تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 1291 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ميلاد جان بين وايمكس لايزر و داتك و ايرانسل كدوم بهتر هستن؟؟؟ البته شاتل و پارس آنلاين نميدونم دارن يا نه؟! ولي دوست من adsl لايزر داره خيلي سرعتش بالاست و فوق العاده قيمتشم پائين هست يه سرويس 256 داره با 2 تا كامپيوتر كار ميكرديم سرعت بالايي داشت خودشم طراح و گرافيست هست كارش با اينترنت هست. حالا ديدم لايزر وايمكس هم داره. اگر اطلاعاتي دارين ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

12 BM632W

قابل توجه بعضی دوستان .
    توی مناطق تحت پوشش پارک جنگلی لویزان حتی قرمز هم نیست. من جمعه با لپتاپ اونجا از یو توب فیلم دانلود کردم...!
    کاملا بستگی به منطقه و ترافیک اون منطقه داره. بعضی وقتها افت سرعت زمانی هست . تحمل کنین درست میشه.

ما هم شیان هستیم و نزیک این مکان.خیلی تو شک بودم که وایرلس یا وایمکس بگیرم، ولی چند روز پیش بعد از ثبت نام وایمکس، اول اوپراتور فنی خانم ۷۰۷ گفت شما پوشش منطقه بسیار ضعیفی دارینپول را به حساب نریزین و یا با مودم خارجی ثبت نام کنید! ( نمیدونم با اینکه با شک بین این دو ثبت نام کرده بودم اما وقتی گفت نمیشه چرا افسرده شدم ) ولی ۵ دقیقهبعد از ایرانسل زنگ زدن و گفتن پوشش با همان مودم BM632W خوبه. من به شما اطمینان میدم. چه جالب که شما میگی اونجا هم آنتن داد!!! چون خانم مهندس بعد از کلی بررسی گفتند اونجا که ابداٌ...
    از دیروز تو سایت نوشته "وضعيت در انتظار تاييد نصب مودم" مک آدرسم هم تو پنل کاربریم اومده ، نمی دونم کی میان؟؟!!!

میلاد جون برای من ردیف شد. راستی کیفیت سیگنال چه طوره: RSSI -69
    انتن 85 CINR 27
    عزیز خوشحالم به سلامتی لذت ببر
    cinr 31
    rssi63
    آنتن
    100 درصد
    راستش دوستان من منظور شما را متوجه نشدم از آنتن CINR !!!! ببخید میپرسم برا وایمکسه دیگه ؟ چقدر جواب داد؟ آز کجا می تونم تهیه کنم؟
    راستش من گشتم برای خرید آنتن خوب برا BM632W ولی حتی تو نت هم به نتایج خوبی نرسیدم به جز چند مورد که همه با سیم هم وصل می شدند نه مستقیم!!! ( البته چاره ای نیست ) مثل این عکس از مدل TP-Link که نمی دونم تو بازار هست یا خیر؟
    کسی میدونه؟

همان طور که میدونین فیش این آنتن ها برعکس آنتن روتر هاست. میشه آنتن روتر (مثل عکس زیر ) که انواع آن در بازار است را با تبدلی به BM632W مودم وصل کرد؟ یا ساختار و جنس این آنتن ها متفاوتند؟ چون به طور مثال این آنتن 10db در سیستم وای فای گفته میشه تا ۴۰٪ تقویت میکنه!!!!

• Antenna Type : 2.4GHz 10 dBi Indoor Omni Antenna
    • Frequency Range : 2.412 ~ 2.483GHz
    • Network Specification : IEEE 802.11b , IEEE 802.11g , Wireless 2.4Ghz Network
    • Gain : 10 dBi
    • V.S.W.R : < 2
    • Beam Width-H Plane : 360˚
    • Beam Width-E Plane : 30˚
    • Polarization : Vertical (Linear)
    • Input Impedance : 50 Ohms
    • Connector : Reverse SMA Male Plug
    • Operation Temperature : -20˚C - + 70˚C
    • Storage Temperature : -30˚C - +85˚C
    • Humidity : 95% maximum (non-condensing)

3. این کاربر از snow_leopard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=33883

نمی دونم تو بازار هست یا خیر؟ کسی میدونه؟

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ميلاد جان بين وايمكس لايزر و داتك و ايرانسل كدوم بهتر هستن؟؟؟ البته شاتل و پارس آنلاين نميدونم دارن يا نه؟! ولي دوست من adsl لايزر داره خيلي سرعتش بالاست و فوق العاده قيمتشم پائين هست يه سرويس 256 داره با 2 تا كامپيوتر كار ميكرديم سرعت بالايي داشت خودشم طراح و گرافيست هست كارش با اينترنت هست. حالا ديدم لايزر وايمكس هم داره. اگر اطلاعاتي دارين ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

برادر عزیزم اول یه چیزی بگم بعد میرم سراغ جوابت همیشه چیزی رو استفاده کن که دیگران استفاده کردن و تجربه استفاده کردنشو دارن چون همه استفاده میکنن شما هم متوجه میشی چیو میخوای با چه حد کیفیت بگیری آدم زرنگ هیچ وقت بخاطر پول خودشو از کیفیت دور نمیکنه و پول رو فدای کیفیت خوب نمیکنه
    در مورد بحثم عزیز ایرانسل امتحان خودشو پس داده و جای هیچ شکی نیست که بهترین کیفیت وایمکس تو ایران واسه ایرانسله درسته قیمتاش بالاست مثلا هر گیگش برابر با 6500 تومنه ولی خداییش تو این تاپیک ایرانسل کسانی رو دیدی که بیان بگن کیفیت ما و سرعت ما افت کرده حقیقتا ندیدی و اینکه 7 شهر رو پشتیبانی میکنه ولی لایزر و داتک فکر کنم کل تهران رو پشتیبانی میکنن مثلا شما میخوای بری مشهد شما وایمکس میگیری و هزینه میکنی که به اصطلاح اینترنت بی سیم داری و هر جا رفتی بتونی استفاده کنی حتی در مسافرت اینجاست که وایمکس ایرانسل بدردت میخوره و مودم رو میبری به این شهر مشهد و استفاده میکنی از اینترنت کلا به نظر و تجربه من ایرانسل بگیر گرون هست ولی به جان خودم ارزش داره راستی نگفتی لپ تاپ داری یا نه ؟
    Last edited by milad.vista; 05-09-2011 at 14:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برادر عزیزم اول یه چیزی بگم بعد میرم سراغ جوابت همیشه چیزی رو استفاده کن که دیگران استفاده کردن و تجربه استفاده کردنشو دارن چون همه استفاده میکنن شما هم متوجه میشی چیو میخوای با چه حد کیفیت بگیری آدم زرنگ هیچ وقت بخاطر پول خودشو از کیفیت دور نمیکنه و پول رو فدای کیفیت خوب نمیکنه
    در مورد بحثم عزیز ایرانسل امتحان خودشو پس داده و جای هیچ شکی نیست که بهترین کیفیت وایمکس تو ایران واسه ایرانسله درسته قیمتاش بالاست مثلا هر گیگش برابر با 6500 تومنه ولی خداییش تو این تاپیک ایرانسل کسانی رو دیدی که بیان بگن کیفیت ما و سرعت ما افت کرده حقیقتا ندیدی و اینکه 7 شهر رو پشتیبانی میکنه ولی لایزر و داتک فکر کنم کل تهران رو پشتیبانی میکنن مثلا شما میخوای بری مشهد شما وایمکس میگیری و هزینه میکنی که به اصطلاح اینترنت بی سیم داری و هر جا رفتی بتونی استفاده کنی حتی در مسافرت اینجاست که وایمکس ایرانسل بدردت میخوره و مودم رو میبری به این شهر مشهد و استفاده میکنی از اینترنت کلا به نظر و تجربه من ایرانسل بگیر گرون هست ولی به جان خودم ارزش داره راستی نگفتی لپ تاپ داری یا نه ؟
    ممنونم. بحث پولش نيست بهتر بودن هست آخه هر كي يه چيزي ميگه يه سري ميگن شاتل يه سري ميگن مبين نت. تست سرعت مردادماه فناوري رو ديدم مبين نت هم خوب بود. الان داخل خود تاپيكش هم يه سري راضي هستن و ميگن پوشش بيشتري از ايرنسل داره وگرنه ايرانسل عالي باشه كه همين رو ميگيرم.
    من لپ تاپ ندارم خواهرم داره كه جايي بريم از اون استفاده ميكنم خودم ميخوام بخرم ولي صبر كردم تا ويندوز 8 رسما اعلام بشه و روي لپ تاپ ها بيادش و يه لپ تاپ بخرم. لپ تاپ هم كه سوني و دل و ايسوس نميدونم كدوم رو بخرم چون ايسوس خوب پيشرفت كردهو خوبه ولي پسرخاله ام برنامه نويس هست تو شركت پرورش داده ها هست ميگه الان همه دل دارن قيافه نداره ولي كارايي داره داغ نميكنه ولي سوني زود داغ ميكنه ولي كيفيت ال سي ديش عاليه. دوست خودم كه لپ تاپ فروش هست تو علاء الدين ميگه ايسوس هم خوبه خود من باشم ايسوس بر ميدارم كه يدونه براي دوستم خريدم. در كل براي خريدن هر چيزي مصيبتي داريم.
    از طرفي هم ميخوام يه كتاب خوان الكترونيكي بخرم كتابهايي كه ميخوام دانلود كنم داخلش بريزم از طرفي هم ميگم برم كتاب بخرم نميدونم ئولي كتابخوان كه موزيلا زده از 190 هزار هست تا 500 هزار نميدونم بخرم خوبه يا نه چون اينها هم شبكه واي فاي يا 3 جي داره ميشه با وايمكس ايرانسل استفاده كرد.
    Last edited by mrmostafa; 05-09-2011 at 17:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم. بحث پولش نيست بهتر بودن هست آخه هر كي يه چيزي ميگه يه سري ميگن شاتل يه سري ميگن مبين نت. تست سرعت مردادماه فناوري رو ديدم مبين نت هم خوب بود. الان داخل خود تاپيكش هم يه سري راضي هستن و ميگن پوشش بيشتري از ايرنسل داره وگرنه ايرانسل عالي باشه كه همين رو ميگيرم.
    من لپ تاپ ندارم خواهرم داره كه جايي بريم از اون استفاده ميكنم خودم ميخوام بخرم ولي صبر كردم تا ويندوز 8 رسما اعلام بشه و روي لپ تاپ ها بيادش و يه لپ تاپ بخرم. لپ تاپ هم كه سوني و دل و ايسوس نميدونم كدوم رو بخرم چون ايسوس خوب پيشرفت كردهو خوبه ولي پسرخاله ام برنامه نويس هست تو شركت پرورش داده ها هست ميگه الان همه دل دارن قيافه نداره ولي كارايي داره داغ نميكنه ولي سوني زود داغ ميكنه ولي كيفيت ال سي ديش عاليه. دوست خودم كه لپ تاپ فروش هست تو علاء الدين ميگه ايسوس هم خوبه خود من باشم ايسوس بر ميدارم كه يدونه براي دوستم خريدم. در كل براي خريدن هر چيزي مصيبتي داريم.
    از طرفي هم ميخوام يه كتاب خوان الكترونيكي بخرم كتابهايي كه ميخوام دانلود كنم داخلش بريزم از طرفي هم ميگم برم كتاب بخرم نميدونم ئولي كتابخوان كه موزيلا زده از 190 هزار هست تا 500 هزار نميدونم بخرم خوبه يا نه چون اينها هم شبكه واي فاي يا 3 جي داره ميشه با وايمكس ايرانسل استفاده كرد.

اگه به پول لپ تاپ خیلی اهمین میدی acer بگیر هم جذابه هم نسبت به سیتسمش خیلی ارزونه سیستمی که شما میتونی با ایسر بخری 820 هزار تومن ، در دل 120000 تومنه و در سونی 1600،000 و در ایسوز 950000 حالا من سیستم لپ تاپمو میدم ببین اگه اینو از برند و کارک های بالا میرگفتم باید با قیمت های بالا که نوشتم میگرفتم ولی 820000 تومن گرفتم خودت مقایسه کن
    cpu: corei5
    led 15.6
    graphic : gt 560 nvidia 2gig
    ram :4 4gig
    hard : 640
    dvd writer battery : 6 cell
    خیلی هم راضیم ازش سوالی در مورد لپ تاپ داشتی بپرس راهنماییت کنم اصلا هر سوالی داشتی در مورد هر چی بپرس جواب بدم

8. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه به پول لپ تاپ خیلی اهمین میدی acer بگیر هم جذابه هم نسبت به سیتسمش خیلی ارزونه سیستمی که شما میتونی با ایسر بخری 820 هزار تومن ، در دل 120000 تومنه و در سونی 1600،000 و در ایسوز 950000 حالا من سیستم لپ تاپمو میدم ببین اگه اینو از برند و کارک های بالا میرگفتم باید با قیمت های بالا که نوشتم میگرفتم ولی 820000 تومن گرفتم خودت مقایسه کن
    cpu: corei5
    led 15.6
    graphic : gt 560 nvidia 2gig
    ram :4 4gig
    hard : 640
    dvd writer battery : 6 cell
    خیلی هم راضیم ازش سوالی در مورد لپ تاپ داشتی بپرس راهنماییت کنم اصلا هر سوالی داشتی در مورد هر چی بپرس جواب بدم
    ممنونم ميلاد جان. مطمئن باش كار مثبت انجام ميدهي كارماي مثبتش هم وارد زندگيت ميشه.
    راستي تو خودت تو چه زمينه اي فعاليت داري؟
    آقا چند تا سوال ديگه دارم:
    1- اينكه من الان در منزل پي سي دارم و كارت وايرلس نداره الان هم مودم وايرلس دارم كه با كابل به پي سي وصل هست و با ويارلس به لپ تاپ و گوشي. حالا وايمكس بگيرم چه مودمي بخرم؟؟ اگه يو اس بي بگيرم ميتونم بين 2 تا پي سي و لپ تاپ و گوشي شير كنم؟؟؟ يا بيرون برم يو اس بي راحت تره ميتونم همزمان با 2 تا لپ تاپ استفاده كنم يا بايد واي فاي بگيرم؟؟؟ اگر واي فاي بگيرم بايد براي پي سي خودم كارت وايرلس بگيرم؟؟؟ آخه همسايه پائيني ما گرفته با كابل به پي سي وصل كردن با لپ تاپ به وايرلس وصل ميشه خودش گفت من نديدم.
    الان دوستمم وايمكس ميخواد از طريق سايت يا 707 درخواست بدم سريع رسيدگي ميكنن ديگه؟ بعد از اين طريق نامه رو بايد ايميل كنيم يا فكس كنيم كه سرويس بالا رو بدن؟ بيان تحويل بدن نامه اصل رو باز ميگيرن؟؟؟ ميخواستم نامه رو نگه دارم
    البته دوستم با يه نامه بدون سربرگ مهر مشاور املاكي وايمكس ايارنسل گرفته اونم تو شهرك انديشه سرعتشم خوبه. بدون سربرگ ميدن؟ البته فورماليته هستش ولي شركتهاي ديگه خيلي فرماليته از ايرانسل هست كه با يه كارت دانشجوئي هم ميده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

اگه یکی اولش مشتری حقیقی باشه و بعدش بخواد بکندش حقوقی که سرعت بالاتر از 128 بگیره باید چی کار کنه؟
    الان تو تغییر طرح تعرفه فقط 128 هست.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم ميلاد جان. مطمئن باش كار مثبت انجام ميدهي كارماي مثبتش هم وارد زندگيت ميشه.
    راستي تو خودت تو چه زمينه اي فعاليت داري؟
    آقا چند تا سوال ديگه دارم:
    1- اينكه من الان در منزل پي سي دارم و كارت وايرلس نداره الان هم مودم وايرلس دارم كه با كابل به پي سي وصل هست و با ويارلس به لپ تاپ و گوشي. حالا وايمكس بگيرم چه مودمي بخرم؟؟ اگه يو اس بي بگيرم ميتونم بين 2 تا پي سي و لپ تاپ و گوشي شير كنم؟؟؟ يا بيرون برم يو اس بي راحت تره ميتونم همزمان با 2 تا لپ تاپ استفاده كنم يا بايد واي فاي بگيرم؟؟؟ اگر واي فاي بگيرم بايد براي پي سي خودم كارت وايرلس بگيرم؟؟؟ آخه همسايه پائيني ما گرفته با كابل به پي سي وصل كردن با لپ تاپ به وايرلس وصل ميشه خودش گفت من نديدم.
    الان دوستمم وايمكس ميخواد از طريق سايت يا 707 درخواست بدم سريع رسيدگي ميكنن ديگه؟ بعد از اين طريق نامه رو بايد ايميل كنيم يا فكس كنيم كه سرويس بالا رو بدن؟ بيان تحويل بدن نامه اصل رو باز ميگيرن؟؟؟ ميخواستم نامه رو نگه دارم
    البته دوستم با يه نامه بدون سربرگ مهر مشاور املاكي وايمكس ايارنسل گرفته اونم تو شهرك انديشه سرعتشم خوبه. بدون سربرگ ميدن؟ البته فورماليته هستش ولي شركتهاي ديگه خيلي فرماليته از ايرانسل هست كه با يه كارت دانشجوئي هم ميده.

عزیز مودم های یو اس بی امکان شیر کردن نداره فقط تک کاربره فقط مودی های وای فای خاصیت شیر کردن رو دارن ببین وایر لس رو فراموش کنی بهتره چون محدوده پوشش اون خیلی کمه
    بهترین راه ثبت نام وایمکس رفتن به نمایندگییه چون خیلی خیلی رسیدگی میکنن نامه اصل رو ازت میگیرن موقع ثبت نام در نمایندگی نامه رو ببر و بهشون بگو لازم داری شاید از نامت کپی بگیرن و اون موقع بهت نامتو پس میدن بهترین و آسونترین راه اشتغال به تحصیله تورو خدا وایمکسو با وایرلس مقایسه نکن وایرلس محدوده پوششش خیلی پایینه ولی وایمکس کارش درسته عزیز من کلا در زمینه کامپیوتر و اینرنت و -- و امنیت مشغولم سوالی بود از هر چیزی بگو بهت میگم

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

اگه یکی اولش مشتری حقیقی باشه و بعدش بخواد بکندش حقوقی که سرعت بالاتر از 128 بگیره باید چی کار کنه؟
    الان تو تغییر طرح تعرفه فقط 128 هست.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز شما باید به پنل کاربری ایرانسلوارد بشین ، بعد وارد طرح تعرفه بشین بعد در قسمت پهنای باند سرعت مورد نظر خود رو انتخاب کنید مثلا 1 مگابایت رو انتخاب کنید و بعد در قسمت طرح تعرفه خود را انتخاب کنبد حجم خود رو که میخوایت انتخاب کنید و دلیل رو هم در قسمت دلیل هم دلیل خود رو انتخاب کنید بعد هم ارسال رو بزنید اگه متوجه نمیشید تصویری آموزش بدم سوالی داشتی بپرس در خدمت هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •