دوستان تا 2تومن چی میتونم بگیرم؟ سایز 13 میخوام. نه بیشتر نه کمتر. استفاده معمولی دارم. واسه بازی و کارای گرافیکی سنگین نمیخوام. ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان تا 2تومن چی میتونم بگیرم؟ سایز 13 میخوام. نه بیشتر نه کمتر. استفاده معمولی دارم. واسه بازی و کارای گرافیکی سنگین نمیخوام. ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به عزیزان
تو تاپیک درخواست قیمت مطرح کردم،فرمودند اینجا بهتر جواب می گیرم.
1.
mc700 دست دو تمیز چند میارزه؟
آکش چنده؟
2.
کلا با 1500 میشه مک بوک پرو در حد mc700 گرفت؟
3.بهترین مدل 17 اینچ 1920*1080 هم شد که چه بهتر کدوم مدله و قبل و بعد از گرونی دلار قیمتش چند بود؟
4.فعلا یه FW56GF/B دارم.اگر صبر کنیم تا یه زمانی دلار پایین بیاد،امیدی هست با 2.5 همین 17 رو بشه گرفت؟؟؟
با تشکر
Last edited by farzad3260; 04-03-2012 at 18:33.
قیمت خیلی بالا پایین می شه، از سایت فروشگاه هایی مثل نقش قیمت بگیرین و 100 200 تومان ازش کم کنین می شه قیمت بازار. اما با 2 میلیون می شه مدل 13 تهیه کرد
ام سی 700 تازه شده یک سال از تولید اولین سریش، فعلا بعیده دست دومش پیدا شه، ظاهرا دست اولش هم دیگه پیدا نمی شه
الان با 4 میلیون هم نمی شه 17 اینچ گرفت. قیمت دلار هر جقدر هم بیاد پایین، 17 از 3 میلیون ارزون تر نمی شه
خوشگل ترین مدل مک چیه؟
مک بوک پرو
البته بعضی هم ایر رو خوشگل تر می بینن
سلام من می خوام یه مک بوک پرو بخرم تا 3.5 ملیون به نظر شما چی بگیرم Apple MacBook Pro MD318 خوبه خیلی ها اینو پیشنهاد دادن الان کدوم مدلش بهتره؟
پیشنهاد می کنم یه ماه دیگه صبر کنی تا مدل جدید تر بیاد
اخه مدل جدید تر بیاد قیمتشم میره بالا دیگه اونم با اوضاع دلار الان من چند روز دیگه بیشتر ایران نیستم الان لازم دارم نخرم میره تا تابستون
Last edited by kianaz_z; 25-03-2012 at 14:01.
فکر نمی کنم از الان خیلی گرون تر بشه چون همین الان هم غیر عادی گرونه و باید منتظر ارزون شدنش باشیم
اما شما اگه از ایران می ری، از هر کشور دیگه بخری ارزون تر تموم می شه. مثلا شما اگه 2200 دلار از بانک بگیری، می تونی خارج با همون 2200 دلار بخری. اما اینجا.....
خلاصه که تصمیم با شماست و مدل اول 15 اینچ ایده آل ترین گزینه ست
مک بوک رو از همون خارج از کشور بتونید تهیه کنید خیلی بهتر هستش چون اونجا app store ها زیر نظر اپل هستنداخه مدل جدید تر بیاد قیمتشم میره بالا دیگه اونم با اوضاع دلار الان من چند روز دیگه بیشتر ایران نیستم الان لازم دارم نخرم میره تا تابستون
من فک میکنم نسل بعدی با این نسل فرق های زیادی داشته باشه برای همین تصور میکنم صبر کنید تا همون تاستون ولی اگه نیاز دارید پس بهتره همین الان بخرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)