سلام مجدد مشخصات سخت افزاری سیستمت رو بگو ؟!
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام مجدد مشخصات سخت افزاری سیستمت رو بگو ؟!
موفق و پیروز باشید
جاوید
آقا مهدی این همه سوال رو که کردی باید دو سال وقت صرف کرد
سلام!
تاحالا شده از دلفی بترسی ؟ تا حالا گازت گرفته ؟
اول سلام ميكنم به آقا رضا![]()
دوم هم خسته نباشيد ميگم هم تبريك.(چه احساسي داري؟)![]()
و قبل ازطرح سوالات بگم كه من يكي از خوانندگان پروپاقرص تاپيك ماجراهاي من بودم(يادش به خير)جدا كه خيلي خوب مينويسي بهت تبريك ميگم
.خيلي حيف شد كه قفل شد.ولي به هر حال؛
اگه اجازي بدي چند تا سوال بي مزه بپرسم.![]()
1.هدفت تو زندگي؟![]()
2.سرمايي يا گرمايي؟
3.ماشين مورد علاقه؟![]()
4.نظرت در مورد ورزش؟رشته ورزشي؟![]()
5.فوتبالت خوبه؟فوتبال دوست هستي؟از تيمهاي خارجي بيشتر چه تيمي رو دوست داري؟![]()
6.از چه موسيقي خوشت مياد؟![]()
7.يظرت در مورد ايرانگردي چيه؟به كجاهاي ايران سفر كردي؟
8.اهل خاطره يا سفرنامه نويسي هستي؟راستي نمره انشات تو مدرسه خوب بود؟(رقمش مهم نيست)![]()
9.كلا آدم شيطوني هستي؟![]()
10.تو دبستان،مدرسه،دانشگاه اهل كل انداختن با استادا يا معلمها بودي؟![]()
11.نظرت در مورد خانمها.![]()
12.چه رنگي رو بيشتر دوست داري؟
13.قبلا فكر كنم تو تاپيك ماجراهاي من(خدا بيامرز)گفته بودي پشت فرمون هم ميشيني؛حالا اگه به كسي(فرض كن عابر پياده يا..........)بزني،در ميري يا پاي همه چيزش مي ايستي.اصلا شده تا حالا؟
14.به نظرت هيچ جور نميشه با دلفي كنار بياي؟![]()
15.چند وقته تو p30 هستي؟تو چند تا فروم عضوي؟تو كدوم بيشتر فعالي؟
ميدونم خسته شدي پس بقيشو ميذارم واسه دفعه بعد.
BYe
تو كه مايه داري. دلفي رو از صاحبش بخر و سر به نيستش كن. اگه سراغشو گرفتند بگو هديه دادم به يكي از دوستام اونم بردش خارج
سلام مهدی جان خوبی کم پیدایی سوالاتت زیاد هم کوچلو نیست ها
1=خداییش من همیشه شمارو توی انجمن متفرقه میبینم شاید به این دلیل باشه که کمتر به سایر فرومها سر میزنم
2=اواتور با نمکی داری چند وقت پیش برای درست کردن کارت پستال شرمنده بدون اجازه شما اواتور شما رو سیو کردم
3=وای وای ازین ضد حال
ضد حال بستگی به موقعیت های مکانیش ممکنه معانی مختلفی داشته باشه
یک مثال بزنم من امروز با هزار میل و ارزو بازی گوتیگ رو نصب کردم دیدم سسیتم نکشید
در کل ضد حال یعنی با خوشحالی انتظار یک چیزی رو میکشی که در عمل ان چیز رخ نمیده
4=سوتی زیاد دادم بخصوص دیروز ماجرا ازین قراره که نانوای محلمون ساعت 9 برای صبحانه دست از کار میکشه تا ساعت نه ونیم منم ساعت ده رفتم یک چند دقیقهای وایستادم تا نوبتم بشه که یک خانم که از همسایه هامونه امد گفت نوبت منه نیم ساعت قبل امدم نوبت گرفتم رفتم منم گفتم اینکه نمیشه منم نیم ساعت قبل امدم دیدم صبحانه میل میکنند برگشتم که دیدم شاطر بد جوری نگام کرد و بعد گفت اقا رضا ما امروز اصلا برای صبحانه کارو تعطیل نکردیم حین کار یک چیزی خوردیم خیلی بد شد حسابی ضایع شدیم بهر حال اینه سزای ادم دروغ گو
5=در مورد عکس دلفی بارها گفتم متاسفانه برای گوشیم کابل نتونستم پیدا کنم هر وقت پیدا کردم چشم حتما اپلود میکنم
6=اره اما به نظرم دیانا از همه بهتر بود منکه لذت بردم البته عسل بانو هم جوابهای جالبی داد
7=در مورد بن شدم ازین که دسترسی مومن خدا به انجمن متفرقه قطع شد خوشحال شدم حالا هم نمیدونم باز توی انجمنه یا نه
8=به نظرم بن کردن زیاد هم بد نیست هستند کسانی که باید حتما بن شند اما من یکی شخصا از مافیا خوشم میاد با اینکه دست به ترشی کردن خیلی خوبه
9=![]()
![]()
![]()
10=من تو شعر اصلا ذوق و استعدادی ندارم هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید
فقط همین که خیلی هم بی مزه است
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
اگر جواد نکونام نباشد هرگز
ببخشید دیگه اگر بد شد چون اصلا شعر بلد نیستم
11=حدس زدنش مشکله اما فکر کنم این شکلی باشی
قد 177 سانتی کمی تپل (من نمیدونم چرا همیشه فکر میکنم شما تپلید) سبزه با با ریش های تراشیده شده
12=هیچ کدام فقط لنگه کفش من خودم امتحان کردم مگسها و سوسگها هم پیشرفت کردن و به علوم مختلف منجمله مقابله با مواد حشره کش دست پیدا کردن
من خودم تابستون توی شرکت هرچی مگس کش زدم مگسها از رو نرفتند انگار داشتند به ما میخندیدند اما لنگه کفش چیز دیگریه
13و14=اره بابا خیلی هم ضایع شدیم هم ضایع کردیم البته من هیچ وقت کسی رو نه تو جمع و نه تنهای سعی نمیکنم ضایع کنم اما شده که مثلا حرفی ناخوداگاه زدم و بعد دیدم کار از کار گذشته و کسی ناراحت شده البته سعی میکنم هر طور شده از دلش دربیارم گاهی موفق شدم گاهی نه
15=همیشه یک جور احساس عشق و محبت همراه با یک احساس غم در من بوده
البته بستگی به افرادی داره که با انها برخورد میکنم و ممکنه حتی در برخورد با کسی احساس تنفر هم بهم دست بده
16=توی انجمنهای فارسی فقط همین البته اوایل توی یکی هم عضو بودم اما از محیطش خوشم نیومد حتی یک تاپیک هم نزدم الان هم نزدیک به یک سالی میشه بهش سر نزدم اما توی انجمنهای خارجی چرا زیاد از انجمن بازی بگیر تا انجمنهای علمی تخصصی اما بیشتر توی این فروم هستم چون برام لذت بخشه
17=همیشه نه گاهی یادش بخیر یکسالی از یک ------ استفاده میکردم محشر اما بلاخره لو رفت و دو ماهی میشه ------ کار نمیکنه توی ارومیه گاهی سایتهای جالبی هم فیلتر میشه مثلا flysat که برای پیدا کردن فرکانس ماهواره است فیلتره
یا مای اسپیس که به نظرم دلیلی برای فیلتر کردنش نیست من چون خودم یک اکانت توی مای اسپیس دارم برای وارد شدن از فیلتر شکن استفاده میکنم
18=به نظرم ایرانسل خوب میاد وعده داده mms و اینترنت رو راه میندازه اگر اینطور باشه خوبه سیم کارت مخابرات اصلا کیفیت خوبی نداره منکه ازش راضی نیستم
19و 20
=اره همشونو من یکی که طرفدار برنامه های طنز بخصوص برنامه های مهران مدیری هستم
این اقای مدیری قیافه بانمکی داره اما اصلا صداش خوب نیست نخونه
21=شبهای برره عالی بود اما باغ مظفر نه تنها قل مرادش خوب بود
22= اره فکر کنم شما هم بشید اما کیشو فکر کنم دو نفر بعد از من
23=خیلی جالبه اصلا تا حالا به چرخهاش فکر نکردم اما به نظرم در کل 4 تا داشته باشه با یک چرخ کوچلو جلوش باید ایندفعه دقت کنم
24=در مورد قطار هم 12 ضربدر 4 کنیم باید بشه 48 تا اما به احتمال زیاد باید بیشتر باشه
25=شاید به دلایل زیر
هوا خیلی گرمه
یا تحت موقعیتهای خاص قرار میگیرید در نتیجه عرق میکنید
ممکنه خدای نکرده توی تابستون پرکاری تیرویید میگیرید
ممکنه زیاد ورزش میکنید مثلا ورزش سنگین
و شاید های دیگر
26=اره خیلی با اکثر گداهای شهر رفیق فابریک هستیم
در کل اره اگر کسی چیزی ازم بخواهد معمولا نه نمیگم بخصوص اگر ادم نیازمندی باشه
27=متاسفانه اره چون درامدم خوبه لذا دست به خرج کردنم هم خوبه
28=با دیال اپ 26 و با asdl 128
29=اینو نه البته چند وقت پیش یک مقاله ای خوندم اما الان حظور ذهن ندارم باید بگردم مقاله رو پیدا کنم بعد بهت جواب میدم
30=باید اول مرغ بوجود امده باشه
چون ان ماده ای که باعث افرینش شده نمیتونسته ابتدا تخم مرغو بوجود اورده باشه (حالا چرا فیلسوفان گیر دادن به مرغ و تخم مرغ به جای ان اگر کمی در مورد ماده افرینش تحقیق میکردن بهتر بود)
31=پسر من اصلا زیاد مطالب علمی نمیبخونم (بجز موارد مربوط به امار)لذا شرمنده در این مورد هم اطلاع چندانی ندارم
32=چون دلیلی برای این کار ندارم
33=نبخشم چه کنم یک کاری نباید بشه اما وقتی شد دیگه شده لذا اگر نبخشم جز اینکه کار خرابتر بشه مسلما بهتر نمیشه در ضمن من زیاد هم کینه ای نیستم چون به هر حال همه خطا میکنیم همانطور که من انتظار دارم اگر خطایی از من سر زد منو ببخشند دیگران هم همین انتظارو دارنند
34=نه از ادمهای دورو خوشم نمیاد متاسفانه دور ور من ازین نوع ادمها خیلی زیاده
35=نه من کمتر عصبانی میشم بهتره بگم زیادی خونسردم اما اگر عصبانی بشم سعی میکنم برم بیرون
36=اینو قبلا جواب دادم(magmagf)
37=ورزش زیاد نه گاهی توی خونه وسایل بدن سازی دارم با انها کار میکنم اما توی شطرنج مهارت بالای دارم و توی بیکاری معمولا زیاد بازی میکنم
38=هیچ کدوم نه ابیم نه قرمز اصلا از هیچ کدوم خوشم نمیاد به نظرم استقلال و پیروزی 10 سال پیش خیلی بهتر از الان این دو تیمه
39=زیاد پیگیر قضیه نیستم فقط شنیدم ماجرا سر ارسال لیستها بوده من علاقه ای به باشگهای کشورم ندارم چون باشگاه به معنای کلمه نیستنند بهتره بگیم تیم تا باشگاه
40=اینجا هم هوا سرده و کمی برفی یعنی یک نم نمی برف میباره
41=جواب اینم دادم (مهدی هیرو)
42=پارک اره اما سینما الان 6 ساله نرفتم
بیشتر ترجیح میدم تو خونه فیلم ببینم
43=فیلمها ی قشنگ زیاد دیدم لذا انتخابش مشکله اما از فیلم شعله خیلی خوشم میاد
44=اره گواهینامه دارم و یکبار هم تصادف کردم زدم هم ماشین خودمو ناکار کردم هم طرفو بیچار اگر چاقو بهش میزدی خونش در نمیامد سال پیش بود نزدیک به 700 تومان خرج یارو شد برای خودمم همین قدر خسارت وارد شد
45=من دوست ندارم پیر شم لذا دوست ندارم بیشتر از 55 سال عمر کنم![]()
46=من بیگناهم
47=چون اجباری باید یکی رو انتخاب کنم فکر کنم تیر باران بهتره زجرشم کمتره پرستیز ش هم بیشتره
48=به خدا دیونه میشم
49=میرم دنبالش اگر بره قله کاف بازم میرم دنبالش
50= اولا خدا نکنه ثانیا در اینصورت یک ماهی خودمو توی اتاق حبس میکنم و بعدشم هم چون کار از کار گذشته منم میرم با دیگری(به احتمال زیاد شیرین)عروسی میکنم![]()
51=نه سوالات جالبه منم از رو نمیرم هرچی دلت خواست بپرس
52=هنوز تصمیم نگرفتم من معولا عید ها مسافرت نمیرم من مسافرت رو فقط تابستونها دوست دارم لذا امسال هم تو خونه هستم
53=زیاد اکثرا تابستونها میرم مسافرت هر جا که شد از خارج کشور بگیر تا داخل کشور
54=شهرهای زیادی رفتم اما اصفهان رو زیاد دوست دارم
55=زاهدان
56=خیلی سخته من قبلا تجربه بدی توی این موضوع داشتم سه سال پیش کم مونده بود توی دریای مازندران غرق بشم که خوشبختانه نجات پیدا کردم هنوز هم هنوزه وقتی بهش فکر میکنم حسابی میترسم
57=الان ساعت یک شبه و حس خواب الودگی
58=نه هنوز دوست من اما سوالات خیلی قشنگه بخصوص قسمت مربوط به انتخاب مردن که حسابس خندیدم
59=بازی dream fall
60=چون رم من 512 و کارت گرافیگ من هم 6600 le که کمی از 6200 قویتره لذا نمیکشه منم معمولا اگر گرافیگ بد باشه بازی نمیکنم
اما اینم بگم من اصلا هیچ وقت بازی اول شخص بازی نمیکنم چون سر درد میگیرم لذا تا حالا بازی اول شخص بازی نکردم حالا میخواد fear باشه یا فارکرای
61=انگلیسیم خوبه بهتره بگم عالی
62=ترکیه . سوریه. لبنان. دبی. اتریش
63=انگلیسی
64=نوچ بلد نیستم توی اتریش هم برای همین اصلا خوش نگذشت
65=من سوار مترو نشدم چون خودم ماشین دارم
66=حیوانات زبون مارو میفهممند این ماییم که زبون انهارو نمی فهمییم
67=میتونه به کم کردن جمعیت کمک کنه
و خونه های رو که مطابق استاندادر ساخته نشده خراب کنه لذا به جاش خونه خوب ساخته بشه(مثال بم)
68=میخواببند چون شب کارنند(گفتم که من از علوم زیاد چیزی حالیم نیست)
69=60 تا 70 سال
70=نباید زیاد باشند سر هم شاید 100 هزار تا یا کمتر
71=مساویند با کمی ارفاق ماده ها
72= جای دنج همون جاییه که من هستم
73= یک نوع ماهیه![]()
74=چون شیر همینطور که پشت سر اهو نمیدوه که در این صورت عمرا برسه میانبر میزنه بهش میرسه
75=اره خیلی زیاد تازه اولشه
76=قبلا در چند تا تاپیک دیده بودمش حتی فکر کنم یک بار هم در تاپیک ماجراهی من جواب داده بود اما الان خیلی وقته ندیدمش کجاست خدا میدونه نکنه رفته سربازی فکر نکنم قهر کرده باشه
77=کمتر از 130 تا تا انجا که من میدونم برخلاف نامشان هزار تا پا ندارند
78=اره بپرس فقط علمی نپرس که شرمنده میشم چون بلد نیستم
79=من همیشه از شما خوشم میامد پسر اینو که خودت میدونی
80=از میان موش و سوسک من موش رو انتخای میکنم
مرغ یا خروس=خروس جانم
چلو کباب یا چلو مرغ=من عاشق چلو کبابم
سیب یا خیار=سیب
عشق یا عاشقی=هردو خوبند اما عاشقی
مورچه یا ملخ=مورچه
سگ یا گربه=گربه
دلفی یا لئون=استثنا هیچ کدوم اما اگر اجبار باشه لئون از دلفی متنفرم
گاو یا گوسفند=گوسفند
ایران یا امریکا=ایران (برای زندگی امریکا)
تهران یا ارومیه=ارومیه
مگس یا خرمگس=مگس
ماه یا خورشید=خورشید چون گرمابخشه اما ماه هم رویاایه
زمین یا مریخ=زمین
پفک یا چیپس=پفک من زیاد چیپس دوست ندارم
خمیر دندان یا نخ دندان=خمیر دندان
81=اره اینطوری خیلی بهتر بود و دردسرش کمتر
82=اره بابا شده چنین ارزویی کنم اما نه زیاد
83=نه ماجرای اونم به خاطر جوگیر شدن با دیدن شعله بود و اونم نقشه بود که من فقط اداشو در اوردم اما نگرفت جالبه بدونی که نازی هم در حالی که مادرهامون با هم دعوا میکردن هی تشویقم میکرد بپرم
84=این که خیلی شده چند روز پیش داشتم یک پرو ژه در مورد سریهای زمانی مینوشتم نزدیک به دوساعتم هم زحمت کشیدم که برق رفت از عصبانیت زدم کیبردو شکستم
85=عالیه یک رابطه ورای خواهر برادری باهم داریم خیلی دوسشون دارم البته انها هم خیلی احترام منو نگه میدارند و خواهرم اکثر کارهامو میکنه
86=اصولا میان دخترهای بالای 17 سال که خیلی محبوبم چراشم نمیدونم
با پسرها هم رابطم خوبه
87=اره بابا چرا نشده سال پیش رفتیم یک کنفرانس توی مشهد اصلا تحویلم نگرفتند هر جور ماجرا بگی سرم امده
88=این برمیگرده به قدرت بالهاشون هر گردی گردو نیست و هر پرنده ای هم نمیتونه بپره
89= نه نشده
90=ممنون کهالان هم ساعت دو شب شد امیدوارم بازم هم ببینمت
خوشحال میشم
سلام مجدد به آقا رضا بازم یه چنتا سوال کوچولو برام پیش اومده:
1- تا حالا برای استادای دانشگاه نقشه های شیطانی کشیدی؟؟
2- تو دوران مدرسه چطور؟؟
3- تاحالا در شرایط اخراج از دانشگاه یا مدرسه بودی؟؟
4- میدونی سال 86 چند شنبه آغاز میشه؟؟ ساعت تحویل سالو میدونی؟
5- میدونی از الان (ینی لحظه ای که من این پست را ارسال کردم) تا لحظه تحویل سال چند ساعت و چند دقیقه مونده؟؟
6- فکر میکنی روز 13 بدر چه اتفاق مهمی تو ایران بیافته؟؟
7- گفتم 13 بدر تا حالا شده این روزت برات بشه روز غم و غصه ؟؟ (برای من امسال اتفاق افتاد)
8- تاحالا به کویر رفتی؟؟
9- تو صحرا گیر کردی؟
10-یکی دو سوال ازت کرده بودم (علمی بودن) میدونستی اکثرا اشتباه گفتی (مثل سوال اهو و شیر) (بنابراین دوباره روش فکر کن شاید اینبار جواب درست تری پیدا کردی)
11- گفته بودی رشته ات آماره میتونم اسم استاد آمار تون را بدونم؟؟ (کارشناسی و همچنین الان ینی ارشد) (استادی به اسم نقندریان میشناسی؟؟)
12- راستی یه چیز دیگه تعداد چرخهای قطار هم اشتباه گفتی (مگه قطار ماشینه که هر واگن 4 چرخ داشته باشه)
13- اگه 200 میلیارد تومن بهت برسه چکار میکنی؟
14- اگه یه دفعه این پولو ازت بدزدن چکار میکنی؟
15- اگه اون دزده من بودم با من چکار میکردی؟
16- فاصله تهران تا ارومیه چقدره؟
17- اون کدوم حیون یا حشره هستش که اگه ناقصش کنی میتونه دوباره خودشو تعمیر کنه؟
18- نظرت در مورد سوپ ملخ چیه؟
19- بی مزه ترین لطیفه ای که شنیدی چی بود؟
20- تا الان چنتا بازی کامپیوتری انجام دادی؟؟ (کدومشون را نتونستی تا آخرش بری؟)
21- تا حالا شده بخوای خودتو جای یکی از شخصیت های بازی های کامپیوتری یا سینمایی بزاری؟؟ جای کی؟
22- تا حالا گیر این گداهای سمج افتادی؟؟ توضیح بده
23- اگه الان جای میثم بودی چکار می کردی؟
24- اگه فرضا با سرعت 7.23 کیلومتر در ساعت به سمت خورشید بریم میدونی چقدر طول میکشه تا به خورشید برسیم؟؟ (میدونم چنین چیزی ممکن نیست ولی خوب میخوام بدونم قدرت محاسبت چقدره؟)
25- راستی سولئاریس را گفتی که رفته سربازی نه عزیز بنده خدا فکر کنم الان 16 سالشه خیلی زوده بره سربازی!! احتمالا قهرکرده !! فکر میکنی از دست کی ناراحت شده؟
26- سرعت دویدنت چقدره؟؟
27- پیاده روی میکنی؟؟؟ بیشترین مسافتی که پیاده رفتی چقدر بوده؟
28- بک گراند ویندوزت چیه؟؟؟ اگه به نظرت جالبه بزار اینجا
29- به قوانین کپی رایت اعتقاد داری؟؟ خودت چقدر رعایت میکنی؟
30- بسه دیگه فعلا ... (میدونم الان داری انواع و اقسام فحش هایی که در تمام دوران زندگیت یاد گرفتی نثار روح من میکنی)
دل خوش سیری چند؟![]()
باز سلام
cpu=intel 3.2
ram=512 ddr2
mb=ausus p5ad2e
hard=200 maxtor
vga=6600le
البته تصمیم دارم تا چنر روز دیگه سیستمو تغیر بدم به amd 5000
سلام کاوه جان خوبی
نه دلفی شروره ولی بی ازاره وقتی از دستم عصبانی میشه کمی وق وق میکنه بعد میزاره میره
ما انسانها هستیم که به د یگران ازار میرسانیم با وجود اینهمه بدی که من در حق دلفی کردم هیچ گه دلفی اسیبی به من نرسو نده
برخی موارد ادمهایی رو میبینم که فقط ظاهرا انسانند اما از هر موجودی پسترند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)