این توانایی ربطی به قدرت پای مخالف نداره.
هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه اون بازیکن بیشتر از پای مخالفش استفاده میکنه.
هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه بازیکن برای بازی بعد آماده تر هست (یعنی بیشتر میتونه با استراحت استامیناش رو پر کنه)
اگه توجه کرده باشید یه سری از بازیکنا بعد از چند هفته بازی کردن استامیناشون کمی خالی میشه.
هر چقدر این دو تا توانایی بالا تر باشه بازیکن بیشتر تو دفاع و حمله شرکت میکنه و اصلا ربطی به حفظ توپ یا گرفتن توپ نداره.
سلام
امروز اتفاقی یک سر به این تاپیک زدم چشم به نوشته های بالا در مورد استتها افتاد به چشمم آشنا اومد بعد متوجه شدم نوشتهای خودمه .
دوست من اینطور که شما میگید نیست من این مواردو از یک راهنما ترجمه کردم بطور نمونه دو موردو انتخاب کردم که میتونید ببینید در مورد فرکنسی یا همون فراوانی بکارگیری به علت قدرت کمتر بازیکن کمتر از پای غیر تخصصیش استفاده میکنه در مورد tenacity هم اینطور نیست که شما نوشتی :
مطالب زیر هم مکمل موارد بالاست که توی ویژگیهای مخفی بازیکنان قرار داره پارسال من اینارو به wild سازنده pes editor دادم تا توی ویرایشهای بعدیش استفاده کنه . فکر میکنم از نسخه 1.2 به بعد بود که این توضیحات به این برنامه اضافه شد . روی هر ویژگی چند لحظه دکمه موس نگه داشته بشه توضیحات نمایان میشه .