برای جیلبریک باید از کجا شروع کنم؟
برای جیلبریک باید از کجا شروع کنم؟
از اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت 290ــه دیگه ؟؟تازه اینکه خوبشهباورت میشه یارو 8 گیگ رو با 11 صفحه برنامه میداد 390 تومن ؟
شوخی نکــــنمن قلبم ضعیفه
![]()
بابا چرا الکی جو میدین؟
من رو آیپادم کپ دیسه دکمه پاور و ولوم هم کار میکنه!!![]()
راستی بچه ها یه سوال؟:
چرا سایت آیتونز استور هیتلر شده؟؟
اینام شورشو در آوردن!!![]()
کار کردن که میکنه ولی سفته ... خیلـــــــــــــــی هم سفته !
البته کپ دیس مدل های مختلفی داره ولی این سیلیکونی ها اینجوریه !
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
هیلتر بود
Last edited by HESAM_5700; 01-04-2011 at 12:25.
من قبل از اینکه این کیس گریفینمو بندازم ، یه دونه از کپدیس ها انداختم ، دکمه هاش اصلا حال نمی ده...
آخه آیتونز استور از آی پی ایرانی قابل استفاده نبود ، اینا هم مجبور شدن بالاخره یه حرکتی مبنی بر زیییییییییییییییغ انجام بدن ، این کارو کردن![]()
چطوری میشه آهنگ ها رو با buzz اجرا کرد؟
.
بهترین جیلبریک که برای 4.3 اومده چیه؟
یارو برای جیلبریک با 10 گیگ برنامه از من 20 تومن گرفت فکر کردم خیلی بهم ستم شده ! باید برم ازش حلالیت بطلبم
از من که به یه نکیتی کار میکرد...از شما نمیدونم
من بودم میرفتم 2 تا میزدم تو گوشش![]()
جیلبرک آنتترد واس 4.2.1 داره به زودی میاد... فقط الان منتظر تست نهاییشن که ببینن باگی نداشته باشه و عمومیش کنن... هورااااااا
به من می گفت 20 گیگ برنامه می ریزم ، جیلبرک هم می کنم ، 10 تومن می گیرم... یه ساعته هم تحویل میدم... گفتم زیییییییییییییغ
البته واس کسی که دفعه اولش نباشه مث من ، خیلی هم بد نیس ، من میخواستم همه کارا رو خودم بکنم دستم بیاد ، ولی خوب 10 تومن بدی ، ظرف یه ساعت ، خیلی خوبه... چون اینطوری کلی که ترافیک اینترنت میشه... سرعتم که ماشاللا ماشاللا بخوای شب بزاری باید 2 ماه بزاری که تکمیل شهخیلی هم بد نیس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)