ببینید توضیحش برای من سخت هست اما فقط ایرانی ها نیستن که برداشتشون از زندگی غربی فقط چیزی هست که در برنامه های تلویزیونی و یا فیلم های هالیوودی هست. چندین فیلم و برنامه variety هستن که به پوچی این نوع دیدگاه پرداختن. مثلا فیلمی که جیم کری نقشش همین جور آدم بود در فیلم the cable guy و یا The Eric Andre Show که با پوچی کارهایی که در برنامه اش انجام میده، اعتبار برنامه های talkshow رو زیر سوال می بره.
یه نمونه دیگه در ایالات متحده، برداشت عمومی خوده مردم آمریکا از مردمی که ساکن منطقه آپالاچیا هستند.علاوه بر سابقه تاریخی که این مردم رو خنگ و نامتمدن نشون می داده، این برداشت تحت تأثیر فیلم های مثله Deliverance و سریال هایی مثله outsiders چندین برابر قوی تر شده. اون ها رو افرادی نشون می دهند که فقط مست هستند و به همه تج*ا*وز می کنن و خواهر و برادر (یا دختر عمو پسر عمو) با هم رابطه دارن و مشکلات ژنتیکی بسیاری به این خاطر در اون ها هست، به طوری که عقب مانده ذهنی و وحشی گیری چیزه فراگیری هست. البته بایدگفت این اتفاق ممکنه بیوفته مثلا خانواده Whitakers رو سرچ بزنید یه نمونه اخیرش هست، اما لزوما inbr*eeding یا درون زایی همه گیر نیست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
. اون قدر این قضیه در مورد stereo type های hillbilly جدی هست که در مورد تاثیراش بر رفتار خوده مردم آپالاچیا تز نوشته شده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اینکه محیط های برنامه های اجتماعی مثله اینستاگرام مسموم هستند، این مطلب واقعا چیزه تازه ای نیست. هر پلتفرم آنلاینی می تونه رفتار گله ای یه سری انسان رو چند برابر کنه.
یکی از مشکلاتی که شاید شما در موردش صحبتی نکردید، محیط های هست که اجازه می ده افرادی که زندگی معمولی اما ایزوله شده ای دارند رو به سمته افراطی شدن سوق بده. راست های افراطی و incel ها محیط های بسته خودشون رو دارن . با دنیای بیرون خودشون تعامل ندارن و محیطی که با هم تعامل دارن تالاری هست برای تأیید باورهاشون و نه نقد دیدگاهشون.
مثلا چیزی که به عنوان lov*ebo*mbing صورت می گیره در این گروه ها، وقتی که عضو جدیدی میاد، همه با حمایت عاطفی باعث می شن که اون فرد که زندگی اجتماعی نداشته و تنها بوده، طوری شخصیت اش تغییر کنه که هر کاری لازم باشه رو انجام میده تا عضو اون گروه افراطی بمونه و بترسه که بخواد حرفی بزنه که مخالف عقاید اون گروه افراطی باشه.
یا به خاطر شرایط اخیر خیلی از افرادی که طرف تئوری های توطئه نمی رفتند، به خاطر اینکه مجبور بودن در خانه بمونن و فقط پست های فی*سبوک می خوندند، این باعث شده که تعامل زیادی داشته باشن با مطالبی که اون ها رو به باور کردن این تئوری ها سوق داده. نمونه اش موح زیادی از مردم آمریکا در سال اخیر باور دارند که QAnon واقعی هست.
نظر شخصی من اینه که باید دیالوگ باشه بین نظرات مختلف و بتونیم تشخیص بدیم هر نظری و یا هر عقیده ای که بیان میشه چه پیش فرض هایی رو داشته که به این باورها ختم شده و یا چه زمینه هایی باعث بروزشون شده. این درسته که ترول ها وجود دارن و بعضی ها پول می گیرن تا فقط پست های بزنن که طرفداری از یه دیدگاه خاصی باشه اما این ها باعث نمیشه که از همه پلتفرو ها کنار کشید. تنها استثنایی که من خودم قائل میشم برای کنار کشیدن وقتی هست که خوده پلتفرم توانایی جلوگیری از این افراد که به قولا bad faith actors هستند رو نمی تونه بگیره.