میشه با نامه دانشگاه یا با کارت دانشجویی سرعت بیشتر گرفت؟
میشه با نامه دانشگاه یا با کارت دانشجویی سرعت بیشتر گرفت؟
بله (با نامه با كارت خالی فكر نكنم بشه) .
ندا پشتيبانی خوبی داره ، اما پورت زيادی ارائه نميده و دو نفری كه من ميشناختم از 6 ماه پيش اقدام كرده بودن يكيشون هنوز تو صفه.
آره میشود!
عجب شرکتیه این رایان سما.
دو تا شماره داره یکیش قطع شده از سمت مخابرات و یکیش هم هیچکس بر نمیداره.
فکر کنم فلنگو بستن.
سلام دوست من
ممنون
این سوال ها برای این بود که تصمیم داشتم ای دی اس ال بخرم
تازگی یک اینترنت پر سرعت 128 نامحدود امدتویه شهر ما که ماهی 15 تومان است
یکی از بچه گرفته ( اول نفر که گرفته) گفتش که نسخه جدید اپرا رو تویه 2 دقیقه دانلود کرد
و همچنین تویه یکی از سایت سرعتش رو تست کرده 311 بهش داد
و سرعت دانلودش هم ببین 16 تا 30 است
به نظر شما این چرا اینتطوری هست ؟
من نظرم اینکه شاید به خاطره اینکه تازه امد و کسی زیاد اشتراک نگرفته؟؟( و احتمالان در ایند سرعتش کمتر می شه)
رفتم دفتر نمایندگی همین شرکت: بهشون گفتم ایا سرعت پایین تر از این میاید یا در اینده که اشتراک بیشتر شود چی ؟ گفتش که نه .......
با تشکر
اگر گفتن نه سرعت کم نمیشه، احتمالا روال کاری این ها مثل صبانت هست. اینترنت 128 می دن، 512 از آب در میاد ( تخم مرغ شانسی )!!![]()
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم از لایزر سرویس بگیرم...
به نظر شما 128 با 256 فرق میکنه؟؟؟؟
با توجه به قیمت های لایزر سرعت 192 با ترافیک 15 گیگ = 36000 تومان ماهیانه... مناسبه؟
من چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم بین 128 و 256 فرق زیادی هست یا نه..... چون اینترنت در اینجا با همه جای دنیا متفاوته.
من با نامه دانشگاه هر سرعتی رو که بخوام میتونم بگیرم و مشکلی نیست.
به من گفتن سرعت 256 ، 3 ماهه، ترافیک 7 گیگ.... 90.000 تومان.... فکر کنم همین سرویسو انتخاب کنم.
دوستان لطفا نظرشونو بگن.... اگه کسی با لایزر مشکل داشته لطفا تجربشو در اختیار من هم بزاره.
اگر لطف کنید در انتخاب نوع مودم هم راهنمایی کنید ممنون میشم... مودمی باشه که به 2 کامپیوتر وصل بشه. و همین طور نوع مارکش... اگر فرومی به این موضوع اختصاص داره لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
Last edited by Taraneh935; 04-08-2009 at 14:03.
ببخشید من این حرف رو میزنم .
آدم مگه دیوانست که بره 7 گیگ و 256 بده بگیره اونم 90 هزار تومان
آسیاتک نامحدود 128 رو بگیری 3 ماهه حدود 79 تومن پات آب می خوره ، تازه سرعت دانلودش هم 30 هست .
بپرس - زیاد هم عجله نکن
محض اطلاع شما که عاقل تشریف دارید: مرکز مخابراتی [ توحيد ] فعال نیست.
بقیه دوستان اگه پیشنهاد دیگه ای دارند بگن لطفا.
Last edited by Taraneh935; 04-08-2009 at 18:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)