تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 645 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ویندوزم ویستا.توی safe mode هم همون صفحه سیاه میاد.
    مشکل از ویندوزه. اگه توی این محیط هم نمیره!!
    یک راه دارین!!
    اگه لپ تاپتون گارانتی هست برین و ببرین اون شرکت و بگیرن که واستون از ویندوز بک آپ بگیرن !! فقط همین چون واسه نصب ویندوز ممکنه ازتون پول بگیرن و اینا!!!
    دوم اینه اگه لب تاپ شما گارانتیش تمام شده ( هلوگرام روی در هارد کنده شده ) اگه شما سیستم خونگی (PC ) دارین و مطمعن هستین که مجهز به اسلات های ساتا هست( هارد یا دی دی رایتر ساتا داره) میتونین هاردتون رو از لپ تاپ در بیارین و از طریق یکی از پورت های برق و دیتای ساتا هارد رو به پی سی وصل کنین. وقتی سیستم بیاد بالا هاردتون شناخته شده و میتونین هر بلایی خواستین سرش بیارین.
    فقط هواستشون باشه. زیاد تخصصی نیست . واسه کسی که با کامپیوتر کار میکنه کار خیلی مشکلی نیست .فقط دقت میخواد!

من حال میکنم لپتاپمو پهن کنم رو تخت مشکلی داره ؟
    سیمش مدام وصل باشه چی میشه ؟
    مشکلی که نداره فقط باید هواستون باشه زیادی داغ نکنه. البته به مدل لپ تاپ هم بستگی داره ولی در کل بهتره این کار نشه چون کانال های ورود و خروج هوا بسته میشه و آی سی ها و و بعضی قطعات در طولانی مدت آب بشن!!

سیم هم مدام وصل باشه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

سلام دوستان من چند روزی هست که یه لپ تاپ hp pavilion dv6 2170 گرفتم ولی نمیدونم چرا از وقتی ویندوزم رو عوض کردم زمانی که نور زمینه رو کم میکنم صفحه نمایش شروع میکنم هر از چند گاهی به فلش زدن ولی اگه نور پس زمینه رو کاملا زیاد کنم این حالت به وجود نمی یاد
    مشکل از چی می تونه باشه؟
    ممکنه ویندوزت توی شناسایی LCD دچار مشکل شده باشه. تفاوتی توی رزولوشن ندیدی؟
    ممکنه بخاطر رزولوشن غیر استاندار هم باشه!! احتمالا ویندوزت درست نصب نشده!! معمولا این پرش ها بخاطر هم وجود یه چیزی کنار LCD هست که تاثیر میگذاره هم بخاطر شناسایی نشدن درست LCD به ویندوز و رزولوشن غیر استاندارد!!!( البته این نظر منه )

چندتا سوال جزئی دارم:
    1- روی لپ تاپ های سونی می شه ویندوز سون دلخواه خودمو بریزم یا حتما باید ویندوز اورجینال خودش باشه؟ آخه هیچ سی دی درایوری توش نبود. فقط با نصب ویندوز خودش درایوراش نصب میشه.
    2- توی یه تایپیک در مورد استفاده از کلید fn و کلیدهای f12,... نوشته بود و می گفت با یه نرم افزار مشکلش حل می شه ولی من تو اون سایت هائی که گذاشتند رو چک کردم و واسه مدل vpccw15fg چیزی پیدا نکردم جریان چیه میشه لینکش رو بدید؟
    3- من وقتی کابل اچ دی رو به لپ تاپ وصل و بعد به تلوزیون اچ دی وصل می کنم دیگه صدائی از لپ تاپ در نمیاد فقط از تلوزیون در میاد راهی داره که هر دو صدا رو با هم داشته باشم؟
    4 - 3 تا سی دی که به عنوان بک آپ و نصب ویندوز برای لپ تاپ سونی بوده خزاب شده می شه سی دی بک آپ یه لپ تاب دیگه از همون سری لپ تاپ رو روش نصب کرد؟ مثلا مال من vpccwfg هست می شه مال vpccw21 رو نصب کرد؟
    1- شما باید از اونجایی که خریدین درخواست دیسک ریکاوری دستگاهتون رو بکنین. اگه منصف باشن رایگان باهاتون حساب میکنن.
    ویندوز معمولی مشکلی نداره ولی باید حتما درایورهاش باشه( تازیگها خیلی از شرکت ها برای اینکه کارایی نرم افزاری رو به اجبار به دست خودشون بسپرن درایور ها رو نمیدن که همیشه یه پای یوزر تو مرکز خدمات باشه واسه نصب ویندوزو غیره...

2- یعنی چی؟ یعنی کار نکنه؟؟ کار کردن دکمه های فانکشن هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری. اگه با نصب سیستم عامل جدید حل نشه سخت افزاری هست. مشکل هم از کیبورد هست که ممکنه اتفاقی واستش افتاده باشه!!!
    باید بررسی بشه نمیشه همینطوری گفت!!

3- خوب کابل HDMI انتقال دهنده ی صدا و تصویر با همه!! نمیشه فقط تصویر رو انتقال داد. ( اگه تو تنظیماتش داشته باشه . معمولا میشه صدا تصویر یا فقط روی تلویوزون باشه یا روی هر دو. اگه شما لپ تاپتون سوکت VGA داره میتونین از طریق اون هم به تلویزون وصل کنین. اون فقط تصویر رو انتقال میده ولی HDMI کیفتی خوب متفاوتی رو داره.

4- معمولا نماینگی تمام این سی دی های ریکاوری و درایور رو داره. شما یه تماس بگیری حتما میتونن کمکتون کنن.
    اگه هم نداشته باشن با یه درایور خودتون میتونین ویندوز رو نصب کنین ( درایور رو دیگه حتما دارن )
    Last edited by Milad4171; 19-10-2010 at 20:14.

2. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ویندوز رو به ویندوز اورجینال ریستور کردم ولی مشکل بر طرف نشد
    ممکنه اشکال از آداپتور باشه چون فقط وقتی شارژر رو وصل می کنم این حالت به وجود می یاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

یکی از دوستام لپ تاپ توشیبا مدل satellite L500-202 داره
    ولی روش سیستم عامل ویندوز نصب نمیشه و خطای بایوس میده
    چجوری میتونم بایوس اونرا آپدیت کنم و ویندوز را روش نصب کنم؟ و آدرس دانلود بایوس اون را از کجا میتونم گیر بیارم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یکی از دوستام لپ تاپ توشیبا مدل satellite L500-202 داره
    ولی روش سیستم عامل ویندوز نصب نمیشه و خطای بایوس میده
    چجوری میتونم بایوس اونرا آپدیت کنم و ویندوز را روش نصب کنم؟ و آدرس دانلود بایوس اون را از کجا میتونم گیر بیارم؟
    بایوس رو هم میشه نرم افزاری آپدیت کرد هم سخت افزاری.
    ولی واسه مشکل شما.
    شما برو تو بایوس با دکمه ی Dell یا هرچیزی که قرار داره( چون فرق داره )

برو تو منوی Advance و بگرد دنبال یه چیزی به نام AHCI Configoration

پیداش کردی Disable اش کن!!! اگر اینجا که آدرس دادم پیدا نکردی. بگرد دنبال جایی که واسه تنظیمات هارد Disable و Compatible رو مشخص کرده باشه. برو بخش H.D.D
    هارد شما قفل شده واسه اینکه ویندوز غیر ارجینال روش نصب نشه!!

بایوس توشیبا خیلی دردسر داره. توصیه میکنم دست بهش نزنی.( اگه واردی که هیچی ولی اگه بار اول یا دومته هرگز بهش دست نزن چون به دردسر بعدش نمی ارزه )

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

ویندوز رو به ویندوز اورجینال ریستور کردم ولی مشکل بر طرف نشد
    ممکنه اشکال از آداپتور باشه چون فقط وقتی شارژر رو وصل می کنم این حالت به وجود می یاد
    چقدر وقته اینطور شده؟ از وقتی ویندوز عوض شد؟ اگه آره پس ارتباطی به شارژر نداره!
    واسه محکم کاری ولتاژ آمپر شارژر رو با لپ تاپ چک کن!! البته امکانش خیلی کمه که اینطور بشه!
    چون برق مستقیم توی LCD نمیره. اگه اتفاقی قراره بیفته واسه مادربرد می افته!!

6. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

1- شما باید از اونجایی که خریدین درخواست دیسک ریکاوری دستگاهتون رو بکنین. اگه منصف باشن رایگان باهاتون حساب میکنن.
    ویندوز معمولی مشکلی نداره ولی باید حتما درایورهاش باشه( تازیگها خیلی از شرکت ها برای اینکه کارایی نرم افزاری رو به اجبار به دست خودشون بسپرن درایور ها رو نمیدن که همیشه یه پای یوزر تو مرکز خدمات باشه واسه نصب ویندوزو غیره...

2- یعنی چی؟ یعنی کار نکنه؟؟ کار کردن دکمه های فانکشن هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری. اگه با نصب سیستم عامل جدید حل نشه سخت افزاری هست. مشکل هم از کیبورد هست که ممکنه اتفاقی واستش افتاده باشه!!!
    باید بررسی بشه نمیشه همینطوری گفت!!

3- خوب کابل HDMI انتقال دهنده ی صدا و تصویر با همه!! نمیشه فقط تصویر رو انتقال داد. ( اگه تو تنظیماتش داشته باشه . معمولا میشه صدا تصویر یا فقط روی تلویوزون باشه یا روی هر دو. اگه شما لپ تاپتون سوکت VGA داره میتونین از طریق اون هم به تلویزون وصل کنین. اون فقط تصویر رو انتقال میده ولی HDMI کیفتی خوب متفاوتی رو داره.

4- معمولا نماینگی تمام این سی دی های ریکاوری و درایور رو داره. شما یه تماس بگیری حتما میتونن کمکتون کنن.
    اگه هم نداشته باشن با یه درایور خودتون میتونین ویندوز رو نصب کنین ( درایور رو دیگه حتما دارن )[/QUOTE]

در مورد مشکل دوم که توضیح دادید دیگه وقتی دکمه fn رو میگیرم و f7 رو میزنم که تصویر با vga تغییر کنه دیگه کار نمیکنه توی تایپیک مشکلات جزئی گفته بعد نصب ویندوز یه برنامه به نام vaio luncher نصب کنم که این مشکل حل شه ولی من برای این لپ تاپ این نرم افزار رو پیدا نکردم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

در مورد مشکل دوم که توضیح دادید دیگه وقتی دکمه fn رو میگیرم و f7 رو میزنم که تصویر با vga تغییر کنه دیگه کار نمیکنه توی تایپیک مشکلات جزئی گفته بعد نصب ویندوز یه برنامه به نام vaio luncher نصب کنم که این مشکل حل شه ولی من برای این لپ تاپ این نرم افزار رو پیدا نکردم.
    آره.

معمولا توی درایور هست!
    اینو یه چک بکن لانچر سونی هست توی یه سایت پیدا کردم ( خودم ندارم که تست کنم. ولی بگیردی پیدا میشه هاا )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. پسرخاله من یه لپ تاپ سونی گرفته سیستمش کلا 64 بیتیه. روش هر بازی که نصب کردم بازیها به سختی اجرا میشدند. میخوام ببینم به 64 بیتی بودن سیستمشه؟! اگه ویندوز 32 بیتی روش نصب شه مشکل حل میشه؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بخاظر کارت گرافیک ضعیفشه حتما شما بگو چه مدلی تا بهتر بشه بگیم؟

12. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدلش یادم نیست چی بود ولی سی پی یوش فکر کنم 1.9 cor i7 بود رمش 4 گیگ بود و گرافیکش هم geforce 320 1G بود فکر کنم. ویندوز اورجینالشم 7home pre 64 bit بود. در ضمن بازی هایی که نصب میکردم 32 بیتی بودند.
    آخه من نمیدونم سیستم به این خوبی چرا بازی هایی که تو سیستم ضعیفتر اجرا میشن رو نمیتونه اجرا کنه؟!

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مدلش یادم نیست چی بود ولی سی پی یوش فکر کنم 1.9 cor i7 بود رمش 4 گیگ بود و گرافیکش هم geforce 320 1G بود فکر کنم. ویندوز اورجینالشم 7home pre 64 bit بود. در ضمن بازی هایی که نصب میکردم 32 بیتی بودند.
    آخه من نمیدونم سیستم به این خوبی چرا بازی هایی که تو سیستم ضعیفتر اجرا میشن رو نمیتونه اجرا کنه؟!
    بازی هیچ ارتباطی به 32 یا 64 بیت بودن ویندوز نداره !!

درایور گرافیک رو به روز رسانی کنید !!

15. 2 کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •