اینم ویدئوی راهنمای پنالتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ویدئوی راهنمای پنالتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری عکس از بخش ادیت بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: Pesfan.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fouladiali; 15-10-2009 at 15:51.
می دونیید چرا این سایته این نمره هارو میدن برای اینکه دارن می سوزن که pes داره پیشرفت میکنه ولی fifa..........!!! و چشم ندارن که ببینن این چشم بادومیا دارن پیشرفت می کنن آخه نونشون توfifaست.اره داداش من!!!!!!!!این منتقدها گاف بزرگی دادن :
می خواستن به عمدا به PES 2010 نمره کم بدهند ، اما یادشون رفته که به PES 2008 بیشتر داده بودن ، چون از یک نوزاد هم سوال کنیم می فهمه کدوم بهتره !به این میگن توهم توطئه.بچه ها به نظر من اين امتياز دهي يه سياست كثيف هستش تا از اين طريق به سازنده هاي بازي القا كنند كه اره همون پرو 2008 كه ساختين و ما بهش امتياز بالا داديم بايد بازم برگردين به همون نوع بازي به نظر من اين وسط دست هاي پشت پرده فيفا وجود داره و چون از پيشرفت عالي پرو مي ترسه از اين طريق مي خواد از لحاظ رواني يه حس بدي به سازنده و گيمر بده ... اين نظر منه
کدوم مسائل پشت پرده؟ کدوم سیاست کثیف؟ بهتره نقدشون رو بخونید و بعد اظهار نظر کنید. شما اگه مدرکی مبنی بر زد و بند و تنفر و اینجور چیزها دارید، بهتره رو کنید. تا دبروز برای منتقدین ارزش قائل بودبد، حالا که بر ضد بازی محبوبتون چیزی گفته، شده توطئه گر؟ ( نگاه ج.ا.ا هم به مسائل همینطوره و هر اتفاقی رو توطئه ای علیه خودش می بینه. چرا که خودش رو بالاترین و بی عیب و نقص می دونه. )
نقد منتقدان هم وحی منزل نیست. مطمئنا اشتباهاتی داره. بهتره این اشتباهات پیدا بشه.
در ضمن هر بازی رو باید با رقیبش سنجید. امتیاز سال 2008 مربوط به سال خودشه و رقیب هم FIFA 2008 بوده نه FIFA 2010 یا PES 2010 . منتقدان که نمیان PES 2008 رو با 2010 مقایسه کنند. بلکه 2010 رو با FIFA 10 مقایسه می کنند.
دوست عزیز ...
اونجا ایران نیست ! ملت به این چیزایی که شما می گی اصلا فکر نمی کنن ! اون سایتها هم بی طرف هستن و هر چیزی که نسبتا حق بازی باشه بهش میدن ... ولی اگر اینطوری که شما می گی باشه هیچ وقت نباید به PES06 امتیازهای خوبی می دادند !
من خودم هر جفت بازیهارو بازی می کنم و الحمدا... طرفدار هیچ کدومشون نیستم ... چون هیچ بازی بی اشکال نیس !
اين امتياز ها نشون از يه توطئه ی ديگه ميده ! اينا دست از خاورميانه ورداشتن حالا ميخوان حمله كنن به آسيای شرقی !!
ببينيد كی بهتون اينو گفتم !
سری دوم عکس های بخش ادیت(چهره ی بازیکن ها):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: Pesfan.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب منم روی همین حساب اشاره ای به موتور گرافیکی جدید بازی نکردم چون نتیجه کار مهمه .اصلا منظور من استفاده از خود تکنولوژی نیست هرچند خود اقدام به استفاده از تکنیک جدید هم تحسین بر انگیزه منظور من نتیجه حاصل از اونه که میشه بخوبی اونو توی بازی مشاهده کرد فقط کمی دقت و انصاف لازمه .
در مورد این بگو مگوها کاملا حق با شماست مسعود عزیز باید این کار توی یک تاپیک مجزا بصورت تخصصی صورت بگیره بقول معروف کار باید کارشناسی بشه
من الان تصمیم داشتم بصورت گویا مقوله گرافیک این بازیو توی این تاپیک تشریح کنم که با صحبت شما قضیه رو موکول میکنیم به اون تاپیکی که اشاره کردین .
در ضمن من مطلبی رو هم خدمت دوستان خوبم توی این تاپیک عرض کنم که این آقا مسعود ما , اصلا اونجوری که آدم از نوشتهاش استنباط میکنه گیمر متعصبی نیست من پریشب که با ایشون صحبت میکردم متوجه شدم ایشون از نظر شخصیتی هم پسر بسیار خوب و مودبیه . فقط من این وسط موندم چرا طرفدار فیفا شده ؟![]()
این نموداری های power که زیر اون کفش نوشته مربوط به چی میشه؟
به نظر شما بهتر نیست این بحث ها رو تموم کرد
حالا هر سایتی به هر بازی هر نمره ای که داده
چند روز دیگه که بازی میاد
همه میتونن خودشون مقایسه کنن
و اونوقت برای کسی فرق نمیکنه چه سایتی چه امتیازی داده
مهم اینه که با کدوم بازی بیشتر حال میکنی و لذت بیشتر می بری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)