تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 639 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام دوستان، دو سوال دارم
    کدوم بانک بالاترین سود به حساب ارزی میده؟ یورو یا دلار
    کدوم بانک یا موسسه بالاترین سود میده به حساب تومانی عادی یا روزشمار ؟
    توصیه دارم حساب ارزی اصلا باز نکنید. نهایت سودش 5 درصد یا 6 درصده دلاری. اصلا به صرفه نیس. بانک صادرات و گردشگری و خیلیای دیگه اون سود رو میدن. یکساله البته
    حساب تومانی همه بانکها ثابته یکساله 15 درصد و روز شمار 10 درصد ولی شما اگر پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشید که صندوقهای بانکها سود 18 تا 22 درصد رو میدن. اونم کمی ریسک داره. صندوق بانک شهر پارسیان تجارت سامان ...
    Last edited by shangil; 31-12-2016 at 11:02.

2. 3 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود،از دوستان کسی صندوق اقتصاد نوین داره،میخوام بدونم این دو ماه قبل،چند درصد سود داده؟
    تا حالا زیر نوزده درصد داده؟نوزده درصدش تضمین شده است یا نه؟
    فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
    Last edited by dvb595959; 31-12-2016 at 12:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

توصیه دارم حساب ارزی اصلا باز نکنید. نهایت سودش 5 درصد یا 6 درصده دلاری. اصلا به صرفه نیس. بانک صادرات و گردشگری و خیلیای دیگه اون سود رو میدن. یکساله البته
    حساب تومانی همه بانکها ثابته یکساله 15 درصد و روز شمار 10 درصد ولی شما اگر پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشید که صندوقهای بانکها سود 18 تا 22 درصد رو میدن. اونم کمی ریسک داره. صندوق بانک شهر پارسیان تجارت سامان ...
    مرسی، مشکل من اینه حساب پسنداز تومانی بزرگی دارم و الان وقتشه با این مقدار پول کاری کنم. من شخصا خواستم خانه یا آپارتمانی بخرم ولی ایال متقده اجاره دادن دردسر زیادی داره. به این دلیل همون حساب ارزی یک نو سرمایه مثل خونست، محکم سر جاش میمونه و همون ۵% سودش تغریبا مثل کثب اجاره بدون دردسره

میدونین ماه های آینده پر از تحولاته، رییس جمهری trump، انتخاب رییس جمهور ایران، حذف ریال و یک صفر و جاگزین به تومان، افزایش نرخ دولتی دلار به ۳۳۰۰ تومان، احتمال افزایش تورم، و..و...و.. ملجم به کثر ارزش تومان و افزایش همه قیمتها، از غذا تا بنزین تا زمین و خانه. به این دلیل خواستم پسندازها را رو موقع سرمایه گذاری کنم، خانه یا آپارتمان بخرم ولی همین تبدیل به ارز مثل اون محکم و ارزش مثل تومان پایین نمیره
    Last edited by dadash42; 31-12-2016 at 15:35.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مرسی، مشکل من اینه حساب پسنداز تومانی بزرگی دارم و الان وقتشه با این مقدار پول کاری کنم. من شخصا خواستم خانه یا آپارتمانی بخرم ولی ایال متقده اجاره دادن دردسر زیادی داره. به این دلیل همون حساب ارزی یک نو سرمایه مثل خونست، محکم سر جاش میمونه و همون ۵% سودش تغریبا مثل کثب اجاره بدون دردسره

میدونین ماه های آینده پر از تحولاته، رییس جمهری trump، انتخاب رییس جمهور ایران، حذف ریال و یک صفر و جاگزین به تومان، افزایش نرخ دولتی دلار به ۳۳۰۰ تومان، احتمال افزایش تورم، و..و...و.. ملجم به کثر ارزش تومان و افزایش همه قیمتها، از غذا تا بنزین تا زمین و خانه. به این دلیل خواستم پسندازها را رو موقع سرمایه گذاری کنم، خانه یا آپارتمان بخرم ولی همین تبدیل به ارز مثل اون محکم و ارزش مثل تومان پایین نمیره
    قطعا تو این شرایط حساب سپرده ارزی یه انتخاب خوبه ولی باید ریسک نرخ ارز رو بپذیرید. بانکهای خصوصی معمولا سود ارزی بیشتری میدن مثل سامان و پارسیان و خاورمیانه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وقت بخیر
    100میلیون رو تو بانک بزارم چقدر سود می ده؟ بانکی هستش که پول بعد چند سال بمونه بهش مبلغی اضافه بشع؟ شرایطش چطوره؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

وقت بخیر
    100میلیون رو تو بانک بزارم چقدر سود می ده؟ بانکی هستش که پول بعد چند سال بمونه بهش مبلغی اضافه بشع؟ شرایطش چطوره؟
    اگر منظورتون سود غیر رسمیه بهتره به خود بانکها مراجعه کنید. با این مبلغ من همیشه پیشنهادم بانک خاورمیانست ولی ممکنه بانکهای دیگه به واسطه نیاز نقدینگی الان حاضر بشن سود بالا بدن ممکنه هم نباشن.
    سود حساب روی حساب اضافه میشه دیگه سوال دومتون منظورش روشن نیست!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

واللا تو این شرایط شاید بشه گفت حساب ارزی هم میتونه گزینه باشه ولی به نظر من باز هم درست نیست. فقط دقت کنید در قرارداد ذکر شده باشه که پول رو بعدا به دلار میدن بهتون نه ریال.
    بازم میگم اون 5 درصد یکساله هست روزشمار خیلی کمتره و شما قرارداد یکساله دارین پول رو وسط راه بردارین جریمه میشین و فک کنم این جریمه در حساب ارزی ضررش خیلی به نظر بیاد. مساله اینه شما به پولتون دسترسی نخواهید داشت مگر روزشمار که اونم بعیده بیش از دو درصد سود بون. بیشتر از اینکه ترامپ و اینا تو اقتصاد این خراب شده تاثیر داشته باشن خود این دولت و اناق باند و رانتش تاثیر داره و اونا خوب میدونن قبمت رو چطور تنظیم کنن!
    باز تحقیق کنید حداقل همه پولتون رو یکجا باز نکنید ارزی!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

درود،از دوستان کسی صندوق اقتصاد نوین داره،میخوام بدونم این دو ماه قبل،چند درصد سود داده؟
    تا حالا زیر نوزده درصد داده؟نوزده درصدش تضمین شده است یا نه؟
    سه تا صندوق داره کدومش میگی؟ سود معمولا تضمین شده نیس در صندوق ها . البته اسمش تضمین شده هست ولی معنی نداره.
    مثلا همه میدونن صندوق بانکها اکثرا بالای 19 میدن حالا یکی بیاد پایین مردم میبرن اون یکی بنابراین نمیزارن بیاو پایین یا همه با هم میاد پایین مثل سه ماه پیش که همگی 1 و نیم الی دو درصد کم کردن

10. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سه تا صندوق داره کدومش میگی؟ سود معمولا تضمین شده نیس در صندوق ها . البته اسمش تضمین شده هست ولی معنی نداره.
    مثلا همه میدونن صندوق بانکها اکثرا بالای 19 میدن حالا یکی بیاد پایین مردم میبرن اون یکی بنابراین نمیزارن بیاو پایین یا همه با هم میاد پایین مثل سه ماه پیش که همگی 1 و نیم الی دو درصد کم کردن
    منظور من،صندوق آتیه نوین بود.میشه اسم اون دوتا صندوق دیگه هم لطف کنید،فرقشون چیه ؟ کدوم توصیه میشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

منظور من،صندوق آتیه نوین بود.میشه اسم اون دوتا صندوق دیگه هم لطف کنید،فرقشون چیه ؟ کدوم توصیه میشه؟

توصیه میشه صندوق با درامد ثابت با پیش بینی سود گذاشته بشه پول. بقیه صندوق ها ریسکین. صندوقهای سهام و مخلوط ریسک دارن.
    من وارد جزییات نمیشم بهتره سایت هر سه صندوق رو از گوگل نگاه بکنید با این حال میتونم بگم 20 درصد و به بالا سود داده این صندوق فک کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا اخرین سودش رو ابان ماه نوشته 21.11 درصد
    میشه تقریبا حدس زد بالای 20 داده تا حالا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما برو مستقیم از بانک بپرس کسی اینجا جواب نمیده بهت!
    اونایی که صندوق گذاشتن نمیدونم چرا میترسن اطلاع رسانی کنن
    ادمای بخیلی داریم!

13. 3 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •