تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 1137 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من اینجا رو کاملا خوندم ولی به نتیجه نرسیدم
    واسه ادبیات و زبان فارسی کدوم کتاب رو بخرم؟اگه سوالاتش درس به درس باشه واسم خیلی بهتره.فقط تست باشه هم بهتره
    فکر کنم خیلی سبز خوب باشه یه نگاه بنداز !

2. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

رتبه ی اول و اینا ، شر و وره به این حرفا توجه نکنین سعی کنین اونچه که خودتون هستین باشین
    سلام.ببین دوست من درسته که هر کس خودشه ولی کسی که نفر اول کنکور شده حتما با من و امثال من که فقط به زیر 1000 فکر میکنن تفاوت بسیار زیادی داشته! حالا شما میخوای بگو نه! برای همین هم دوستم رو میگم 90 زده حتما منابعش هم خوب بوده و کتابی که معرفی میکنه هم خوب هستش.من نمیگم هر چی اون میگه چشم بسته قبول کنیم فقط اینو میگم که از تجربیاتشون استفاده کنیم.

در مورد کتاب.من از دبیرمون که از ناشران ده استاد هست پرسیدم خودش گفت اینا خیلی خوبن: گسسته نوبل، گسسته ده استاد، گسسته خیلی سبز. بعد من رفتم ازش پرسیدم درباره خوش خوان و گاج خودش گفت هیچ کدوم رو نگیر از بین اونا بگیری بهتره ولی مسئله اینه که من حرف کسی رو که تازه کنکور داده و شرایط سنی و هوشی مثل خودم رو داشته رو بیشتر قبول میکنم!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آمار و مدل سازي؟؟؟؟؟؟؟
    كتاب متاب چي داره...
    فقط متناسب باشه هااااا
    يه كتاب شونصد صفه اي معرفي نكنين يه وقت
    من گاج سفید دارم.خوبه.یه کتاب 130 صفحه ای هست.و به نظرم کافیه

5. 2 کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من همه کتابامو خریدم فقط فیزیک پیش مونده.
    نمیدونم چی بخرم؟
    یکی کمکم کنه.
    گاج سفید یا خیلی سبز؟یا چیز دیگه؟

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

1

نمیدونم چی بخرم؟
    یکی کمکم کنه.
    من سبز رو ندیدم
    اما گاج خوبه
    من از گاج راضی بودم

8. 3 کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض فیزیک پیش

نمیدونم چی بخرم؟
    یکی کمکم کنه.
    چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا به شخصه از گاج خوشم نمیاد حالا نتیجه ->
    انرژی اتمی برای -> هرکی که فیزیک رو میتونه سریع و راحت بفهمه. و توضیحات زیاد براش خسته کننده س. و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.
    فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.
    خیلی سبز -> هرکی که میخواد تستای رایج رو کار کنه و با تست پیش بره. با این کتاب هم میشه درصد بالای 80 اوورد. اما یکم سخت تر.
    گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم.
    << همیشه با توجه به خصوصیات فردیتون کتاباتون رو انتخاب کنید نه با توجه به (بهترینه) گفتن های دیگران >>
    << یکی از بچه های مدرسه مون امسال گروه تجربی فیزیک رو حدودای 78 درصد زده. و کتابی هم که استفاده میکرده به گفته خودش آبیهای قلمچی بود >>

10. 2 کاربر از mka703 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

نمیدونم چی بخرم؟
    یکی کمکم کنه.
    چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا از گاج خوشم نمیاد. حالا نتیجه ->
    انرژی اتمی برای -> هرکی که فیزیک رو میتونه سریع و راحت بفهمه. و توضیحات زیاد براش خسته کننده س. و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.
    فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درضدهای بالای 80 هست.
    خیلی سبز -> هرکی که میخواد تستای رایج رو کار کنه و با تست پیش بره. با این کتاب هم میشه درصد بالای 80 اوورد. اما یکم سخت تر.
    گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم.
    << همیشه با توجه به خصوصیات فردیتون کتاباتون رو انتخاب کنید >>
    << یکی از بچه های مدسه مون امسال گروه تجربی فیزیک رو حدودای 78 درصد زده. و کتابی هم که استفاده میکرده به گفته خودش آبیهای قلمچی بود >>

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمیدونم چی بخرم؟
    یکی کمکم کنه.
    اگر ریاضی هستی فار بگیر پیش یک 2 جلده
    برا پیش 2 هم هر چی گرفتی فرقی نداره چون آسونه

موفق باشی...

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

نمیدونم چی بخرم؟
    یکی کمکم کنه.
    چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا از گاج خوشم نمیاد حالا نتیجه ->
    فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درضدهای بالای 80 هست.
    گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم. تستای تالیفی داره؟ اگه نداره نمیتونه کتاب خوبی باشه. تستای کنکور رو تو هر کتابی میشه پیدا کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آموزش هندسه پایه در حد المپیک ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •