چه جالب!دقیقابعدپنجمین پستم خودبه خود دکمه تشکر ظاهرشد.
![]()
چه جالب!دقیقابعدپنجمین پستم خودبه خود دکمه تشکر ظاهرشد.
![]()
شاید به خاطر جینچوریکی بودن شماست![]()
----
سرور west از east حد اقل بهتره ولی حالا که انقدر تعریف کردین امریکا رو هم تست میکنم به زودی
خداییش آمریکا خیلی بهتره و اکثر پلیر هاش بازیشون خوبه ولی مشکلش پینگ بالاست
اروپا نمیگیم پلیر خوب نداره چرا داره ولی خب بخوای درصد بگیری شاید 30% خوب باشن بقیشون واقعا Noob به معنای واقعی ان![]()
آقا من میخوام از دست شما فرار کنم برم آمریکاشما هم میخواین بیایین ؟
![]()
اها unique passive کلمه ی کلیدی بود که نمی دونستم ممنون از راهنماییت![]()
دقیقا West بهتر از East.
دلیلشم اینه که تو وست فوقش با چهار تا فرانسوی یا آلمانی مواجه میشید که انگلیسی بلد نیستند ولی بازم یکم عقل و شعور دارند و یه چیزایی تایپ میکنند و کمک میکنند. (یه چیزی تو مایه های ایرانیای شوت خودمون)
ولی تو East، وای ...
هم Serbian هست (اکثر Retard ها توی آنلاین گیم ها از همین کشور میاند، اینو بعد 6 سال بازی آنلاین میگم)، هم Polish که نمیدونم چرا توی لول از 10 تا لهستانی 9 تاشون یا فیدرن یا نوب :|
کشور های متفرقه هم که بماند. تازه من چینی هم دیدم(تو بازی هی چینی مینوشت ما چیزی نمیفهمیدم
)
ولی آره، آمریکا خوبه که همشون حداقل ذره شعور بلدن و اگه انگلیسیشون فول نباشه حداقل اطلاحات ساده رو بلدن که وقتی بهشون میگی چرا ss نمیگی نگه "WAT IZ SS؟"
آخه مساله فقط بازی خوب نیست اولا اینور اصلا حرف نمی زنن اصلا احساس نمی کنی داری با آدم بازی میکنی!!
دوم اینکه اگرم میزنن چرت و پرت میگن همه ادعای پرو بودن دارن فکر میکنن فقط خودشون درست میگن
نمیگم امریکا اینجوری نیست ولی خیلی کمه (خدایی یارو ترول هم هست rage نمیکنن واقعا شخصیت دارن نه مث اینجا همه یه مشت بچه بی تربیت)
من که بیشتر غیر از بازی خوب به برقراری ارتباطش علاقه دارم (تو امریکا بازی می کنم سرحال میام همش میخندیم تو بازیا اینور اعصابم خورد میشه همش) که تو سرورهای اروپا امکانش خیلی پاینه
این که 100% مثلا من تو 1 بازیmalphite گرفتم و شرایط بازی طوری ایجاب می کرد که من 3 تا warmog بستم,اینو می دونم ,نه بحث ما سر این نبود سر پسیو infinity بود بیشتر
من هرچی صبر کردم نشد
اگه می شه بگین خودتون با چه فندق شکنی واردش می شین من برم تا بقالی سرکوچه بخرم
اگه هم بهش نیازی نیست پس باید چه قدر صبر کنم ؟
واسه منم پیش میاد گاهی اوقات,مشکل از pc یا firewall تو نیست مشکل از اینترنتت که اونم از isp مطمئنا, با .... هم درست نمیشه, این به خاطره این که League of Legends (TM) Client نمیتونه به سرور lol کانکت بشه,در این جور مواقع هیچ کاری از دست شما ساخته نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)