آقا یه رفیق ما تهران جنوب معدن قبول شده.بره یا وایسه بره پیام نور یا بره واسه سال بعد؟ به تجربی شدید علاقه داره،ولی ریاضی خوند این سه سال![]()
آقا یه رفیق ما تهران جنوب معدن قبول شده.بره یا وایسه بره پیام نور یا بره واسه سال بعد؟ به تجربی شدید علاقه داره،ولی ریاضی خوند این سه سال![]()
+++
دیگه با توجه به هزینه ای که میدن خوب هستش ....
در هر صورت که بله خوابگاههای خوبی نیستن ولی بحث این هست که رضایت میاد پایین.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
خب این بسته به علایقش دارد.مهترین عامل علاقه هست.
سلام.
چند جفت سوال..
اولین بسیار مضحک: جواب آزاد پزشکی هم اعلام شده؟
دومی کمی مضحک: شهریه علوم تحقیقات چقده؟ برای پلیمر.. حدودی حتا؟
سومی به کل سوال خوشحالی ـه.. فرض کنید جواب سراسری اومد و من شیمی کاربردی سراسری تهران قبول شدم. در عین حال پلیمر علوم تحقیقات هم قبول شدم خوب.. کودوم رو برم؟میخوام بعد لیسانس از ایران برم. با کدومش پذیرش گرفتن راحت تر میشه؟
و در آخر، شهریه شبانه چقده مثلن؟
اولین سوالت اره!
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
پیام نور که اصلا!!!!
اگه همینجوری یه لیسانس می خواد بگیره همینو بره وگرنه یه سال بشینه با همت یه رشته خوب قبول بشه.
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
عزیزم اون خوابگاه رو به شما نمی دن!
برو اول دفترچه رو بخون .نوشته فقط به سهمیه شاهدا میدن نه به همه!
غداهای دانشگاه ها هم که اصلا غذا نیست یه چیز دیگست!![]()
سلام.منم داروسازي تهران آزاد تو انتخاب اول قبول شدم ولي نميرم.اين سازمان سنجشم شورشو در اورده.بيا اعلام كن ديگه.ولي يه سوال:من تو سراسري زير گروه 2 كه مربوط به داروسازيه رتبم شده 1165 و تو انتخاب رشته هم دو تاي اول رو داروي علوم پزشكي شهيد بهشتي و تهران زدم و سومي رو زدم دانشگاه علوم پزشكي شهر خودم "ساري" .حالا احتمالش هست كه داروسازي يكي از دانشگاه هاي تهران قبول شم?تو اين چند روزه هم ميتونم اميدوار باشم? حس كنجكاويم زياده.البته اگه ازين 2 تا رد بشه تو انتخاب 3 ومم كه داروسازي ساري هست كه 200 درصد! قبولم.مرسي
بچه ها الان پنجشنبه ساعت حدود 8 صبح هستش(یکی نیست بگه برو بخواب دیگه
) با یه حساب کوچولو تقریبا حدود 50 ساعت دیگه نتایج میاد
(چقدر من بیکارم میشینم ساعت میشمارم برو بگیر بخواب دیگه
). ای خدا هرکی هرجا دوست داره قبول شه
راستی بچه ها جوابها شنبه میاد یا یکشنبه؟ چون من شنبه حساب کردم.
منم مثل تو بیکارمو ساعتا رو حساب کردم
ان شا الله شنبه شب بیاد
اگرم نه فرداش میاد
خیالی نیست
ما که حدود 2 ماه و اندی صبر کردیم یه روزه م روش![]()
خدا کنه نتایج همین امروز بیاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)