تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 674 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این توانایی ربطی به قدرت پای مخالف نداره.

هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه اون بازیکن بیشتر از پای مخالفش استفاده میکنه.

هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه بازیکن برای بازی بعد آماده تر هست (یعنی بیشتر میتونه با استراحت استامیناش رو پر کنه)
    اگه توجه کرده باشید یه سری از بازیکنا بعد از چند هفته بازی کردن استامیناشون کمی خالی میشه.

هر چقدر این دو تا توانایی بالا تر باشه بازیکن بیشتر تو دفاع و حمله شرکت میکنه و اصلا ربطی به حفظ توپ یا گرفتن توپ نداره.

سلام

امروز اتفاقی یک سر به این تاپیک زدم چشم به نوشته های بالا در مورد استتها افتاد به چشمم آشنا اومد بعد متوجه شدم نوشتهای خودمه .
    دوست من اینطور که شما میگید نیست من این مواردو از یک راهنما ترجمه کردم بطور نمونه دو موردو انتخاب کردم که میتونید ببینید در مورد فرکنسی یا همون فراوانی بکارگیری به علت قدرت کمتر بازیکن کمتر از پای غیر تخصصیش استفاده میکنه در مورد tenacity هم اینطور نیست که شما نوشتی :

مطالب زیر هم مکمل موارد بالاست که توی ویژگیهای مخفی بازیکنان قرار داره پارسال من اینارو به wild سازنده pes editor دادم تا توی ویرایشهای بعدیش استفاده کنه . فکر میکنم از نسخه 1.2 به بعد بود که این توضیحات به این برنامه اضافه شد . روی هر ویژگی چند لحظه دکمه موس نگه داشته بشه توضیحات نمایان میشه .

2. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

چرا رم يك گيگ مي خواد؟
    مال من 512 هستش...
    ساكر 10 هم يك گيگ مي خواست؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

10

این فوتبال خیلی مشکل داره،البته فیفا هم یه مشکل داره و اونم عدم سازگاری با 80% pc ها هستش(یعنی هر چه قدر هم که سیستمت قوی باشه بازی لگ میزنه )که تو فیفا های قبلی هم اینطور بود که این خیلی بده، ولی دیگه pes فاجعه هستش،مخصوصآ دفع شوتها توسط دروازبان...خیلی خیلی مصنوعی و فاجعه هستش این حرکت....

تاید نمیکنم - اونم واسه اینکه من تو 2010 وقتی رزولیشن بازیو در بالاترین حالت میزاشتم افت فریم میگرفتم شدید - اما تو 2011 با اینکه بازی از لحاظ جزئیات و گرافیک بالاتر رفته اما انگار بهینه شده و من با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازیو با 60 فریم بر ثانیه اجرا میکنم - با اینکه سیستمم هم سیستم انچنان قوی و شاخی نیست رم هم 2 گیگه که برای بازی کمه اما با نرم افزار های مدیریت رم جابجاش میکنم

5. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنمانه شوخی کردم
    اول بگم مشکل من با ps2 هستا نه کامپیوتر و ps3
    توی pes 2009 و 2008 قسمت گالری یه قسمتی بود به اسم cup gallery که میرفتی توش نشون میداد چندتا جام توی بازی هست و چندتاشو تا حالا گرفتی
    اما توی pes 2010 و این جدیده pes2011 این قسمت اصلا وجود ندارهحالا نمیدونم خریدنی شده و باید توی pes shop خرید یا نه یکی میتونه کمکم کنه؟

7. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام حسین جان اشکال از شما نیست به نظر من شما درست ترجمه کردی ولی متن منبع اشتباه هست... در مورد پای بازیکن ما دوتا فاکتور داشتیم توی PES2010 یکی فرکانسی بود یکی توانایی وقتی فرکانسی بالا باشه برای پای غیر تخصصی میزان استفاده از پای غیر تخصصی میاد پائین ربطی به توانا بودنش نداره فاکتور قدرت پای غیر تخصصی جدای این هست. برای مسی این فاکتور کمتر از عدد 4 هست یعنی من به این کاری ندارم که مسی پای راستش ضعیف هست یا قوی و واسه همین ازش استفاده نمی کنه... چیزی که توی بازی اهمیت داره مد نظر هست من این رو قبول دارم ارتباط مستقیم وجود داره مسلما اگه بازیکنی علاقه نداره از پای غیر تخصصی استفاده کنه یعنی اعتماد نداره به پای غیر تخصصیش و این عدم اعتماد برمیگرده به کمبود توانایی پای غیر تخصصی... ولی چه کنیم که کونامی اومده اینها رو جدا کرده یعنی شما می تونی بازیکنی بسازی که پای غیر تخصصی یه بازیکن فرکانسی 8 داشته باشه و تواناییش 1 یا برعکس البته پر واضح هست که چی میشه در هرکدوم از اینها:
    1- فرکانسی بالا و توانایی پائین یعنی اینکه توپ روی پای غیر تخصصی باشه خیلی بد و ضعیف ضربه می زنه
    2- فرکانسی پائین و توانایی بالا یعنی اینکه اگه اگه توپ روی پای غیر تخصصی باشه رابونا (Rabona) می زنه
    3- فرکانسی بالا و توانایی بالا میشه نتیجه اش شوت زدنی مثل تکنیکی که من یکبار ازش استفاده کردم و در یک لحظه شوت با پای اصلی رو کنسل و بدون هیچ حرکت بدن توپ رو با پای غیر تخصصی شوت کردم که واقعا نتونستم زیاد اجرا کنم چون سخته حتی ویدیوی مربوطه رو هم آپلود کرده بودم و توی تاپیک 2010 گذاشتم
    4- فرکانسی پائین و توانایی پائین که دیگه یه افتضاح هست که به هیچ دردی نمی خوره فقط اگه چنین بازیکنی تکنیک شوت بالایی داشته باشه می تونه یه رابونای کم جون بزنه به دلیل پایین بودن Shoot Ferequency

9. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

سلام دوستان
    این چه اروییییهه ؟؟؟

pesم بالا نمیاد ...

رفتم پچ PES_2011_SUPER_PATCH_0.3.1 رو نصب کردم
    بعد اشتباهیpes2011.exe رو دیلیت کردم
    بعد این ارور رو داد
    کلا پاکش کردم و 5 بار بعد از اون نصبش کردم
    اما دیگه بالاا نمیاد و این ارور رو میده
    کمک کنید !
    بی pes شــــــــــــــــــــــــ ـدمــــــــــــمممممـــــ ــــــــــم !

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنمانه شوخی کردم
    اول بگم مشکل من با ps2 هستا نه کامپیوتر و ps3
    توی pes 2009 و 2008 قسمت گالری یه قسمتی بود به اسم cup gallery که میرفتی توش نشون میداد چندتا جام توی بازی هست و چندتاشو تا حالا گرفتی
    اما توی pes 2010 و این جدیده pes2011 این قسمت اصلا وجود ندارهحالا نمیدونم خریدنی شده و باید توی pes shop خرید یا نه یکی میتونه کمکم کنه؟
    داداش شما از چند تا صفحه قبل به این ور فکر کنم 10باری این پستتو زدی
    اسپم کده گیر اوردی مگه
    یه بار پرسیدی بچه ها اینجا هر روز میان پستارو میبینن، اگه میدونستن که تا حالا جوابتو داده بودن
    حالا بازم بگو آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنما

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نمیدونم این جدولو قبلا توی تاپیک گذاشتم یا نه .
    شاید خیلیها از این مساله اطلاع نداشته باشن که زمانیکه فلش روبروی اسم بازیکنان به رنگهای مختلفه معنیش چیه و چه تاثیری رو عملکرد بازیکنان میذاره .
    این فلشها میزان آمادگی بازیکن رو مشخص میکنن . کونامی از طریق کم یا زیاد کردن قدرت و تواناییهای مختلف بازیکنان میخواسته فاکتور میزان آمادگی یک بازیکن رو هم به این بازی اضافه کنه اما به نظر من یک مقدار در اینکار افراط شده . همونطوریکه توی جدول زیر میبینید میزان افزایش یا کاهش تواناییها در حالات مختلف نشون داده شده که در بعضی از تواناییها این اختلاف به حدود 30 درصد هم میرسه . مثلا شتاب یک بازیکنی که در حالت عادی حدود 75 هست در زمانیکه فلش آمادگی بازیکن بالا ( قرمز رنگ ) باشه به حدود 90 میرسه و در حالتی که فلش رو به پایین باشه به زیر 70 نزول پیدا میکنه که به نظر میرسه این میزان اختلاف خیلی زیاد باشه .
    در جدول زیر میتونید میزان کاهش یا افزایش توانییهای مختلف یک بازیکن رو در حالات مختلف این فلشها ببینید :

13. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه viky1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بندر دير

پيش فرض

سلام

دوستان يكي ميتونه اخرين پچ كه فكر كنم شماره 4 باشه با لينك مستقيم بزاره

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

2

تاید نمیکنم - اونم واسه اینکه من تو 2010 وقتی رزولیشن بازیو در بالاترین حالت میزاشتم افت فریم میگرفتم شدید - اما تو 2011 با اینکه بازی از لحاظ جزئیات و گرافیک بالاتر رفته اما انگار بهینه شده و من با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازیو با 60 فریم بر ثانیه اجرا میکنم - با اینکه سیستمم هم سیستم انچنان قوی و شاخی نیست رم هم 2 گیگه که برای بازی کمه اما با نرم افزار های مدیریت رم جابجاش میکنم
    دوست عزیز من فیفا رو گفتم که مشکلش عدم سازگاری با بیشتر PC ها هستش،پس با تمام PC ها سازگاره ولی ایرادهای بزرگ زیادی داره....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •