تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 507 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

حالا من هم تجربه خودم رو بگم.

نه كاملا با نظر دوستان موافقم نه كاملا مخالف.

مثلا از اينستا مي شه براي معرفي خدمات خودتون استفاده كنيد و بعد يه مدت فعاليت كلي همكار پيدا مي كنيد كه مي تونن در زمينه كاري باهاتون همكاري داشته باشند. بيشتر بر مي گرده كه چجور ازش استفاده كنيد. بله يه مدت ايسنتا فقط محلي بود براي خوردن حجم نت ولي بعد من نحوه استفاده خودم رو عوض كردم و به نظرم الان خيلي هم خوبه. حتي دوستايي كه 15 سالي بود نديده بودم رو پيدا كردم.

يا تلگرام دو سه تا كانال خوب عضو هستم براي معرفي كتاب ها و بخشي از اون ها كه اونم مفيد بوده ولي از طرفي هم پيش اومده كه چون بسته هست حال و حوصله باز كردن برنامه رو نداشتم و مثلا چند پيام رو از دست دادم كه به موقع بخونم.

از واتس اپ هم براي تماس تلفني استفاده مي كنيم معمولا.

يعني نه خيلي سياهه نه خيلي سفيد. خاكستري مثل بقيه چيزها.

در مورد بحث فرهنگ سازي ش هم با هر دو دوست گرامي موافقم.

2. 4 کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2020

پيش فرض

حالا من هم تجربه خودم رو بگم.

نه كاملا با نظر دوستان موافقم نه كاملا مخالف.

مثلا از اينستا مي شه براي معرفي خدمات خودتون استفاده كنيد و بعد يه مدت فعاليت كلي همكار پيدا مي كنيد كه مي تونن در زمينه كاري باهاتون همكاري داشته باشند. بيشتر بر مي گرده كه چجور ازش استفاده كنيد. بله يه مدت ايسنتا فقط محلي بود براي خوردن حجم نت ولي بعد من نحوه استفاده خودم رو عوض كردم و به نظرم الان خيلي هم خوبه. حتي دوستايي كه 15 سالي بود نديده بودم رو پيدا كردم.

يا تلگرام دو سه تا كانال خوب عضو هستم براي معرفي كتاب ها و بخشي از اون ها كه اونم مفيد بوده ولي از طرفي هم پيش اومده كه چون بسته هست حال و حوصله باز كردن برنامه رو نداشتم و مثلا چند پيام رو از دست دادم كه به موقع بخونم.

از واتس اپ هم براي تماس تلفني استفاده مي كنيم معمولا.

يعني نه خيلي سياهه نه خيلي سفيد. خاكستري مثل بقيه چيزها.

در مورد بحث فرهنگ سازي ش هم با هر دو دوست گرامي موافقم.
    منظور منم مسدود کردن و فیلتر اینا نیست اما راه هایی هست که حداقل از ورود نوجوان های زیر 18 سال که شخصیتشون هنوز کامل شکل نگرفته جلوگیری کرد یا اونهایی که دیگه شورش رو در آوردن بهشون پیامک اخطار ارسال بشه و گوشزد بشه که اون شبکه اجتماعی یک جامعه است و مثل حیوان رفتار نکنن (گرچه من رفتار ناهنجاری از حیوانات ندیدم زیاد)
    دولت وقتی واسه جیب خودش هزار راهکار و نقشه و سیاه بازی بلده واسه فرهنگ هم باید یه کاری انجام بده

مهم ترین آسیب اینستاگرام اتلاف وقته و اینکه ما تو زمین کسانی بازی میکنیم که سودش واسه اوناست افسردگی و تخریب فرهنگش واسه ماست. حالا درست کار مفید هم انجام میشه اونجا اما ثمره این شبکه معرفی ندا یاسی ها و اون یارو دختر بازه و سحر تبر و این موجودات بوده که هر کدوم سکان فرهنگی میلیون ها انسان (اکثرا کودک و نوجوان) رو به دست گرفتن ترسناک نیست؟ من با این سنم هنوز وقتی چند ماه با یه نفر گرم میگیرم یه سری رفتارهام شبیه اون طرف میشه چرا یه دانشمند انقدر فالور نداره یه انسان موفق انقدر فالور نداره هرچی انسان مشکل دار و ناهنجاره میلیونی طرفدار داره یعنی اکثریت کج سلیقه شدن

4. 3 کاربر از هیلمن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

منظور منم مسدود کردن و فیلتر اینا نیست اما راه هایی هست که حداقل از ورود نوجوان های زیر 18 سال که شخصیتشون هنوز کامل شکل نگرفته جلوگیری کرد یا اونهایی که دیگه شورش رو در آوردن بهشون پیامک اخطار ارسال بشه و گوشزد بشه که اون شبکه اجتماعی یک جامعه است و مثل حیوان رفتار نکنن (گرچه من رفتار ناهنجاری از حیوانات ندیدم زیاد)
    دولت وقتی واسه جیب خودش هزار راهکار و نقشه و سیاه بازی بلده واسه فرهنگ هم باید یه کاری انجام بده

مهم ترین آسیب اینستاگرام اتلاف وقته و اینکه ما تو زمین کسانی بازی میکنیم که سودش واسه اوناست افسردگی و تخریب فرهنگش واسه ماست. حالا درست کار مفید هم انجام میشه اونجا اما ثمره این شبکه معرفی ندا یاسی ها و اون یارو دختر بازه و سحر تبر و این موجودات بوده که هر کدوم سکان فرهنگی میلیون ها انسان (اکثرا کودک و نوجوان) رو به دست گرفتن ترسناک نیست؟ من با این سنم هنوز وقتی چند ماه با یه نفر گرم میگیرم یه سری رفتارهام شبیه اون طرف میشه چرا یه دانشمند انقدر فالور نداره یه انسان موفق انقدر فالور نداره هرچی انسان مشکل دار و ناهنجاره میلیونی طرفدار داره یعنی اکثریت کج سلیقه شدن
    بله حرف شما کاملا حقیقت هست
    مردم کشور ما فقط از غرب چیزهای منفی رو یاد گرفتند و فقط از دید بصری می‌بینند که گویا دنیای غرب یک دنیای کاملا مرفح و تفریحی هست.
    غرب خیلی چیزهای خوبی هم داره که ملت باید دنبال آنها باشند.
    برای من جالب است ابتدایی ترین چیزهای بشری مانند غریزه جنسی برای کشور ادعای ١٠٠٠ ساله شده نقطه عطفی نوپا که به اشکال مختلف خودشو نشون میده چیزی که در تمامی کشور ها حتی کشورهای هم مذهب و همسایه پدیده عجیبی نیست.

غرب این همه مزایای خوب داره، کارنامه علمی ، فرهنگی و اجتماعی که افسوس جماعت کنونی ما فقط فرهنگ غلط پذیری آنرا یاد میگیرند.

چنین چیزی دیگر نیاز به فرهنگ سازی ندارد، قرن ٢١، تحصیلات اکادمیک، فرهنگ خانوادگی.
    فرهنگ سازی اگر ١٠٠ سال پیش بود عنوان قشنگی بود ولی الان اصلا قشنگ نیست چون معنی و مفهوم ندارد، بشر در عصر اینترنت دیگر نیاز به توضیح فرهنگ ندارد. یعنی کی؟!
    حتما یکی باید بالای منبر برود تا بفهمند؟!
    اتفاقا ملت خوب فرهنگ را می‌فهمند اما از انجام آن سر باز میزنند. این نشانه بی فرهنگی نیست این نشانه بی مسئولیتی و پوچی است.

ایرانیان تمایل عجیبی به فرهنگ غربی دارند در صورتی که فرهنگ خود را فراموش کردند. البته دلیل این تمایل ریشه در کشور داری دارد.

دیروز ظهر در برنامه طبیب شبکه ٣ یک دکتر روانشناسی آورده بود (مزدور اطلاعاتی ماله کش حدود ٧٠ ساله) به مناسب آماده شدن برای شب یلدای ایرانی ، ایشون خیلی شمرده صحبت می‌کرد و درباره رفتار کردار و فرهنگ مردم سخن می‌گفت که ملت را به آرامش ، سعه صدر در امور زندگی و روابط حسنه خانوادگی تشویق مینمود، خوب تا اینجا خوب و قشنگ ، ناگهان در میان سخنان یا انتهای آن سخنی از یک شخص مذهبی (عرب) آورد و سخن او را قوت قلب و تشویق به مثلا رفتار حسنه مردم و الگویی معرفی نمود.

