حالا تو این اوضاع نابسامان کجا میخوای بری؟
حالا تو این اوضاع نابسامان کجا میخوای بری؟
میرم شاتل تو هم بیا شاتل ,از همون اول شاتل تو مشهد ترکونده بود 2 سال پیش شاتل خط 128 میبست 4 مگ منتها شب محدود بود که مثل اینکه دیگه نیست...
سلام
این های وب هم مسخره شو در آورده ...
شرمنده صفحه اصلی speedtest رو هم نتونسته باز کنه تا تست بگیرم![]()
جالبه که با این وضعیت پهنای باندشون همین امروز چند بار تبلیغ تلویزیونی دیدم ازشون.
منم رفتم توی لیست انتظار شاتل، امیدوارم سریعتر ظریفیتشون رو زیاد کنن به منم سرویس بدن.
Sent from my HTC One using Tapatalk
روزبه من 5 بار در ساعتای مختلف و روزای مختلف تماس گرفتم حتی شکایت هم کردم اما این بیسوادا و حروم لقمه ها میندازن تقصیر کیفیت خط. . هر چقدرم می گم از ظهر خراب میشه این یعنی کمبود پهنای باند. یعنی قبلا که خلوت بود خوب بود الان اینطوری شده بازم خودشون میزنن به اون راه
خلاصه تو که خططت خوبه یه پیگیری بکن که بهونه نداشته باشن.
محسن جان بهتره یکم بیشتر فکرکنی ببین شاتل تا پریشب رو سرورهای ایران هیچ محدودیتی نداشته وفقط فیلم وسریال نمی تونستن ملت بگیرن که اونم اکسپرس لیچ رفته سرورایرانی راه انداخته که تا پریشب هم جواب می داد اما دیشب سرورایرانی هم محدود می شه وفقط ازطریق اون اکانت می شده سرعت بگیرن که اونم هزینه ایی معادل 10تومان داره وهمون اتفاق دیشب ممکنه هرلحظه برای این روشم بیفته پس به نظرمن یک چند روزی صبرکن ببینچی پیش می یاد چون شاتل جایی نمی شینه زیرش اب بره
میدونم حرفات کاملا درسته بابک جان خودم تا همین پارسال تابستون یوزر شاتل بودم و میدونم چه شرکتی هست این شاتل.
بدبختی اینه این های وب لعنتی کمبود پهنای باند داره تو روزم مشکل داریم و اینجور که معلومه درس بشو هم نیست, و باید بین پارس و شاتل به یکیشون کوچ کنم بلاخره, که البته چون تو روز با نت خیلی کار دارم احتمالا یه سرویس نامحدود پارس رو میگیرم.
منم هر روز زنگ می زنم بهانه می آرن دیتای مازندران مشکل داره،چه جالب تجهیزات مشکل داره بعد از ظهر به بعد مشکلش اوت می کنه،14 گیگ دارم،این تموم بشه کوج می کنم با این وضع،تو روز هم نمی شه با نت کار کرد![]()
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
![]()
خیلی افتضاح شده! هر 5تا 2 تا تایم اوت میده! speedtest هم که باید 2 ساعت صبر کنی تا لود شده! اگه همین وضع ادامه داشته باشه منم فسخ میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)