شرکت های پارس آفلاین و داتک تلکام و مبین نت و شا*ش تل هم به این درد دچار هستند
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
شرکت های پارس آفلاین و داتک تلکام و مبین نت و شا*ش تل هم به این درد دچار هستند
حذف شود.............
Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:52.
میخواستم 2 تا مودم همزمان روو سیستمم کانفیگ باشه و بتونم از جفتش زمانی که هر کدوم دیسکانکت میکنم استفاده کنم.البته همین الان فهمیدم باید چی کار کنم.با disable کردن هر Local Area Connection مربوط به هر کدوم از مودمام میتونم بدون خاموش کردن مودمم از مودم اون یکی استفاده کنم.![]()
سلام
برای شهرک گلستان کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
فکر کنم شهرک گلستان روو فیبر نوری هست.پس شما گزینه هاتون محدود میشه.اگه بخوای بری ماتریکس باید حتما حداقل سرویس ماهی 30 تمن بگیری.صبانت هم روو فیبر 50 50 هست.یعنی ممکنه جواب نده.شاتل هم که باید حتما سرویس 2 مگ رو بگیری.میمونه ارم نت (مخابرات) که فکر کنم گزینه مناسبی باشه.
با سلام ....
من هم همین سوال رو دارم .
دوستان نظر دیگری ندارند ؟![]()
البته شاتل که افتضاح هست! فقط بلده تبلیغ کنه رو درو دیوار و اتوبوس و....یکی نیست بگه اخه به جای این همه پول تبلیغ پهنای باندتون را افزایش بدید! بجای اینکه پشتیبانی شبانه بگذارین که فقط ادم را میپیچونن همون پولو صرف پهنای باند کنین!
اون دوستمون هم که از مرکز گلستان هستن شاتل دارن و میخوان قطع رانژه کنن.
دوستان گلستانی هرجا میرید سمت شاتل نرید.در مورد محدود کردن سرعت شبانه که دیگه همه میدونن و گفتن نداره.هر موقع هم قطعی یا افت سرعت داره میگن شما چون فیبر نوری هستید ما دسترسی ندارم که بررسی کنیم باید صبر کنید
این پارس انلاین چقدر طول میده تا خط رو رانژه کنه؟؟
الان یه هفته هست من درخواست دادم هنوز خبری نشده
این هفته هم بد شانسی 2 روز میخوره به تعطیلی.اگه شانس بیاری فردا و پس فردا برات رانژه کنن.اینا میزارن توو نوبت.ولی خود شرکت مخابرات زود رانژه میکنه.واسه دوستم سه روزه رانژه کردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)