خوب ای دکتر بی هویت مزدور وقتی که هویت خود و کشورت را فراموش کردی و هیچ سخنی از مردان و زنان این سرزمین نمی‌گویی دیگر چه انتظاری از تبعیت نوع و سبک زندگیشان به سیاق خود داری.

ایران از باستان تا کنون این همه شخصیت ملی و تاریخی دارد دریغ از بیان و سخنان هیچکدامشان. نتیجه؟! نتیجه دوری مردم ، یک ملت از فرهنگ و هویت خود و سپردن به جایگزینی فرهنگ غربی و یا دیگر میشود که نتیجه اش را هر لحظه در هر جا میبینیم و لمس میکنیم.
    Last edited by italodance; 21-12-2020 at 22:33.

6. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ببینید توضیحش برای من سخت هست اما فقط ایرانی ها نیستن که برداشتشون از زندگی غربی فقط چیزی هست که در برنامه های تلویزیونی و یا فیلم های هالیوودی هست. چندین فیلم و برنامه variety هستن که به پوچی این نوع دیدگاه پرداختن. مثلا فیلمی که جیم کری نقشش همین جور آدم بود در فیلم the cable guy و یا The Eric Andre Show که با پوچی کارهایی که در برنامه اش انجام میده، اعتبار برنامه های talkshow رو زیر سوال می بره.

یه نمونه دیگه در ایالات متحده، برداشت عمومی خوده مردم آمریکا از مردمی که ساکن منطقه آپالاچیا هستند.علاوه بر سابقه تاریخی که این مردم رو خنگ و نامتمدن نشون می داده، این برداشت تحت تأثیر فیلم های مثله Deliverance و سریال هایی مثله outsiders چندین برابر قوی تر شده. اون ها رو افرادی نشون می دهند که فقط مست هستند و به همه تج*ا*وز می کنن و خواهر و برادر (یا دختر عمو پسر عمو) با هم رابطه دارن و مشکلات ژنتیکی بسیاری به این خاطر در اون ها هست، به طوری که عقب مانده ذهنی و وحشی گیری چیزه فراگیری هست. البته بایدگفت این اتفاق ممکنه بیوفته مثلا خانواده Whitakers رو سرچ بزنید یه نمونه اخیرش هست، اما لزوما inbr*eeding یا درون زایی همه گیر نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

. اون قدر این قضیه در مورد stereo type های hillbilly جدی هست که در مورد تاثیراش بر رفتار خوده مردم آپالاچیا تز نوشته شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد اینکه محیط های برنامه های اجتماعی مثله اینستاگرام مسموم هستند، این مطلب واقعا چیزه تازه ای نیست. هر پلتفرم آنلاینی می تونه رفتار گله ای یه سری انسان رو چند برابر کنه.

یکی از مشکلاتی که شاید شما در موردش صحبتی نکردید، محیط های هست که اجازه می ده افرادی که زندگی معمولی اما ایزوله شده ای دارند رو به سمته افراطی شدن سوق بده. راست های افراطی و incel ها محیط های بسته خودشون رو دارن . با دنیای بیرون خودشون تعامل ندارن و محیطی که با هم تعامل دارن تالاری هست برای تأیید باورهاشون و نه نقد دیدگاهشون.
    مثلا چیزی که به عنوان lov*ebo*mbing صورت می گیره در این گروه ها، وقتی که عضو جدیدی میاد، همه با حمایت عاطفی باعث می شن که اون فرد که زندگی اجتماعی نداشته و تنها بوده، طوری شخصیت اش تغییر کنه که هر کاری لازم باشه رو انجام میده تا عضو اون گروه افراطی بمونه و بترسه که بخواد حرفی بزنه که مخالف عقاید اون گروه افراطی باشه.

یا به خاطر شرایط اخیر خیلی از افرادی که طرف تئوری های توطئه نمی رفتند، به خاطر اینکه مجبور بودن در خانه بمونن و فقط پست های فی*سبوک می خوندند، این باعث شده که تعامل زیادی داشته باشن با مطالبی که اون ها رو به باور کردن این تئوری ها سوق داده. نمونه اش موح زیادی از مردم آمریکا در سال اخیر باور دارند که QAnon واقعی هست.

نظر شخصی من اینه که باید دیالوگ باشه بین نظرات مختلف و بتونیم تشخیص بدیم هر نظری و یا هر عقیده ای که بیان میشه چه پیش فرض هایی رو داشته که به این باورها ختم شده و یا چه زمینه هایی باعث بروزشون شده. این درسته که ترول ها وجود دارن و بعضی ها پول می گیرن تا فقط پست های بزنن که طرفداری از یه دیدگاه خاصی باشه اما این ها باعث نمیشه که از همه پلتفرو ها کنار کشید. تنها استثنایی که من خودم قائل میشم برای کنار کشیدن وقتی هست که خوده پلتفرم توانایی جلوگیری از این افراد که به قولا bad faith actors هستند رو نمی تونه بگیره.
    Last edited by salman2003; 22-12-2020 at 04:33.

8. این کاربر از salman2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دزد ها روش ها مختلفی دارن برای اینکه ببینن کدوم خونه خالی هست نیست کی هستن کی نیستن

مثلا با موتور سریع رد میشن یه چیزی پرت میکنن تو حیاط خونه تون مثل یه تیکه سیم یه دمپایی یا یه قلوه سنگ

بعد از چند روز بر میگردن ببینن هنوز سرجاش هست یا نه ...

یه روش دیگه که تو کلانشهر ما اجرایی شده اینه که :

زنگ میزنن یه فست فود ، سفارش غذا میدن به آدرس شما. میگن پولشم ما دم در حساب میکنیم
    بعد اگه غذا برگشت خورد کسی نبود ، هیچی دیگه مشغول به کار میشن ..

10. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

دزد ها روش ها مختلفی دارن برای اینکه ببینن کدوم خونه خالی هست نیست کی هستن کی نیستن

مثلا با موتور سریع رد میشن یه چیزی پرت میکنن تو حیاط خونه تون مثل یه تیکه سیم یه دمپایی یا یه قلوه سنگ

بعد از چند روز بر میگردن ببینن هنوز سرجاش هست یا نه ...

یه روش دیگه که تو کلانشهر ما اجرایی شده اینه که :

زنگ میزنن یه فست فود ، سفارش غذا میدن به آدرس شما. میگن پولشم ما دم در حساب میکنیم
    بعد اگه غذا برگشت خورد کسی نبود ، هیچی دیگه مشغول به کار میشن ..
    سلام و تشكر مطلب بسيار مفيدي بود.

حالا روش كار در محل زندگي ما در تهران به اين صورت هست كه حدودا 5 الي 7 پيرمرد هستند كه كل محل دست شون هست يعني با ماشين تو كوچه پس كوچه ها چرخ مي زنن و آمار مي گيرن. مثلا ميان تو كوچه ما سر كوچه واي ميستن چندتا خونه كه صاحبان شون آشنا هستن و مشخص هست كه هميشه هستن مابقي خونه ها رو كشيك مي كشن كه چه تايم هايي طرف نيست يا مي ره بيرون يا چند نفر ساكن هر خونه هستن و خلاصه آمار كامل دارن. حالا اين وسط چند نفر از هم محلي ها كه جريان رو مي دونن ماهانه به اين ها پول مي دن به هواي همين كشيك هاشون يا مثلا حق سرايداري كه خونه شون رو نزنن. يه چيز جالب تر اينكه اين ها خودشون بنگاه معاملات ملكي دارند و مثلا خونه هايي كه چند سال خالي هست رو شناسايي كردن و به محض اينكه صاحب شون از خارج از كشور مياد پاپي مي شن و به بهانه مثلا وضعيت ارز و ... خونه رو مفت از چنگ شون در ميارن مثلا الان محل متري 42 تومن هست همين ماه قبل يه خونه رو متري 30 تومن از چنگ طرف درآوردن. يه راه ديگه درآمدشون كه غير قابل باور هست توزيع مواد هست. البته من تا حالا به چشم خودم نديدم ولي از همسايه ها شنيدم. خونه ما رو 4 بار زدن. با اينكه درب ضد سرقت داشتيم، دوربين داشتيم، تمام شيشه هاي خونه محافظ فلزي دارند. پليس گفت ما مي دونيم كار كي هست ولي اين چند ساله كه خبري نشده. اتفاقا آخرين بار هم همين تابستون خونه رو زدن. قشنگ عكس و فيلم شون هم هست.

12. 2 کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه angel7animation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دشمن موفقیت : تو فکر و خیال رفتن

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

دوستان هنگام خرید اجناس خوراکی و غذایی ، خیلی دقت کنید . برخی افراد سودجو قسمت سال تاریخ رو پاک میکنن و در واقع شما تاریخ عادی رو میبینید

ولی برای سال گذشته هست و فاسد شده در این مورد خیلی دقت کنید .

اجناس بسته بندی شده توسط افراد متفرقه رو نخرید چون فاسد شده اند ! مثلا چیپس داخل پلاستیک بسته بندی شده نخرید با بیسکوئیت های که در کارخونه

تولید میشه ولی بسته بندی نایلونی داره . این ها جنس هایی که فاسد شدن رو جلدشو پاره میکنن و دوباره در بسته بندی پلاستیکی با قیمتی ارزون به فروش

میرسونن

15. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

گول حرف مردم و فلان دختر و دوست و فلانی رو نخورید که سنتون رسید ٣٠ و بیشتر باید حتما از خانواده جدا بشید و خانه مجردی و خرج این و اون نمی‌دونم یارو هنوز با پدر و مادر زندگی می‌کنه خیلی بده و.....

این صحبت هم برای پسران هست هم دختران

تا زمانی که ازدواج نکردید خرج بیخودی نمی‌دونم خونه مجردی و خرید برای مایحتاج روزمره آن ....اصلا نکنید.
    کار کنید و پس‌انداز کنید و برای آینده خانواده آتی خودتان نگاه دارید. من خیلی از مردان رو تو فامیل و آشنا دیدم پس‌انداز کردن حسابی و سر ۴٠ سالگی ازدواج کردن والان خیلی هم راحت و آسوده هستند.

صحبت سن ازدواج نیست صحبت عدم خرج بیخودی برای این و اون و چیزهایی که واقعا به هیچ درد نمیخوره هست و حیف از دست دادن سرمایه و وقت غیر قابل بازگشت آن.

در آخر گور بابای حرف این و اون که به هیچ دردی نمیخوره.
    Last edited by italodance; 03-01-2021 at 20:38.

17. 6 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

گول حرف مردم و فلان دختر و دوست و فلانی رو نخورید که سنتون رسید ٣٠ و بیشتر باید حتما از خانواده جدا بشید و خانه مجردی و خرج این و اون نمی‌دونم یارو هنوز با پدر و مادر زندگی می‌کنه خیلی بده و.....

این صحبت هم برای پسران هست هم دختران

تا زمانی که ازدواج نکردید خرج بیخودی نمی‌دونم خونه مجردی و خرید برای مایحتاج روزمره آن ....اصلا نکنید.
    کار کنید و پس‌انداز کنید و برای آینده خانواده آتی خودتان نگاه دارید. من خیلی از مردان رو تو فامیل و آشنا دیدم پس‌انداز کردن حسابی و سر ۴٠ سالگی ازدواج کردن والان خیلی هم راحت و آسوده هستند.

صحبت سن ازدواج نیست صحبت عدم خرج بیخودی برای این و اون و چیزهایی که واقعا به هیچ درد نمیخوره هست و حیف از دست دادن سرمایه و وقت غیر قابل بازگشت آن.

در آخر گور بابای حرف این و اون که به هیچ دردی نمیخوره.
    یک سری روتین ها و کلیشه های مزخرف عقب مونده جا افتاده که همه انتظار دارن انجام بدی ..رسید به 30 حتما ازدواج کنی و خونه جدا بگیری 35 بچه دار شی و ....
    باید گفت مردم سرتون رو از زندگی بقیه بکشید بیرون ...ما انسانیم و مثل گاو و گوسفند نیستیم توی گله که فقط ماده پیدا میکنه و تولید مثل میکنه...انسان اختیار داره آگاهانه زندگی و انتخاب کنه

19. 4 کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •