ممنونم ميلاد جان. مطمئن باش كار مثبت انجام ميدهي كارماي مثبتش هم وارد زندگيت ميشه.
راستي تو خودت تو چه زمينه اي فعاليت داري؟
آقا چند تا سوال ديگه دارم:
1- اينكه من الان در منزل پي سي دارم و كارت وايرلس نداره الان هم مودم وايرلس دارم كه با كابل به پي سي وصل هست و با ويارلس به لپ تاپ و گوشي. حالا وايمكس بگيرم چه مودمي بخرم؟؟ اگه يو اس بي بگيرم ميتونم بين 2 تا پي سي و لپ تاپ و گوشي شير كنم؟؟؟ يا بيرون برم يو اس بي راحت تره ميتونم همزمان با 2 تا لپ تاپ استفاده كنم يا بايد واي فاي بگيرم؟؟؟ اگر واي فاي بگيرم بايد براي پي سي خودم كارت وايرلس بگيرم؟؟؟ آخه همسايه پائيني ما گرفته با كابل به پي سي وصل كردن با لپ تاپ به وايرلس وصل ميشه خودش گفت من نديدم.
الان دوستمم وايمكس ميخواد از طريق سايت يا 707 درخواست بدم سريع رسيدگي ميكنن ديگه؟ بعد از اين طريق نامه رو بايد ايميل كنيم يا فكس كنيم كه سرويس بالا رو بدن؟ بيان تحويل بدن نامه اصل رو باز ميگيرن؟؟؟ ميخواستم نامه رو نگه دارم
.gif)
البته دوستم با يه نامه بدون سربرگ مهر مشاور املاكي وايمكس ايارنسل گرفته اونم تو شهرك انديشه سرعتشم خوبه. بدون سربرگ ميدن؟ البته فورماليته هستش ولي شركتهاي ديگه خيلي فرماليته از ايرانسل هست كه با يه كارت دانشجوئي هم ميده.