داداش واسه ما هم داشت.
حالت: عادی
HDMI
داداش واسه ما هم داشت.
حالت: عادی
HDMI
Last edited by mzy; 04-04-2012 at 07:56.
سلام و عرض تبريك سال نو
دموي vt30 رو چه جوري غير فعال كنم؟
هر 20 دقيقه يكبار ميره رو حالت دمو و روي Dynamic mode و هر چي با دكمه انتخاب سمت راست كه off هستش رو تا حالا زدم باز فعال شده.كلافه ام كرده
لطفا راهنمايي بفرماييد![]()
Last edited by Blue Stars; 04-04-2012 at 10:46.
Cnet اروپا:
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فکر کنم شما مد shop را انتخاب کردید reset کنید مد home انتخاب کنید
سلام
دوستان خیلی ممنون از کمکاتون
با خرید st30 تعطیلات توپی رو پشت سر گذاشتم واقعا کیفیت تصویرش عالیه
الان رو مد سینما گذاشتم که قشنگ بریک این بشه بعد کم کم نور رو زیاد کنم, فقط یه سوال ایا برای شما هم پیش میاد وقتی رو مد داینامیک میذارین تصویر جا میندازه ( عین lcd قدیمیای سونی میشه )
البته شدت نورش چشم رو میزنه رو داینامیک نمی ذارم
کمک...
دیشب داشتیم تی وی می دیدیم("ST30M50)یهو تی وی خاموش شد !!! و چراغ LED پایینش شروع کرد به چشمک قرمز.و دیگه روشن نمیشه اصلا.ازپریز برق در آوردم و دوباره روشن کردم و...خلاصه روشن نمیشه اصلا دیگه.توی فرومای خارجی نگاه کردم و دیدم که هر تی وی تعداد چشمک زدناش هر کدوم یه معنی خاصی داره و میگه ایراد از کجاس و کجاش خراب شده.این 7 بار چشمک میزنه.چیز خاصی پیدانکردم که ایرادش چیه.مشکل من اینجاس که کرمانشاهم و نمایندگی و خدمات پس از فروش پاناسونیک نداره و تی وی هم بدون گارانتیه.ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن
سلام دوستان من st30 رو گرفتم اما هنوز باز نشده به دلایلی
این داستان زیر نویس چیه؟
یعنی نمیشه فیلمهای dvd رو با زیر نویس نگاه کرد؟
؟؟؟؟؟؟
میشه نگاه کرد.منظور از مشکلش با زیرنویس فارسی اینه مثل کامپیوتر که فایل زیرنویستو هم اسم فیلمت میکنی و با فلش می خوای باتلویزیونت نگاه کنی تلویزیوت نمیتونه فارسیو نشون بده.
کمک...
دیشب داشتیم تی وی( "ST30M 50 ) نگاه می کردیم که یهو خاموش شد و اون LED پایینش شروع کرد به چشمک زدن.خاموش و روشن ، از پریز در آوردم دوباره روشن کردم...خلاصه دیگه روشن نمیشه.توی فرومای خارجی پیگیر شدم و فهمیدم که تعداد چشمک زدن LED نشون میده که ایراد از کجاس و کجاش خراب شده.این 7 بار چشمک میزنه.
مشکل من اینه که کرمانشاهیم و پاناسونیک اینجا نمایندگی و خدمات پس از فروش نداره و تی وی من گارانتی هم نداره.الان موندم چیکارش کنم.اساتید ممنون میشم کمک کنین
سلام من 50st30m دارم
موقع پخش کانال های sd تصویر یه کم میلرزه
یعنی مثلا آرم شبکه یا کادر فیلم یه کم میلرزه خود تصویر نه
میشه بگید مشکل کجاست؟
حل شدنی است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)