تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 577 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من جدید ترین نسخه ابونتو رو نصب کردم ولی 270 مگابایت باید اپدیت کنم
    واقعا لازمه؟!!11
    راستی یه اموزش دیدم منو اپلیکیشن همون منو استارت (ویندوز) در بالا صحفه ابونتو هست من ندارم و باید دستی در قسمت دش یا باید برم داخل نرم افزار های نصب شده چطوری این قسمت رو فعال کنم
    با سپاس
    Last edited by khelane; 19-06-2012 at 21:05.

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان اگه اوبونتو رو با همون حالت اتوی خودش نصب کنم منظورم اینه که خودش درایورهای مورد نیازش رو بسازه و من فقط حجمش رو مشخص کنم. مشکلی برای هارد و مسائل ریکاوری و ... پیش نمیاد؟
    بابا من مساله ایی با این موضوع ندارم لپتاپ قبلی مو میزدم هر بلایی دوست داشتم سرش میاوردم. این لپتاپم وایوس. یه بار هارد رو دستکاری کردم ویندوز نیومد بالا یکی نصب کردم هر کاری کردم نتونستم درایورهاشو درست کنم. همشم مال خودش بود ولی مثلا به باتری گیر میداد و خاموش میشد چه میدونم دستورات fn هیچ کدوم کار نمیکرد. آخرش بردم نمایندگی قشنگ 4 هفته طول کشید پسش بدن. نمیخوام دوباره این مشکل واسم پیش بیاد بدجور حالمو گرفت اون موضوع. الان 4 ماهه تو کف اوبنتوام جرات نصبشو ندارم. اگه کسی مطمئنه جواب ما رو بده.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتره که این کار رو نکنید. من تجربه‌ی خوبی با لپ‌تاپ‌های وایو و خصوصا ریکاوری‌شون ندارم!
    به نظر من اول از توی ویندوز به مقداری که می‌خواین فضا جدا کنین بعد که تو نصب اوبونتو فقط از همونا استفاده کنین. اینطوری خیلی احتمالش کمه که مشکل پیش بیاد.

4. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان اگه اوبونتو رو با همون حالت اتوی خودش نصب کنم منظورم اینه که خودش درایورهای مورد نیازش رو بسازه و من فقط حجمش رو مشخص کنم. مشکلی برای هارد و مسائل ریکاوری و ... پیش نمیاد؟
    بابا من مساله ایی با این موضوع ندارم لپتاپ قبلی مو میزدم هر بلایی دوست داشتم سرش میاوردم. این لپتاپم وایوس. یه بار هارد رو دستکاری کردم ویندوز نیومد بالا یکی نصب کردم هر کاری کردم نتونستم درایورهاشو درست کنم. همشم مال خودش بود ولی مثلا به باتری گیر میداد و خاموش میشد چه میدونم دستورات fn هیچ کدوم کار نمیکرد. آخرش بردم نمایندگی قشنگ 4 هفته طول کشید پسش بدن. نمیخوام دوباره این مشکل واسم پیش بیاد بدجور حالمو گرفت اون موضوع. الان 4 ماهه تو کف اوبنتوام جرات نصبشو ندارم. اگه کسی مطمئنه جواب ما رو بده.
    یه فضای unallocated به وجود بیار. میتونی برای مثال از آخرین پارتیشنت جدا کنی. از برنامه Acronis Disk Director Suite استفاده کن (در حالت manual روی درایو کلیک راست کن resize‌رو بزن) یا با خود ویندوز 7 . (کلیک راست روی my computer انتخاب manage انتخاب disk management . کلیک راست روی درایو و انتخاب shrink) بعد اوبونتو رو بذار با بوت سیستم وارد نصبش شو. تو قسمتی برو که درایوها رو دستی درست کنی نه اتوماتیک که خیالتم راحت باشه. حالا برای درست کردن درایوها اون فضای unallocated ت رو انتخاب میکنی... این راهی بود که من دیروز باهاش اوبونتو رو نصب کردم!..

6. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

من جدید ترین نسخه ابونتو رو نصب کردم ولی 270 مگابایت باید اپدیت کنم
    واقعا لازمه؟!!11
    راستی یه اموزش دیدم منو اپلیکیشن همون منو استارت (ویندوز) در بالا صحفه ابونتو هست من ندارم و باید دستی در قسمت دش یا باید برم داخل نرم افزار های نصب شده چطوری این قسمت رو فعال کنم
    با سپاس
    نه بابا اگه خیلی دلت خواست یه آپدیت واسه ایمپورتنت ها...
    بقیه رو خود دانی...اگه کار خاصی نداری بیخیال

من خودم همون که نصب کردم اوبنتورو کلا آبدیتاشو غیر فعال کردم حتی چک هم نکنه....
    Last edited by ma@@#; 25-06-2012 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد...
    فاییلاتو بریز رو دی وی دی قششنگ اوبنتو رو بذا تو دیویدی رامت قشنگ یه پرینت از آموزش نصبش بگیرو راحت بنصبش...
    راستی در این حد که من میدونم درایو ساختن با ویندوز اصلا ایمن نیست و درایوها امکان پریدن دارن ولی تو اوبنتو و مخصوصا دیگر توزیع ها مثل زوزه و...پارتیشن منیجرهای بسیار قدرتمندی هست که من چندبار بدسکتور های هاردمو باهاش کاملا پاک کردم

9. این کاربر از ma@@# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط khelane
    وقتتون بخیر
    بهترین منبع فارسی برای یادیگیری ابونتو چیه دوست عزیز
    راستی من داریو هام بجای فرضا اسم khelane نام درایو ها وقتی میخوام تو ترمینال یه فایلی رو کپی کنم باید کلی اعداد که اسم درایو هستند رو بنویسم فرضا درایو هام روش پروپرتیس میزنم اسمش اینجوریه 1025395513 این اعداد گنده نمیشه تغیرش داد به اسم یا شماره های کمتر که حفظ شه با برنامه جی پارتیشن میشه

راستی چه کارهای رو انجام بدم بهتره واسه یادگیری اولیه
    وقت شما هم بخیر دوست عزیز

شما میتونید از ویکی کامل وبسایت اوبونتو فارسی استفاده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نخیر دوسی اون عدد بزرگ حجم باقیمانده ی درایوتون هست شما برای هر درایو به ترتیب
    نامهای زیر رو خواهید داشت
    sda1
    sda2
    sda3
    ....
    بعد الان با ترمینال خواستید میتونید اسم و مشخصات دیگرشو با دستور زیر بیارید
    sudo fdisk -l

برا یادگیری اولیه برید نرم افزارهای مختلف نصب کنید تو اوبنتو و خصوصا ویکی اوبنتو فارسی رو مطالعه و اجرا کنید..
    موفق باشید.
    Last edited by ma@@#; 27-06-2012 at 12:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط khelane
    ممنون فرضا من این دستور رو بدم
    sudo fdisk -l
    بعدش چی بنویستم
    فرضا
    sudo fdisk -l vahab1
    ببینید دستورات ترمینال در لینوکس دو نوع حالت اجرا دارند یکیش با اعمال محدودیت و دیگری بدون محدودیت
    شما برای کارهای ساده و کاربری و دسترسی به فایلها و نرم افزارها یا دستورت عمومی نیازی نیست عبارت sudo رو وارد کنید ولی برای کارهایی که دارای محدودیتهایی هستند باید اول دستور sudo بزنید تا ازتون پسورد بخواد و دستورتون رو بدون محدودیت اجرا کنه...
    دومین عبارت اگه بخوام ساده بگم یه نرم افزار از پیش نوشته شده هست که با زدن نامش ترمینال از بین صدها نرم افزار اونو پیدا میکنه و اجراش میکنه سپس چیزای دیگه ای مثل -l میزنید یا فاصله میذارید بعد اون یک عبارت دیگر مینویسید این بقیه ای که مینویسید در حقیقت ورودی های اون نرم افزار هستند و شما میتونید با این ورودی ها بهش بگید که قصد دارید چه کاری رو از نرم افزاره بگیرید...ولی شما که نمیدونید اینجا چی باید ینویسید مثلا واسه گرفتن اطلاعات درایو ها پس.........
    برای مثال شما الان میخواید بدونید نرررررررررم افزار FDISK چه دستوراتی داره ...:
    این کد رو تو ترمینال میزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حله؟!حل نشد برید یه دور دستور fdisk رو تو گوگل بزنید تا کاملا سایتهای فارسی بهتون دربارش اطلاعات از پیش نوشته شده بدهند...
    روش یاد گیری همه دستورات اینطوری اصت
    البته وبسایتهای آمریکایی در مورد جورج بوش(نام ترمینال اوبنتو) که دیگه غنیییییی هستند اگه بتوونید تو گوگل اینجوری انگلیسی سوال بپرسید که خیلی زودتر به نتیجه خواهید رسید:
    how to use bAsh fdisk command
    یا
    ss64 bash fdisk
    .................
    Last edited by ma@@#; 01-07-2012 at 16:10.

12. این کاربر از ma@@# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    از تو لینوکس به درایوهای ویندوزی دسترسی ندارم.باید چی کار کنم درایوا بازم بیاد.

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کاری نداره که تو ناتیلوس یا همون فایل‌منجر اوبونتو بالا سمت چپ اسم همه درایوها رو نوشته شما کافی روش کلیک کنید و بعد از وارد کردن پسورد می تونید به اون درایو دسترسی داشته باشید.

15. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •