست؟

من آمپ هایی تو آمازون دیدم که برای mp3 پلیرها هست و قیمت کمی هم داره نزدیک مثلا 50 تا 60 دلار ... آیا این آمپ ها کلا تاثیری رو صدای هدفون های فول سایز داره یا نه ؟؟ و اگر داره چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟ ( البته می خوام به pc وصلش کنم ها )
    سوال بعدیم هم اینه که :
    الان این بیتس پرو و همینطور یک مدل bose تا فردا دستم میرسه می خواستم بدونم براش آمپی می تونید پیشنهاد بدید که مناسبش مخصوصا پرو باشه ؟؟ ( کارت صدای pc هم creative platinum x-fi هست )
    و اینم بگم تنها با pc برای گوش کردن موزیک استفاده میکنم
    راستی یک سوالم داشتم هدفون بیتس پرو احتیاج به burn in داره؟
    شرمنده سوالاتم زیاد شد ... ممنون میشم که اساتید من رو راهنمایی کنن
    Last edited by dooste.man83; 25-11-2011 at 23:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک کمی بیشتر دقت کنیم به این نتیجه می رسیم که:
    یک هدفون ابزاری بسیار بسیار محدودتر از اونچه که تصور میکنیم هست و به همین خاطر ما با "کمال" که حد تعریف نهایت کیفیت باشه هیچ وقت روبرو نخواهیم شد ما نهایتآ با ایده ال طرف هسیتم مثلآ فلان مدل، ایده ال فلان سبکها یا صداها هست البته این در واقع به نوعی همون "کمال" یا به عبارت صحیح تر "شبه کمال" ، در کیفیت هست که دوست داریم اون رو بدست بیاریم.
    یک هدفون زمانی که فوق تخصصی شد مناسب همه سبکی و همه صدایی نیست چون قرار هم نیست مناسب همه اونها باشه چون با محدود کردن محدوده پشتیبانی صوتی یک هدفون به همون "کمال" خواهند رسید چون دیگه لزومی نداره سازنده به فکر تمام محدودیتهای فیزیکی هدفون باشه، چون دیگه نیازی نیست به خاطر الکترونیک طراح خودشو درگیر دیافراگم و ارگونومی Cup جنس مواد ضد انعکاس و . . . بکنه با حذف پشتیبانی %100 از این سبک و تمرکز برروی نوع صدای یک یا دو سبک سعی می کنند صدای هدفون طوری بهینه بشه که هنگام باز پخش این سبکها بی نقص ترین به نظر برسه و این همون "کمال" هست که با هدفون به دست میاد و البته با قیمت بسیار بالا چون برای ساخت و طراحی یک هدفون در این سطح نیاز به هزینه و انرژی فوق العاده بالایی هست مثلآ اگه بخوایم رنج قیمت هدفون رو متناسب با افزایش کیفیت مقایسه کنیم میشه تقریبا متوجه شد که یه جورایی مثل یه نمودار لگاریتمی هست مثلآ:
    1. 50 تومن %20
    2. 100 تومن %40
    3. 200 تومن %60
    4. 400 تومن %70
    5. 800 تومن %80
    6. 2 تومن %90
    7. 5 تومن %100
    همونطور که مورد اول و دوم که فقط 50 هزار تومن با هم تفاوت قیمت دارند اما هدفون 100 تومنی دقیقآ 2 برابر 50 کیفیت صدا داره ولی مورد 2 میلیونی و 5 میلیونی فقط %10 افزایش کیفیت صدا دارند که این به هیچ عنوان با اختلاف قیمت 3 میلیون تومنی بین این دو مدل قابل مقایسه نیست اینجاست که همیشه گفته شده که اگه دوست دارید صدا رو به صورت حرفه ای دنبال کنید هدفون حرفه ای تری انتخاب کنید چون در این حالت شما برای کمیت انتخاب نمی کنید بلکه صرفآ برای کیفیت خرید میکنید برای همینه که اولویت قیمت از اول به آخر تنزل میکنه چون مهم نیست ولی نه اینکه هرچی توی جیب باشه بریزیم جلوی فروشنده و بگیم گرونترینشون رو بده عجله دارم، اتفاقآ برعکس زمانی که به این سطح برسیم خیلی با آرامش و خونسری انتخاب و خرید میکنیم مثلآ حتی ممکنه 1 سال درباره یک مدل خاص صبر و تحقیق کنید
    این مورد رو من خودم به شخصه حتی با هزینه ای که کردم(تا حدود 150دلار) کاملا و به عینه دیدم،کاملا با شما موافقم ملاک انتخاب و تفاوت بین صدا نباید قیمت باشه و نباید بگیم این هدفون 200دلاری آیا 2برایر یه هدفون 150دلاری به ما کیفیت میده؟ اگه اینطور بود خوب بود اما تو بازار و بین مدل ها حقیقت چیز دیگه ایه

درسته B&W هدفون حرفه ای تولید نکرده چون برند با تجربه ای در این زمینه نیست اما اسپیکر مبحث تخصصی اون هست و بد جوری با غول اسپیکرهای فوق حرفه ای مثل Magico , wilson audio دست به گریبانه
    بلندگوهایی که قیمتشون در ابرها سیر میکنه

اما هیچ وقت فراموش نکینم که هدفون سیستم بسیار بسته تری نسبت به اسپیکر داره و روش ترکیبی اغلب
    خوب جواب نمیده مثلآ در این هدفون دو درایور به کار گرفته شده که یکی برای بیس و یکی های و مید هم معمولآ در این نوع استایل ترکیبی از صدای هر دو درایور میشه اما مشکل اونجاست که این دو درایور اغلب پشت سر هم قرار میگیرند و همیشه درایور بیس عقب تر و های روبرو و برروی اون نصب میشه
    البته فکر کنم حق با شماست ولی خوب بالاخره باید تفاوتی باشه بین هدفون های 2یا چند درایوه با هدفون های معمولی! نمیشه با قاطعیت گفت به دلیل جریان هایی که روی هم قرار میگیرند ما شاهد اختلال در صدای ترکیبی هستیم! حتما تیونرها و مهندسان صنعت صدا در چنین کمپانیهایی برای ساختن این هدفون ها دلایل خاص خودشونو دارند ولی خوب تو اون قسمت کاملا حق با شماست مقایسه ی یک هدفون با اسپیکر کاملا از اساس اشتباست! چون ما در هدفون ها هرچقدر که حرفه ای هم باشند فقط با گوش سروکار داریم! نه با هیچ عضو دیگری از بدن! اما در سیستم های قدرتمند صوتی و یا سینماهای دالبی(حداقل موارد موجود مثل پردیس ملت ویا آزادی) موقع پخش افکت هایی در یک فیلم مثل یک سکانس دارای صحنه ی انفجار که افکت بیس دار فوق العاده ای رو شامل میشه ویا همین حالت در یک تراک صوتی که با سیستم خانگی(یک سیستم صوتی قدرتمند با اسپیکرهای مرغوب) در حال گوش دادن هستیم بخشی از صدا با بدن ما تماس پیدا میکنه(مثل صدایی با فرکانس پایین که داره از ساب ووفر پخش میشه) و این تماس و برخورد با بدن خودش هیجانی در طرف حاصل میکنه که شما با هیچ هدفونی نمیتونید اون رو احساس کنید چون برخوردی از جنس صدا با شما بوجود نیومده!

در ضمن شرکت شکوفا الکتریک سرویس محصولات اصلی فیلیپس رو داره یا نه؟؟؟
    بله دوست من شکوفا الکتریک درحال حاضر گارانتی اصلی فیلیپس و 2سال گارانتی برای هدفون ها هم ارائه میده که اونطور که فهمیدم نباید شکستگی در محصول ایجاد بشه بلکه اگه هدفونتون به خرخر بیفته ویا صدای کانال های چپ و راستش قطع بشه براتون تعویض میکنن

ممنون بچه ها
    اینم یه عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در کل بگم عالیه

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

ممنون دوست عزیز چشم بزودی نظرمو میگم تا الان که نظرم مثبت بوده

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

ممنون عزیز
    عموم از us گرفته ۲ تا دونه ای ۹۰ دلار یکی برای خودم یکیم برای رفیقم کاش میگفتم ۳ تا بیاره

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

ممنون داداش
    میدش خداست وقعا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مبارکت باشه منم خیلی دوست داشتم یک مدل خوب از Shure داشته باشم ولی اصلا تحمل صبر برای اومدن این هدفون از اون ور رو نداشتم لذا به Klipsh که اینجا پیدا میشد اکتفا کردم.

سلام دوست خوبم .
    راستش من اطلاعی از پک جدیدش ندارم و نمیدونم چطوریه.
    و خودم EP630 دارم و یه سالی میشه ازش استفاده نکردم چون از صداش خوشم نمیومد و به نظر من واقعا هدفون خوبی نیست ( ولی خیلی ها جنس صدای کریتیو رو دوست دارن ) و یه بار هم که با EP830 دوستم مقایسش کردم صدای EP830 نسبت به EP630 متعادل تر , شفاف تر بود و باس کمتر و عمیق تری داشت و کلا تو همه چی بهتر بود و تفاوتشون هم به اندازه ای بود که به چشم (یا شایدم به گوش ) بیاد .
    و به نظر من تو رنج 30 تومن برو PANASONIC HJE350 بخر . البته اگه کریتیو EP830 با پک قدیمی هم گیرت بیاد خوبه (حدود 50 بود ) .ولی بازم به توجه به نقد هایی که خوندم به نظر من پاناسونیکه بهتره .
    کاملا تایید میشه

نظرتون در مورد هدفون های beats چیه؟ممنون می شم جواب بدین؟
    هدفون های Beats اصولا بیشتر برای اونها که دنبال مد و طراحی هستند مناسبه تا اونایی که دنبال صدای خوب گوش دادن هستند! من خودم هم قصد خرید بهترین مدلش که Studio باشه داشتم اما به دلایلی که قبلا هم تو این تاپیک گفته شده منصرف شدم و مهمترین اون هم اینه که اصلش تو ایران گیر نمیاد و مدلهایی که هست(جدیدا زیاد شده تو بازار) همگی یا فیک(تقلبی در حد تیم ملی که ظاهرش خیلی تابلوه) و یا High Copy که با ظاهر اصلیش مو نمیزنه و صدای متوسطی هم داره ولی خوب 40 درصد کیفیت و صدای اصلیش رو هم نداره! اگه خیلی دلت رو گرفته دنبال کسی باش که بتونه از اون ور برات بیاره(البته اون جا هم احتمال High Copy بودنش هست مگر از نمایندگی های خود Monster Beats)

سلام
    من می خوام یه هدفون تا حدود 130 تومان حالا با یه 20 تومن هم اینور اونور بخرم . فقط می خوام وایرلس باشه .از بس هدفون ارزون گرفتم و سیمش کنده شد یا سیم رابط خوب برا زیاد کردن طول پیدا نکردم اعصابم خورد شد.
    فقط یه مارک درست حسابی باشه .بعدش هم بگید با همون قیمت اگه یه هدفون سیم دار بگیرم چقدر اون بهتر عمل می کنه و مدل هر دو را هم بگید.
    بیشتر برای آهنگ گوش کردن و سریال دیدن و بعضی اوقات بازی استفاده می کنم.
    و هدفون وایرلس که خش خش نمی کنه ؟
    خودم creative hs-1200 را دیدم ولی دیدم طراحیش مال چند سال پیشه.
    تا 150 تومن مدلای زیادی هست که تو صفحات قبل دوستان توضیح دادند اما اگه دیوایس اپلی داری من بت مدل Klipsh Image One که به تازگی اومده و خودم هم خریدم رو بت پیشنهاد میدم که واقعا صدای تمیزی داره + بیسی که از حد انتظارت فراتره ولی نه از نوعی بووومی! البته نه اینکه با دیوایس های دیگه کار نکنه ها چرا کار میکنه ولی ریموتش با اپلیا سازگاره!

يه هدفون in air عالي بين 15 - 40 مخصوص موزيك گوش دادن معرفي كنيد با تشكر
    دوستان چندباری تو این تاپیک گفتم بازم واسه اونا که ابهام دارند تکرار میکنم درسته هدفون پاناسونیک مدل HJE350 که تقریبا یک ماهه دارم قیمتش 30 تا 35 تومنه اما کیفیت صدا و بیس قدرتمندش تا هدفون های حتی 2برابر خودش رو هم شرمنده میکنه نه اینکه فقط تا رنج قیمتش!! از اون مدل هاست که کاملا تو گوش قرار میگیره ولی به خاطر طراحی خوبی که داره تو گوش خوب فیکس میشه و گوشو هم اذیت نمی کنه این مورد واسه اونایی که میخوان مدت زیادی با هدفونشون تو روز موزیک گوش بدند خیلی مهمه! بعضی از محصولات رو کمپانی ها با عنوان یک محصول مناسب در برابر قیمت معرفی میکنن که این مدل هم قطعا تو همین دسته قرار میگیره ضمن اینکه ظاهر خوبی هم داره! بیس کلیپشی که دارم قدری نرم تره همون طور میدش هم قدری بهتره اما واقعا نمی تونم بگم کلیپش S4i ام از لحاظ صدا زمین تا آسمون با این پاناسونیک فرق داره! و یا مبتدیا فکر کنن مثل قیمتش 4برابر باشه! این یک اشتباه بزرگ در انتخاب هدفونه که فکر کنیم نسبت قیمت مدلا مثل نسبت کیفیتشونه! ضمنا با کمال تعجب از هدفونی یا این قیمت باید بگم تو ایزوله کردن صدا خیلی موفقه! به عنوان مثال من چند روز پیش تو اون شلوغیه میدون ولیعصر وقتی هدفون رو گذاشتم تو گوشم و صدای پلیرم رو به درصد50 رسوندم کاملا صدای محیط خفه شده بود! هنوز با Klipsch S4i این تست رو نکردم که راجب اون هم چیزی بگم! اما خوب یه ایراد کوچولو هم داره و اون اینکه وقتی پلیرتون خاموشه و چیزی گوش نمیدید در موقع راه رفتن یک صدای هیس هیسی به گوش میرسه که آزار دهنده نیست ولی خوب بالاخره هست دیگه! البته اینم بگم دلیلی نیست وقتی چیزی گوش نمیدین هدفون تو گوشتون باشه من تو سایت پاناسونیک آمریکا مدل های زیادی رو دیدم که اینجا هنوز نیست مثل HJE450 ولی خوب از HJE350 یک مدل پایین تر هست که قیمتش 20 تا 25 تومن و اون هم HJE300 که برای یکی از اقوام خریدم که اون هم تا 95 درصد صدایی مشابه با HJE350 داره(تست کردم اونو هم) فقط یه 5درصدی میشه گفت بیس مال من قوی تره ولی خوب اون هم باز از مدل های کریتیو،فیلیپس و سونی تو رنج قیمت خودش بهتره! طبیعتا هرکی یه نظری داره و قابل احترام من نظر خودم رو به عنوان یه یوزر پاناسونیک گفتم و به دوستانی که قصد خرید یه هدفون با هزینه ی تا 35 تومن دارند این 2مدل از پاناسونیک رو پیشنهاد میدم

8. 12 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان گرامی سوالی داشتم
    Sennhiser HD598 آیا به آمپ نیاز داره و اگر داره در چه سطح آمپی جوابگو هست و حدود قیمت آمپش .. اگر میشه مدلی از آمپ هم که نیاز هست معرفی کنید ممنون میشم

من آمپ هایی تو آمازون دیدم که برای mp3 پلیرها هست و قیمت کمی هم داره نزدیک مثلا 50 تا 60 دلار ... آیا این آمپ ها کلا تاثیری رو صدای هدفون های فول سایز داره یا نه ؟؟ و اگر داره چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟ ( البته می خوام به pc وصلش کنم ها )
    سوال بعدیم هم اینه که :
    الان این بیتس پرو و همینطور یک مدل bose تا فردا دستم میرسه می خواستم بدونم براش آمپی می تونید پیشنهاد بدید که مناسبش مخصوصا پرو باشه ؟؟ ( کارت صدای pc هم creative platinum x-fi هست )
    دوست عزیز من اصلا در حدی نیستم که بخوام تو این موارد اظهار نظر کنم و بهتره اساتید چون Peaceful و Rezaomido هم نظر بدند اما اگه میخوای فقط با PC موزیک گوش کنی به نظرم با این کارت صوتی که داری
    Creative X-Fi Platinum نیازی به آمپ نداری چون خروجیش 330 اهمه و بعید میدونم هدفونی باشه که این نتونه درایو کنه! به همون خروجی مخصوص هدفونش بزن و از موزیکات لذت ببر
    Last edited by mrm88; 26-11-2011 at 05:10.

10. 6 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تا 150 تومن مدلای زیادی هست که تو صفحات قبل دوستان توضیح دادند اما اگه دیوایس اپلی داری من بت مدل Klipsh Image One که به تازگی اومده و خودم هم خریدم رو بت پیشنهاد میدم که واقعا صدای تمیزی داره + بیسی که از حد انتظارت فراتره ولی نه از نوعی بووومی! البته نه اینکه با دیوایس های دیگه کار نکنه ها چرا کار میکنه ولی ریموتش با اپلیا سازگاره!

من وایرلس می خوام این مدل سیم داره .و موزیک هم فقط با کامپیوتر و تو خونه گوش می دم .
    من تا صفحه قبل را دیدم توی حدود 120-150 مدل وایر لسی ندیدم. به هر حال اگه مدل وایرلس خوبی توی این قیمت هست بگید و مدل سیم دار توی همین قیمت و کلا برتری مدل سیم دار به اون را هم بگید تا من بتونم یکی را انتخاب کنم.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان گرامی سوالی داشتم

سوال بعدیم هم اینه که :
    من به طور کلی با نظر اون دوستمون موافقم و میتونی با کارت صدات گوش بدی ولی مطمئناً نمیتونی از همۀ کیفیت هدفونت استفاده کنی
    قضیۀ انتخاب آمپلی خیلی بیشتر از مشاهدۀ امپدانس و spl و امپدانس خروجی و ورودیه ، که من همیناشم نمیدونم
    ولی نگاه کن، مثلاً grado ps1000 مشخصاتش میگه که میشه با پلیر معمولی یا حداکثر آمپ 100 دلاری استفادش کرد

SPL 1mW 98
    Normal Impedance 32ohms

یا خیلی مدلای دیگه، ولی واقعاً کیفیت سیگنال خروجی از این آمپ ها میتونه کیفیت ps1000 رو نشون بده؟
    پس قضیه اینه که اگر کیفیت واقعی هدفون رو بخوای باید آمپ مناسب اون رو انتخاب کنی البته من مدل مناسب 598 و خیلی های دیگه رو نمی دونم، ولی اینا رو گفتم که به دوستان، ساختار فکری ایی رو نشون بدم که بهتره از این دید به قضیۀ آمپلی نگاه کنن.
    Last edited by rave-87; 26-11-2011 at 15:37.

13. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان گرامی سوالی داشتم

سوال بعدیم هم اینه که :
    نياز داشتنش رو كه داره ولي چه آمپي واسش مناسبتره رو نميدونم ولي تو قيمتاي پايين فيو e7 آمپ بسيار خوبيه و واسه اين هدفون هم ميتونه گزينه ي خوب و منطقي اي باشه حالا ببين نظر بقيه دوستان چيه ...

15. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •