سلام ؛
من یک مشکل داشتم که نمیدونم علت چیه. من بازی GTA 4 EFLC رو خریدم، نصب کردم، خودش یک کرک ریزر داشت ولی برخی اوقات وسط بازی، همه چیز (حتی صدا) هنگ میکنه و این اتفاق وقتی میفته که احساس میکنم تکسچر خیابونها و ... لود نشده، حتی دیگه از رادیو و موبایل هم نمیشه استفاده کرد و اگر کلید Esc رو بزنی صفحه میره و سیاه میشه و دیگه منوها نمیایند، اگر میشه لطفا راهنمایی و کمک کنید.
من حتی آخرین پچ این بازی رو هم دانلود و نصب کردم ولی افقه نکرد . لطفا کمک کنید.
با تشکر....gif)
راه حل مشکل لود نشدن تک سچر ها تو صفحه ی اول همین تاپیک گفته شده
برای من social club نصب نشده به همین خاطر نمی تونم اکانت افلاین بسازم بعد وقتی وارد بازی مشم home رو که میزمنم صفحه game for windows live باز میشه بعد creart a new acount رو میزنم بعد یه پیغام میاد من yes رو که بزنم اینترنت اکسپلرر باز میشه منم که افلاین هستم اون رو close میزنم بعد وارد خود بازی میشم ازم یوزر وپسورد میخاد منم یه چیزی میدم next یه کد میخاد چه کار کنم ؟؟؟
پچ 3 + کرکش رو نصب کنید نیازی به سوسیال کلوب نیست.
پچ:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک:
کد:
سلام دوستان
من ديروز بازي gta iv رو بردم خونه ي يكي از دوستام نصبش كنم اما وقتي نصب شد فهميدم ويندوزش xp sp2 هست و به اين ويندوز نميخوره بعد رفتم از اينترنت آپديتش كردم و ويندوزش سرويس پك 3 شد.بعد وقتي خواستم وارد بازي شم ارور داد كه net framework رو دوباره نصب كنين.منم رفتم نسخه ي 4 نت فريم ورك رو دانلود و نصب كردم اما حالا نه ارور ميده و نه وارد بازي ميشه. Games Social Club باز نميشه
از ديروز صبح تا شب رو همين بازي كار ميكردم تا درستش كنم اما نشد ديگه اعصابم خورد شده.

خواهش ميكنم راهنماييم كنين

این بازی با آپدیت سرویس پک مشکل داره، حتما باید یه ویندوز sp3 دوباره نصب کنید
لطفا کمکم کنید من وقتی میخواهم وارد بازی بشم یه صفحه سیاه داس مییاد باید چه کار کنم اصلا وارد بازی نشدم از وقتی نصب کردم این مییاد باید چه کار کنم خواهش میکنم کمکم کنید نوشتشم اینه eror: cloud not run gta iv .eve قبلش هم چیزهائی نوشته ولی یعنی باید چه کار کنم ممنون کمک کنید
کرک شما چیه؟ و از کدو پچ استفاده میکنید؟
پچ 3 رو نصب کنید :
پچ:
کد:
کرک:
کد: