دوستان نت از دیشب تا به حال مشکل داره
من زنگ زدم گفت دارن روش کار میکنن
این موقتی هست چون همه یوزرها مشکل دارن!!!!
دوستان نت از دیشب تا به حال مشکل داره
من زنگ زدم گفت دارن روش کار میکنن
این موقتی هست چون همه یوزرها مشکل دارن!!!!
دوست عزیز
قسمت پیام ها مشکلی نداره
به خاطر این که کاربرا از حروف انگلیسی استفاده نکنن باکس نوشتن پیام محدود به کلمات فارسی کردن
یعنی تمام حروف انگلیسی و " و . و: و ! و یک سری از کارکتر های دیگه رو اگه وارد کنید ارور میده!!!
برای این که پیامت ارسال بشه فقط باید فارسی تایپ کنی!!!!!!
نباید کرکتر مثل ! , توی متن باشه فقط حروف الفبا استفاده کنید
حتما خودتون پیام اعتراض بنویسید به دوستانتون هم بگید اینکارو بکنن یکی از آشناها توی مخابرات کار میکنه بهم تاکید میکرد حتما پیام اعتراض بنویسید تعداد زیاد باشه میتونه تاثیر گذار باشه
نامه اعتراضم هم دیدید صفحه قبل که یه جواب سربالا بهش داد لعنت به همه این دزدهای دروغگو
امروز بودم مخابرات که ببینم میشه 1کاری کرد تا اون سیستم قدیمی روتمدید کنیم
با ابوی رفتم تا به قول معروف سنبه پرزور باشه،کلی شکایت دوستان رو هم کردم
پیش عموجان ومعاونین ولی نشد که نشد!
اما 1نکته که امروز فهمیدم اینه که این دزدا ازخدا بیخبر 1کار خیلی جالبی انجام دادن
دوستانی که مشکل سرعت سرویس حجمی دارن توجه کنن!سرویس حجمی رو
خودشون برای 1ماهه محدود بستن!نهایت 120 دیگه نمیشه باید6 ماه یا 1ساله
بگیری تا بهت سرعت 400تارو بدن!خیلی ناراحت کننده بود برام!
ولی میگفتن اعتراض کنید چون خودشون هم ناراضی هستن برای کاهش مشتری
هاشون!درضمن فعلا هم تغیری صورت نمیگیره وهمین آشه وهمین کاسه!![]()
دوستان من 512 نامحددد دارم سرعت ها رو واقعی کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروز سرعت افتضاحه![]()
نه خیر دوست عزیز
ظاهرا مشکل برطرف شده
سرعت من الان رو 200 هستش
واقعا باید گفت خدایا شکرت
این دلخوشی رو از ما نگیر.....
اقا علی من امروز رنگیدم به آقای علی پور امروز بهم گفت بیا نامه کتبی بنویس تا بیام از سرعتت عکس بگیرم بفرستم واسه مرکز. اون خانمه هم که به تلفن ها جواب میده گفت که چند نفری این مشکل سرعت 50 کیلوبایت رو دارن و منو به علی پور ارجاع داد. ولی میشه اطمینان داشت که اگه 6 ماهه بگیریم سرعت واقعی میشه یعنی 300 400 رو داشت؟؟؟// کسی تازگیا نگرفته این سرویس 6 ماه رو؟؟!!!
دم اون کسی که این طرحو ریخته و همچین سرویسی رو به عنوان ای دی اس پرسرعت به ملت میده گرم . رئیس این تشکیلات ای دی اس ال مخابرات کیه تا ازش تقدیرو تشکر کنیم.![]()
Last edited by majideblis; 10-03-2013 at 20:08.
آن قدر اعتراض می کنیم تا دهانشان سرویس شود .
خیلی معذرت می خوام ; ما مگه چقدر عمر می کنیم که همشو صرف لود شدن فقط یه صفحه یا دانلود کردن یه فایل کنیم . مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که هر دفعه زرتی واسه ننتون تعرفه عوض می کنید . مگه ما چه گناهی کردیم . یه همبرگر هم می خوایم بخوریم می ترسیم همین هم گوشتش گوشت گربه سگ باشه . حیوون اگه بود تا حالا از رو رفته بود. خدا پدر ایرانسلو بیامرزه.
چرا تعرفه های قدیمی رو حذف کردن ؟!
من 512 یک ماهه 16 گیگ داشتم 21هزار تومان
الان دیگه نمیتونم همین رو تمدید کنم. مجبورم از این تعرفه های جدید استفاده کنم که ترافیکشون کمه یا نامحدود
512 نامحدود 24 تومن - ضریب اشتراک 1 به 8
به نظرتون چطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)